Общ преглед

Бизнесменът Емилиян Гебрев коментира пред медиите, че няма представа защо е привикан днес в Националната следствена служба. Той обясни, че са го извикали по телефона, но не е получавал призовка.

Гебрев, чийто бизнес е свързан основно с оръжия, коментира, че атаките срещу него са започнали през 2015 г., когато се е съгласил да участва, финансира и придобие военния завод "Дунарит". Той заяви, че не може да каже кой има интерес това да се случва и че има спецслужби, които да го установят.

Още по темата

Бизснесменът каза още, че е изпратил вчера съобщение на премиера Бойко Борисов, в което пише, че би било добре да се срещнат, защото "напрежението ескалира и става много неприятно".

Той обаче допълни, че няма представа с какво точно би му помогнал министър-председателят.

Гебрев коментира още, че състоянието на фирмата му "Емко" е перфектно - "винаги сме били добре, може би това ги ядосва всички".

Той окачестви като парадокс това, че адвокатът му Лазар Карадалиев има повдигнати три обвинения за организирана престъпна група. "Факт е, че отстраняват моя адвокат с някакви ходове", допълни той.

Още новини

Коментари Напиши коментар

22

Kiorsufra

преди 4 години

Iavno toiane si pla6ta natia koito tri a bva'.'..

21

Червена бабичка

преди 4 години

Явно, един по един привикват всички кредитни милионери на който по време на прехода червените велможи са им давали "едни пари" за да се грижат за тях и да ги умножават . Нещо като ревизия и отчет що не си плащат вноските а живеят в лукс .

20

Анонимен

преди 4 години

затяга се бримката около завряния зет, очаквам скоро и на него да му се обадят!