24

Гледна точка

преди 5 години

Путиновият клoyн, пак "осветява" небосклона с високопарните си изцепки!Космоса, значи....? Той да оправи Сирия най - напред, че "унищожената" Ислямска държава уби пет американски военнослужещи из онзи ден

23

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с онуй тенеке Пейтриът. Нали беше супер и муха неможеше да прелети, без да бъде прихваната. Или май само на хартия и на приказки.

22

Анонимен

преди 5 години

Първата дума, която научават американците е ВОЙНА.

21

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

преди 5 години

Краварите съсипаха земята. Ред е на Космоса!! Да се готви Марс!!

20

Бате Гойко

преди 5 години

"Космосът е новото пространство за водене на война"Това сме го чували вече, преди повече от 30 години.

19

Анонимен

преди 5 години

И Брус Уилис кацна на астероид...

18

Saki

преди 5 години

Този все пак е по миролюбив,ако беше онази злобната Хилари досега да е запалила половината свят.

17

Анонимен

преди 5 години

При Тръмп нема лабаво. На Путин (и Китай) му остава да избира между моркова и тоягата.Ха да видим колко е (са) умни.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз полза от руски танкове и ракети в космоса нямам --ама то е ясно ,че Путин им се противопоставя заплашва ги --ето вие сте по силни но аз ще ви унищожа. Да до един момент става номера ,но е ясно ,че превъоръжаването ще се вдигне на такова ниво ,че сама Русия просто няма да има средства да отговори --до едно време става номера с малко пари и добри учени идва момент когато ресурсите който са ти нужни ще поставят на колене цялото население. Упражнението на милиардери срещу *** ще е много тежко.

15

баба мара

преди 5 години

уби-ец

14

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

13

Анонимен

преди 5 години

Голям артист. Шапка му свалям. А света е една сцена. Обаче...Не сме 1983 и не се казва Рейгън. Затова си седи с блокирано правителство от месец...

12

Дежа вю

преди 5 години

Същите русофилски аргументи срещу звездните войни на Рейгън се чуваха и в началото на 80-те години, че такова нещо не може да бъде направено, че много по-лесно и икономично е да разработиш ракети които да заобиколят всякакви защитни системи и т.н. русофилски мантри. Крайният резултат от всички тия аргументи беше разпада и смъртта на СССР.

11

Анонимен

преди 5 години

Последните проучвания сочат че хората сериозно започват да затъпват!Навсякъде се отчитат спадове при резултатите от IQ тестовете.Американците през целия 20 век разчитаха на това да привличат мозъци от целия свят.След втората световна война издърпаха най големите учени и най добрите изобретатели и инженери на Европа.Но тези хора вече измряха и сега няма кой да ги замести. Новите поколения са по глупави.Така че не очаквайте в близките години пробиви в посока космос. Най много някой филм.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Путин показа хиперзвуковите си високотехнологични системи преди година.Бай Дончо дълго мисли и сега ни подхвърля ненаучна фантастика."Анимациите на Путин от преди година ще го накарат дълбоко да съжалява за блъфирането и надуването на бузи пред САЩ.

9

Анонимен

преди 5 години

Путин показа хиперзвуковите си високотехнологични системи преди година.Бай Дончо дълго мисли и сега ни подхвърля ненаучна фантастика.

8

мда

преди 5 години

А какво стана с прехваленият противоракетен щит хахахах май за скрап!?

7

Хахах

преди 5 години

Тия кравари към днешна дата не могат да пратят човек в околоземната орбита и ползват руснаците като такси. Раправят че загубили документацията от аполо мисиите и не можели да построят вече ракета "Сатурн".Обаче пък видиш ли, към 2025г. щели да ходят из космоса и да строят колония на Луната и Марс.Ши *** уморят от смях тия говедари. Цялата им "държава" е пред рапад ама те още си мислят че са номер 1. Англичаните и те станаха същите ***.

6

Анонимен

преди 5 години

Друго си е в България Петър Стоянов може да влезе в кръчма преоблечен и с мустаци и да седне да говори за политика и наш Ганчу ще тропне по масата и ще му каже "абе ти намене ли ше ми каеш ве?'и ще скочи да го биеИ тука в коментарите хората приказват все едно Тръмп не знае какво парви и не е един от най-хитрите, силни и исторически личности да владеят света през последните сигурно 100 ако не и 200 години.Но наш *** "тоя ли бе?" да тоя бе. Тоя е по-добър от вас във всичко а вие сте незнам

5

Анонимен

преди 5 години

До КОЛОЕЗДАЧЧрез покупката на пиндостански изтребители си купуват следващ мандат.