44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45"KATO СМЕ в НАТО" означава грешната страна, а тази държава от Световните войни е на грешната страна. ФАКТ ти си продажник като 240 за 30 "демокрация". Отворихме те всички тука хахахахахахахахахахаххахахаха

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ вече са само една второстепенна регионална сила. Даже другарят Ун не се хваща на смешните им заплахи. САЩ се изчерпаха, но отчаяно се правят, че не са. Американците няма какво да предложат. Фактически вече нямат нищо.

42

Анонимен

преди 5 години

НИЕ СМЕ В НАТО! ВЪПРОСЪТ Е ЗАТВОРЕН!

41

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли,че американския доктор от еврейски произход Робърт Гало провъзгласен за(откривателя) на СПИН наскоро на всеослушание призна ,че всъщност той е автора на ретровируса причиняващ срив на имунната система .Сега най цинично същия предлага на пазара ваксина против собственото си творение.В тази връзка наскоро гръмна скандал в Грузия след като бившия шеф на разузнаването на Грузия обяви,че САЩ имат тайна лаборатория в страната му където се опитват да създават смъртоносни вируси

40

ДОБРУТРО,

преди 5 години

ТАЯ ТЕМА Я ВЪРТЯТ ОТ СРЕДАТА НА 80 -ТЕ С РУСИЯ, НИЩО НОВО!

39

Анонимен

преди 5 години

САЩ постоянно търси нови пространства да води война.

38

Анонимен

преди 5 години

Тръмп пуска само димки за вътрешна употреба. САЩ няма нищо което да противаоиставят на хиперзвуковоте ракети Авангард, радарите им засичат на няколко стотин километра, а Авангард трябва да бъде прихваната от поне 3 хил километра за да се неутрализира, а в Тихия океан няма толков острови за радарни ретранслатори. Специализти от Пентагона прогнозират, че решението може да струва трилиони и да се разработва десетки години, а САЩ нямат пари, та сега и космически войни ще водят.

37

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаНищо не знаеш!

36

Анонимен

преди 5 години

САЩ се оказаха в позицията на догонващ.

35

До Рамзам

преди 5 години

Всичко това е в добрите пожелания на краварите,те и база на Луната ще стоят ама друг път.

34

Анонимен

преди 5 години

Такава система ще струва трилиони :D путин фалира сащ със сармат :D а как тази космическа отбрана ще спре ядреното торпедо посейдон, никой не казва :D освен това е невъзможно да хванат крилати ракети от космоса, те летят 10м над земята

33

Анонимен

преди 5 години

Пари американците нямат (голи като църковни мишки), технологии нямат, в Сирия се измъкнаха, в Украйна аналогично, в Афганистан заседнаха и търпят, НАТО се разпада, Zumwalt не плува. F-35 не лети, вътре в самите Щати "студена гражданска война" а този клоун за космически войни бълнува.

32

Анонимен

преди 5 години

X 37 b.........

31

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Ах, другари, другари... Тежки дни се задават за любимата ви Пидорашка

30

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаКрим е руски. Въпросът е затворен.

29

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на нефт в Света, а в същото време 42 милиона американци гладуват и живеят само благодарение на купоните за храна които правителството отпуска на гладуващите американци. Къде са тръгнали в с Космоса да се занимават, още нямат ракета носител, по добре да си правят филмчета как "стъпват" на Луната.

28

Shark

преди 5 години

Е ми ето, краварите само мислят къде каква война да водят. Не им стига вече планетата, та и в космоса ще отидат да водят война. Срещу извънземни ли, срещу кого? Да не им станат реалност кошмарите от фантастичните филми, в които хамериканеца все спасява света.

27

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкакакво да се очаква от империалистически държави! Русия е една от тях!

26

star wars start

преди 5 години

космическата война, кошмарът на СССР преди! От както в русия започна много силно да се дрънка оръжие, да се ръсят непобедими фукни, космическата оръжейна надпревара се активира съвсем логично. Сигурно съществува технологичен задел тук-там.

25

Гледна точка

преди 5 години

Първата дума, която научават американците е ВОЙНА.Аз доколкото знам в Русия има изградени учебни лагери за младежи - терористи! Говорят постоянно за война, завземат територии на суверенни държави, всяка година празнуват победата в ВСВ... Само в рАссията я има тази обич към Боярешник-а и войната!