30

Някой

преди 5 години

До kikiЕ, тогава германците трябваше да са измрели отдавна. те пият цикория и даже в истинското кафе слагат.

29

Бау

преди 5 години

До Анонимен 30Ми да си го дъвчем.

28

Анонимен

преди 5 години

Вие гледайте дали щше има вода тогава! За какво ви е кафе като няма вода:)

27

Петърчо

преди 5 години

Само два сорта кафе консумираме. От общо 124. И искате да кажете че няма как да ги опазим при цялата тази ГМО мания по която американците са луднали? Тази статия по-скоро личи на оправдание от типа "ето защо кафето което пиете е ГМО". Не оспорвам глобалното затопляне и знам че последствията от него могат да бъдат катастрофални. Какво стана с бананите и какаото? Щото и те бяха на изчезване. Едно е сигурно от липсата на кафе на повече хора ще започне да "им дреме". Наздраве с една хубава чаша чай.

26

шибaняка

преди 5 години

Ко *** интересува?! Аз пия чай. Мразя кафе.

25

Анонимен

преди 5 години

Не се вързвайте. Цялата статия е заради "глобалното затопляне" в първото изречение. Трябва да ви се повтаря докато повярвате в тая глупост.

24

kiki

преди 5 години

Няма никакви Авернезнамсикой и Брьогел! Това са фалшификати на антиглобалистите и грийн пийс, платени от Мандела, ама преди да умре.До тук 5 лъжи - 5 хиляди пари.

23

баровец

преди 5 години

Важно е коката да не изчесне!

22

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

въглеродният диоксид, този демонизиран от евреите и Глобалистите, като вреде парников газ е всъщност най-важният източник на живот на планетата - той е храната на растенията, а без растения всичко друго живо умира. Освен това въглеродният диоксид е исторически на най-ниските си нива - трябва да работим за увеличаването му в атмосферата, а не за намаляването му!!

21

666

преди 5 години

На нито един x.Дейвис не вярвам - често е всичко наобратно, само че ни свалят звезди. По техния си начин.

20

Анонимен

преди 5 години

До по-долу:Искаш да кажеш, че ев.ре.ите се мъчата да ни лъжат за пари?:) Това е най-голямата изненада на хилядолетието!;)

19

Да уточним

преди 5 години

Единият от световните кланове иска да махне долара като обменна световна валута и да го замести с нови пари на Международния Валутен Фонд, базирани върху кошница от валути, злато, суровини и т.н. ПЛЮС КАРБОН (искаха даже да е САМО на карбон). За целта отдавна отвориха карбонова борса за карбонови фючърси "произведени" от производителите на слънчева енергия и други подобни. От там истерията с "глобалното затопляне". Отделно че, карбонът е полезен и важен за растенията и хората, а някои са човекомразци....

18

Инка

преди 5 години

Аз Инка съм пил всеки ден през цялото ми детство, пък съм на 55 и със здрав черен дроб (но алкохол не пия). Много умно да се позоваваш на човек с име Иван, който е починал!:) Със сигурност ще ида да го питам дали Инката е отровна.:)))

17

Анонимен :)

преди 5 години

За всяка лъжа - по-бедни с хиляда пари!

16

друг до Глобални ...

преди 5 години

Аз пък се сещам за Питер Брьогел Стария. Едно време снежните му картини дори ги имаше на халби за бира - 16в. Значи сте 1000 пари по-бедни.

15

Присмехулник

преди 5 години

все пак ще имаме право на избор. от кой номер резервоар на химическата индустрия да ни налеят поредната си порция по-мия... и ния да е купим за 50 стинки... трагедия!

14

Присмехулник

преди 5 години

абе ние без истински домати и сирене останахме, а вие за едно кафе сте се разквичали...дето има една евроатлантическа приказка: "свиквайте"!

13

Здрасти

преди 5 години

Пускам 50ст в автомата и кафето идва, докато имаш пари 50ст кафе ще има

12

Пак до Глобални от 8

преди 5 години

Нека посмятаме съвсем дилетантски. Средната дебелина на леда в Антарктида е между 1500 и 2500 м според източника. Да приемем, че руските сметки са най-точни и тя е 2133 м.Предположения: годишно там пада сняг образувайки снежна покривка от 1 м. Приемаме, че тя остава същата и не се уплътнява, сляга и т.н.На ангро това значи: 2133 метра разделени на 1 метър сняг годишно = 2133 години!Което не е ли малко повечко от годините, според твърдението за картината със сняг отпреди 18-ти век?

11

селянин

преди 5 години

Мдаа всичко диво и чисто ще изчезне. Това е основната цел на мултикорпорациите, за да станем всички зависими от химическата им продукция. Скоро време чиста вода и въздух ще ви продават, алчната из-мет. За това поддържат сороспетнишките частни организацийки. Те за това се самонаричат "Предводители на свободния свят". Това им е основната цел да натъпчат цивилизоват света със самоходни черва.