146

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Искрено се надявам гордия сръбски народ да прояви мъдрост и да осъзнае вампирската същност на руския империализъм. През последните векове балканските народи сме мародерствани от две империи Османската и Руската. По отношение на първата сме се осъзнали и не допускаме сериозно вмешателство, но по отношение на втората оше вярваме в пропагандната трикрака табуретка - че сме славяни, че сме били роби, че сме освободени от руснаците. Абсолютна брутална лъжа.

145

СС

преди 5 години

Кръщават църква на офицер от КГБ?! :) *** не бяха ли атеисти?

144

Анонимен

преди 5 години

Още 90-те години дойдоха paшкuтe и се опитаха да командват по морето. Искаха да контролират цялата пpocтuтyция и нapкoтици и да peкeтират както си искат по Черноморието. Само че попаднаха на Васко Илиев и ВИС. Бяха изритани като долни въшки. Айде, ОБРАТНО !

143

Анонимен

преди 5 години

До ВИСА не е ли сега цялото Черноморие една руска дупка? Ти от луната ли падаш?

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 172Ритали ги били? Ама защо тогава ВИС-аджиите ги ядат червеите, а руснаците управляват и притежават България и политиците и. Пък дори и БГ да е в ЕС и НАТО

141

ВИС

преди 5 години

Добре че бяха ВИC-аджиите иначе сега цялото Черноморие щеше да бъде eднa pycка дyпка щеше да прилича на Русия, рaшките иската да установят контрол но попаднаха на истински мафиоти !!

140

Анонимен

преди 5 години

Какво доживяхме! Светът да избира или единствено между пост-комунизма на Путин и новия комунизъм на Сорос и тайфата му? И друга опция няма! Все в г.... кавото и да избере. Да стискаме палци на Тръмп да изрие тая гмеж!

139

Анонимен

преди 5 години

Управляващата партия в Сърбия е организирала голям русофилски шабаш за посрещането на Путин. Сто хиляди членове и симпатизанти на партията са били закарани с автобуси до Белград като им е платено по 13 евро дневни плюс безплатно хранене и транспорт. Любовта към Путин е оценена на 13 евро на калпак от Сръбската прогресивна партия. Много е прогресивно.

138

Анонимен

преди 5 години

Много е канонично църквата да е кръстена "Свети свети Путин и Сталин". Изобщо сръбските русофили удариха в земята българските по слагачество и плонжиране в руските сапаги. Предполагам че това ще предизвика голяма завист сред Нинова, Гоце, Радев, Йотова, Сидеров, двайсет български академици по русофилство и т.н. путински слуги.

137

Анонимен

преди 5 години

Te sarbite izleznaha po beter ot balgarskite atakisti :)

136

Анонимен

преди 5 години

Има нещо неясно в историята. Русите според мен не са руснаците, украинците. Защо се пише навсякъде за Киевска Рус? Руснаците пuянuтe кaзаци, които са се сляли с монгoло-татарите на Чингис хан. Чингис хан превзема всичко от Китай до днешна Източна Украйна за отрицателно време. След това попада на Волжка България.. и претърпява първото си единствено поражени в историята.

135

Анонимен

преди 5 години

Смешници са сърбите. Или както са по-известни - предателите на Балканите. Най-пресния пример е битката при Дойран когато се присъединяват към англичаните и французите. Три пъти са e6aнu от българските лъвове само при Дойран. Преди това при обединението на България пак ни скачат с нож в гърба. Великите сили ги спасиха да не им превземем и запалим цялата кeнeфнa държавица. Да не забравяме и битката при Никопол 1396г. когато заради тях падна целия Балкански полустров.

134

Анонимен

преди 5 години

Хубаво ама на нас българите не ни харесва някой да ни командва. Сърбите щом ги кефи - ок. Между другото те в цялата си история така са свикнали някой да им опъва юздите - първо бяхме ние, след това, тypците, след това унгарците, сега са руснаците.

133

сладури са сърбите

преди 5 години

Сърбия се доказва като вярно кучeнце на Русия. Пуделчета.

132

Анонимен

преди 5 години

За това,което са направили с подарените им Македония и Западна България-огън да ги гори!

131

До 97 шматка

преди 5 години

Чудесен коментар! При цялата признателност към хората сражавали се срещу отоманите и ИМЕННО заради нея - За 1877-8 трябва да се отворят архивите за да се обясни: защо, са изпратили зле въоръжена армия от основно доброволци, защо са накарали финландците да отстъпят завоюваните позиции в Плевен довело до мъчителна обсада и масова гибел.. и ред други факти които биха довели до пълен разгром и анихилация на цялото българско население, както е било обещано от султана, при една загуба! Това ако не беше намесата на българите.

130

москвич бракма

преди 5 години

сърбия и русия са най големия враг на България факт неоспорим само зло сме видяли от тия кочини

129

Петърчо

преди 5 години

До 137 Такива като теб са слепи при очи. Ти самия си като тях само че роб на друг господар. Американците предадоха сърбите по най-долен начин. НАТО бомбардира Сърбия и изби невинни хора само за да угоди на албанците. И Столтенберг в Белград ще им обяснява че това било за тяхно добро а Дел Понте че нямало смисъл да се разследва "Жълтата къща (Косово)". Не викам че трябва да се кланят на руснаците но ги разбирам. Но ти май не разбираш че ти си толкова "свободен" колкото господарят ти иска.

128

Обективен

преди 5 години

Сърбите са достоен и горд народ, не са продажни мижитурки като нашите политици.

127

Българин

преди 5 години

Свобода за Западните покрайнини!