186

Анонимен

преди 5 години

А тези магистрали и други придобивки в Сърбия май са построени по времето когато Сърбия обърна гръб на Русия и гледаше на запад, не мислиш ли? Е, нека сега да прокопсат!

185

Анонимен

преди 5 години

Не съм виждал българин в интернет да казва, че е американец/немец или да казва, че българите и американците/немците всъщност са един и същи народ.Обаче съм виждал много, много сърби, които боготворят Русия и се представят за руснаци, дори и да не знаят грам руски език.

184

Анонимен

преди 5 години

Голям праз .Аз пък си имам прасенце на име Путин и догодина ще си го колна за наденици

183

Анонимен

преди 5 години

Кой е с толкова увреден мозък, че да е сърбоман?

182

Анонимен

преди 5 години

Голем рьев колко биле зле сърбете. Одете да им видите пътищата и магистралите и ги сравнете с нашите убавини тука. Дека сички пътнишки мафиоти си изведохо техниката щото не искали да им се проверява производството.А като зафука снега идете да погледнете колко са им чисти магистралите. Ако се доберете до там по българските такива.Намерил *** за какво да риве.

181

БГ

преди 5 години

До Анонимен 189 И защо въобще някой пише статия за този глухар.Пак ли е *** с интелегентната физиономия?В главата и май още звучат залповете на крайцера Аврора.

180

Антикомунист Българ

преди 5 години

А, ние имахме град Сталин ( Варна). Вече не искаме, ядохме им попаррата. Нека плескавиците я изядът сега.

179

Зозо

преди 5 години

Защо всеки глупав путинист е по съвместителство и сърбоман?! Глyпaци!!!Събрите са врагове от както свят светува!

178

бай ганю

преди 5 години

духовенството си е духовенство то няма връзка с политически системи и нагласи и тази ситуация е поредната аномалия и абсурд на отделни индивиди да разбират някои неща по собствен начин,тва че сме славяни също не е достатъчна предпоставка,и през тоталитаризмът бяхме славяни ама им сърбахме подтисническата политикане е ясно какво могат руснаците да дадат на нас и на сърбите или други славяни,демокрация не предлагат,човешки права и свободи не предлагат просперитет също не,само военно насъскване

177

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си купих 4 прасенца две чернички Лавров и Обама женското Меркел и най дребното и т ъ п о Путин

176

Анонимен

преди 5 години

До вчера сърбите бяха лоши и не знам какви си а днес вече са 1 щото Путин е бил там и много го обичали.Не знам те дали го обичат ама нашите продажници русофили направо се изпускат като му чуят името.

175

SJ

преди 5 години

До Сърбия е беднаГлупавичък си, нали знаеш!

174

Анонимен

преди 5 години

сърбите и война водиха ....и държавата им съсипаха ....и не бих казал че са по зле от нас

173

Анонимен

преди 5 години

Въпреки ,че статията е на западна агенция,автора й е сърбин!Повечето неща в статията са фалшиви!Катедралата в Белград вече не е най-голяма на Балканите!Букурещ се кичи с това ,,невероятно превъзходно" първо място!В Косово няма стотици манастири,а и тези където ги има са бутафорни изградени в последния век в/у основи на български манастири!Православието в Сърбия идва от България ,която в повечето време владее до 100% от сегашната й територия от края на през 9 и 10век!

172

Анонимен

преди 5 години

Мислех ги сърбите за по-умни, ама тоя балкански национализъм им е изпил мозъка !Като магаре на мост са...и преди и сега !

171

Анонимен

преди 5 години

Време е да построят и мавзолей за Мумията !

170

Анонимен

преди 5 години

Аз пък ходя в Сърбия доста често, и ако те са руски пинчер ние какво сме. Пък и не мисля че живеят по зле от нас, след толкова години Европа НАТО партньори и ***. Друг е въпроса че ни мразят.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190ти у Белград бил ли си ??? Аз съм бил.Хубав град!Чудесно устроен.София НИКОГА няма да може да се сравни с него като инфраструктура и места за паркиране.НО!Бях отвратен от мръсотията.На някои места можеш да събереш две шепи фасове от четвърт квадратен метър въпреки, че кошове има.Нявсякъде е надраскано със спрейове.Няма ненадраскана стена почти.Имаше и бая просяци.От деца до старци.При 30% по-малък БВП цените са като нашите или една идея по-високи.

168

До Анонимен 179

преди 5 години

Те всъщност не са имали и език, не само писменост!! Заговорили са в крайна сметка на хърватски, та затова е преименуван от "хърватски" на "сърбо-хърватски" за да не си личи колко са били диви....аман с това преномериране на постове

167

До Анонимен 181

преди 5 години

Те всъщност не са имали и език, не само писменост!! Заговорили са в крайна сметка на хърватски, та затова е преименуван от "хърватски" на "сърбо-хърватски" за да не си личи колко са били диви.