521

Димитър

преди 5 години

До Анонимен"До ден днешен разумните хора чакат отговор на въпроса: как аджеба, без атмосфера на луната, американския байряк се вее така гордо!?? Докато не получим отговор на този въпрос, можете да твърдите че сте кацали и на галактиката Андромеда, няма как да ви повярваме..."Човече, ти си пълен ***. Има документални филми за това. Има специална армировка в знамето, което го сържи "развято".

520

Брус Уилис

преди 5 години

Как бе,те на астероиди кацат,та на Луната ли?!!

519

Анонимен

преди 5 години

Много еправа учителката. На децата трябва да се казва истината а не милиони пъти повтаряни лъжи станали като истина. Американците нимога не са стъпвали на Луната и няма в скоро време и да стъпят. Естествено може да кацнат чрез Холивуд.

518

Анонимен

преди 5 години

Начи работата е защо учителката казва нещо, което е гледала и прочела, след като бащата е гледал и прочел нещо различно от това. Голяма дилема. Бих се впечатлила повече ако беше оплевил двора на училището с детето си, но понеже не става по туитър явно не го влече

517

Анонимен

преди 5 години

На Луната няма нищо, niente, nada. Но има едно хубаво нещо (и то само от южното изложение) - гледката към Земята.

516

Антон

преди 5 години

А този татко дали поства в туитур че на децата в училище се говори за турско присъствие а не робство. Аман от родители, мислещи се за голямата рабита като излажат възмущение за нещо незначително, а за важните неща си траят като мишоци!

515

Анонимен

преди 5 години

Много вероятно да им е казала истината. Не трябва да се вярва на медии

514

Е

преди 5 години

Хората, които една крива ракета не могят да отлепят от земята 50 години по-късно били пратили човек на Луната. Тоооочно така.И пояса на Алън не е адска радиация, която изпържва всичко и за която и в момента няма решение как да предпази астронавтите, което е един от основните проблеми за отиването на Марс, но краварите преди 60 години са го решили, ама са збравили как...писали го с молив на хартия и то се изтрило...Учителката го е представила по простоват начин, но е съмнителмно дали е станало.

513

33

преди 5 години

Тя просто дава алтернативни информации по една тема.Ако беше за Русия щеше да бъде наградена , но понеже е за Хамерика - нее прах да не падне върху нейното величие от нашите *** -

512

Айнщайн

преди 5 години

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост....

511

Васил Делчев

преди 5 години

Оставете учителката намира. Що за скандзал може да бъде това!? Американците са доказали, че са световни измамници, така че и кацането на Луната е под въпрос. А защо не се зададе въпросът защо такава съмнителна и недоказана информация присъства в учебниците по ЧП. Това е проблемът, а не учителката. Извинявам се, че наричам измамници американците, тъй като бразилците, чилийците, аржентинците са също американци. Става въпрос за САЩ-яните, които дори националността са си присвоили.

510

Анонимен

преди 5 години

Е, който го мързи да учи, а и не схваща, винаги ще вярва на конспирации. Звучи интересно и то само с филмчета от 20 минути, кара те да си кажеш... мен не могат да ме заблудят и.... съсипаха я тая държава. :D

509

Анонимен

преди 5 години

От всичките 12 астронавти, стъпвали на Луната, останалите 3-*** са на по 87-88г. Едуин Олдрин, Дейвид Скот и Харисън Шмит. Да питат тях.

508

Skk

преди 5 години

Децата ви учат, а са неграмотни! Защо ли? Знаете ли какво става когато учите от всичко по малко? Накрая не знаете нищо, като хората. Един умен човек беше казал '' знам, че нищо не знам'' но това може да го разбере само умен човек, глупавия си мисли че всичко знае. Образованието в България е пълна трагедия! Ще ми кажете ли защо децата в училище учат основно, windows и microsoft office?

507

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си Стенли Кубрик. Помислете как преди 50 години пиндосите са пратили хора на Луната, а днес купуват руски ракетни двигатели...

506

Анонимен

преди 5 години

ако са кацали, защо не се вдигнаха облаци прах на видеото? а като стъпи на луната, се отпечата хубава стъпка в лунния прах?!

505

Анонимен

преди 5 години

Малцина си спомнят името Джон (Иван) Ночев. Гордеем се с това, че той е проектирал двигателите на лунния модул. Когато умира през 1991г в Калифорния, на погребението му присъстват трима американски президенти: Картър, Рейгън и Буш."А дали е така, кой ще ми каже?"

504

starlord

преди 5 години

На следващия урок трябва да им каже че, земята е равна а не кръгла както пише в учебниците. И за тази теория има "филмчета".

503

Анонимен

преди 5 години

Те вече го излъчиха през 1977. Казваше се "Capricorn one".

502

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще излъчат и продължението на "кацането на Луната" - кацане на Марс.