561

фантазьорка

преди 5 години

"И все пак, тя се върти" ...Всеки да си го тълкува, както ще, това в кавичките :)

560

Аз

преди 5 години

До Чичо УилиТой Ким да вземе да прати и наш Боко на Слънчака :D

559

Лунатик

преди 5 години

До АнонименНикакъв шанс! Забравяш основното - Луната е изконна македонска територия! Доказано от историците.

558

Анонимен

преди 5 години

Най-големия виц беше джипката с калници и балонни гуми.

557

Расате

преди 5 години

Продължение:Второто потвърждение за това , че само техника е стъпвала на Луната е тяхната Марсианска програма с пилотирани роувъри- това пак е част от развитието на нещата- от Вояджър до Опъртюнити,Кюриосити,ИнСайт и пр. Т.е. Естественото развитие на нещата винаги води до усложняване на процесите- от сал,през лодка,галера, шхуни,тримарани и пр. ветроходи, през параходи до атомен самолетоносач, подводници и пр.От една колония в карибите до пълното овладяване на двете Америки.

556

Расате

преди 5 години

Естественият ход на нещата са:1. Не пилотиран полет до космоса(Луната)2. Пилотиран полет до космоса(Луната)3. Няколко пилотирани полета до космоса(Луната).4. Изграждане на станция в космоса( на Луната).Какво забелязваме- руснаците достигат всички етапи - от Спутник, през Лайка,през Гагарин до станцията Мир.А американците до няколко пилотирани мисии до Луната. Защо не са построили станция, база или пр.Има едно логично обяснение- човек не е стъпвал на Луната, а само техника.

555

София

преди 5 години

Никой не е стъпвал на луната. Всичко са светлинки в небето, даже в космоса не са излизали

554

Анонимен

преди 5 години

Началните учителки станаха астрофизици и ракетни инженери, олигарси станаха социалисти, а физкултурници и мутри станаха експерти по военна авиация... някой нещо учудва ли го?

553

Анонимен

преди 5 години

Човек е стъпвал на луната, но не е американец. Ако отидете сега на Луната, точно там където Бъз Олдрин и Нийл Армстронг са забили "американското знаме" вие ще откриете просто един флаг състояещ се от чисто бяло фолио, а не в цветовете на американския флаг, както ни учат. Това е "ДоКаЗаНо" и за мен ясно показва, че на Луната първи са стигнали не други, а французите.Четох, че американското знаме било избеляло заради слънчевата радиация, но това са небивалици.

552

космически набор

преди 5 години

В конкретния случай, от видеото личи, че по-скоро е недоразумение: учителката е искала да представи и други гледни точки, да стане по-интересен урока, а децата все още са малки и са се впечатлили от по-маловажното, по-нестандартно и т.н. Случва се, не бива да се търсят големи проблеми.

551

Чичо Уили

преди 5 години

Малко известен факт е, че Ким Чен Ун е изпратил човек на слънцето. За да не изгори това се е случило през ноща. Не става ясно дали се е върнал. Но постижението си е уникално и неоспоримо, има дори снимки. Също като на луната.

550

hmmm

преди 5 години

До тук докараха образованието продажните ни политици за 25 години!

549

Анонимен

преди 5 години

До Радетел на истинатаГосподине, аз съм около 25г. по-млад от вас и искам да ви кажа: Не унивайте, все още има хора като мен, които се гордеят, че още има хора като ВАС! Все още е жива България! Ако ли не за нас, то за нашите деца и внуци! Поздрави!!!

548

Голямата стъпка

преди 5 години

До АнонименПоздравления за добрия руски език. Като роден ти е . Сигурно си го усъвършрнствал така в партиийната школа . Сори . Грешно зададох въпроса.НЕЩО СГРЕШИХ ЛИ ?- НАСА повече не е стъпила на Луната .- Няма нито една друга подобна по значимост мисия а само малки апарати дето само снимат каквото могат.- до МКС не може да стигне а астронавтите и летят изключително с руски ракети . - Когато Русия обяви проблем с транспортния си кораб НАСА обяви извънредно положение е, ко прайм ся?

547

Анонимен

преди 5 години

До Голямата стъпка......Нещо пропуснах ли ....Понимается, демек разбира се, пропуснал сте хапчетата...

546

Голямата стъпка

преди 5 години

"Една малка стъпка за човека, един огромен скок за човечеството",казал Нийл Армстронг и от тогава НАСА прави едни такива малки , ситни стъпчици , само се дзвери през телескопите и праща едни такива малки апарати през десетина години, я до Луната, я до Марс и ползва таксиметровите услуги на братска Русия когато и се наложи да изпрати някого до МКС а ако рашките нещо са на зор и не могат да летят бърза да обявява извънредно положение ....и тихо въздиша по "мечтите на Мъск ". Нещо пропуснах ли ?

545

Анонимен

преди 5 години

Лъжат!

544

Анонимен

преди 5 години

Ако американците наистина бяха стъпвали на луната, отдавна щяха да са я провъзгласили за поредния им щат. И на знамето си щяха да са добавили още една звезда, и химна си щяха да са променили. Ама не са! Ясно ли е защо?

543

Кой дава, бе глупак

преди 5 години

Аз пък си мислех, че учителите, платени с нашите данъци имат задължение да обучат децата на одобрено учебно съдържание. Не да внушават личните си заблуди и пристрастия. Това,че само руснаци са летели в космоса си е мерзко невярно твърдение. Ми тя може да мисли друго и за евклидовата геометрия. Трябва ли да набива глупости на децата. А като ги изпитва какво изисква? Кой ще получи 6, който каже "Слава на Русия !" ли?

542

К

преди 5 години

Не руснаците а китайците оспорват вече! Там където трябва да има флаг на снимките няма нищо!!! А и доста несъвместими с космоса неща излязоха, като например свежите и подскачащи космонавти токущо върнали се от луната!