6

Бай Гого

преди 5 години

Дааааа, така се получава когато тъпите родители възпитават (или по-право не възпитават) децата си, че всичко им е позволено и всички са длъжни да играят по свирката на отрочетата им. Създаваме си общество от ***, които не се съобразяват с никого и нищо. Истината е че децата са копие на техните родители. Не мога да приема поведението на доста от съучениците на децата ми - те нарочно се заяждат с учителите в час. Така им е кеф. А учителите мога само да се оплачат на родителите - без резултат.

5

:-)

преди 5 години

Усещате ли как заради Истанбулската конвенция и Националната стратегия "за борба с домашното насилие" медиите целенасочено започнаха да публикуват определен тип новини?

4

Анонимен

преди 5 години

След като министерството няма ясни правила за дисциплината в училище и наказание на учениците, които не спазват правилата, учители сами ще взимат мерки. Това е същото, както в обществото, след като не се наказват престъпниците, хората взимат нещата в свои ръце.

3

Анонимен

преди 5 години

И това е вьзпитател по скоро ***

2

Анонимен

преди 5 години

Учителката ми по биология Алексиева ме биеше с показалка. Към кой да се обърна? Честно казано ще ми е кеф да я видя в дранголника. Беше гадна и толерираше момичетата.

1

Макаренко

преди 5 години

Ами нали искаха учителите да възпитават.