26

Анонимен

преди 5 години

Учителката да обжалва. Ще спечели. Не е трябвало да признава, сега може да се отрече от показанията си. А и съдът е взел под внимания видеозаписи, които не са събрани по надлежния ред - не са СРС-та, не е било предварително разрешено събирането им с нарочно ПРЕДВАРИТЕЛНО разрешение от друг съдия... Това прави тези записи НИЩОЖНИ и отпадат като доказателство. Обжалвайте на следваща инстанция. Учениците трябва да имат респект от учителите, а не да им се качват на главите!

25

Стамат

преди 5 години

Берем плодовете на чалга поколението :)

24

ЛЕЛЕ

преди 5 години

Когато на пазара на труда излезнат "плодовете" на тази образователна система....Бог да ни пази!

23

ВИКИ

преди 5 години

Да се усвояват компетенции е мотото сега.А преди беше - да се развива мисленето.

22

Анонимен

преди 5 години

До gavrailЕ ТОВА ПЪК Е НАЙ-ЛОШИЯТ ПРИМЕР.

21

Анонимен

преди 5 години

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА НАКАРА 25 МЛЯСКАЩИ ИНДИВИДА ДА ИМАТ ИНТЕРЕС, ПО-ГОЛЯМ ОТ ДЖАДЖИТЕ И НЕТА, ТО ИЛИ Е ЗА НАГРАДА, ИЛИ Е УЦЕЛИЛ СВЕСТНИ РОДИТЕЛИ.

20

Анонимен

преди 5 години

Е, има две неща, които адски пречат:- родителските намеси- безумните наредби на МОН.Само с ентусиазъм и безволеви дейности нищо не се постига.ИСКА СЕ ПРАВАТА ДА СА И ЗА УЧИТЕЛИТЕ!!!!!!

19

Анти ГЕРБ

преди 5 години

А осъдени ученици кога?????

18

читател

преди 5 години

До 1974 физическите наказания официално са разрешени в UK. И се прилагат.Сега са забранени. Резултата е видим. Няма подобрение.Качеството на едно възпитание проличава след 20-25г., когато тези които са го изпитали започват да се реализират.Ако се съди по безумното поведение в училищата, и след това извън тях, очевидно е, че либералния подход във възпитанието създава чувство за безнаказаност за цял живот.Не само у нас, а и почти навсякъде, но тук е вече норма на поведение.

17

varg

преди 5 години

Дойде добрата демокрация и вместо възпитание сега му казвате изтезания.Затова и ниската култура и морал,детската престъпност,цинизъми т.н. са характерни за подрастващите сега.

16

KIN1

преди 5 години

Google плати за цялата онлайн работа от 16 000 до 32 000 долара на месец. По-малкият брат е бил без работа три месеца и преди месец чекът й бил 32475 долара, работейки у дома за 4 часа на ден, а печалбата можеше да бъде дори по-голяма.Така започнах...>>>> ***.Trade46.com

15

Въодошевен

преди 5 години

Обожавам като ми обясняват, че защото са ги малтретирали в детството - станали хора :) Феерично. Иначе, на 50 години, не смеят да се усмихнат защото я имат здрав зъб, я не :) Ама иначе, хора станали :)

14

Стою

преди 5 години

Всички очакват децата да бъдат възпитавани в училище , но...основата на възпитание се полага вкъщи.Домашното възпитание е задължение на родителите, които без грижи към потомството си го делегират на учителите.А учителят освен възпитател е и педагог, не може да се предевяват големи надежди. За мен отговорността е основно на родителите.Друг е въпроса , че всяко дете си е със специфичните възприятия от околната среда.В едно семейство децата са с различни характери поради тази причина.

13

Анонимен

преди 5 години

Забравяте, че в случая става въпрос за деца със специални потребности. Също така пропускате и че децата са малки - до 4-ти клас. Ако "възпитаваш" подобни деца на тези години с шамари и ритници, значи просто си накадърен учител. Качествените учители могат да респекитрат дори само с присъствие, проблемът е, че вече почти не останаха такива...За жалост учители стават хора, които не стават за нищо друго и резултатите са такива.

12

stefan

преди 5 години

До БобчоМи точно де и като му пернат 1 шамар на този който тормози цял клас и после се съди учителя защото някой не си е свършил работата вкъщи.В случая с децата в неравностойно положение е друго, но говоря общо за *** който на 15 години вече се друсат, пият и пушат, а спорта им е толкова далечен...

11

Дзъ

преди 5 години

тези деца пречат на държаваат, както пречат и пенсионерите и хората с увреждания и болните които "цедят" здравната каса и въобще всеки който не внася пари в НАП и НОИ ...така че много да не се правят институциите на загрижени...направо да от-стрелват народа по списък и да си живеят необезпокоявани и доволно

10

Bay Hoy

преди 5 години

До tctc"Малолетната М. С. Х. учела в Центъра за специална образователна подкрепа, както се нарича сега помощното училище и имала специфични образователни потребности."Как никой от коментиращите тук *** не съумя да разбере, че става дума за ДЕЦА с ограничени по РОЖДЕНИЕ възможности - с бой ли ще ги научат да говорят и мислят ?!Задавам си единствено един въпрос - защо все още съм тук, във България - където малтретирането на деца в неравностойно положение е "въпрос на чест и гордост" !

9

Бобчо

преди 5 години

Да, да, то затова ние станахме хора, щото редовно изяждахме по някои шамар по врата. Сега имам дете в детската градина. В групата има едно парче, дето тормози всички наред. От три години все говорят с него, все с родителите разговори, това-онова, все при психолога ходи и пак нищо. Бутна едно дете в шкаф и му разби главата, спъна едно друго и то си счупи крака. Тормози момичетата...?? И какво правим? Чух веднъж един баща да го заплашва за да остави детето му на мира. А госпожите са с вързани ръце

8

tctc

преди 5 години

Децата са толкова невъзпитани, че трудно можем да си представим. Много от тях заслужават повече от 1 удар с пръчка. Нямат уважение към институцията училище как да имат уважение към даден учител.

7

AA

преди 5 години

Едно време, като не внимавахме в часовете, имах един даскал, който ни казваше да си наведем главата и да си държим очите да не паднат....и ни шибваше един по врата :)А отделно как деца в първи клас не могат да говорят!?