10

На куково лято

преди 5 години

Когато си оправим икономиката, тогава. Демек никога!

9

Анонимен

преди 5 години

Нещеме истамбулската конвенция сами ще си пишеме конвенция неодобряваме готовите неща еми велики сме

8

психолог

преди 5 години

Когато започнат да се "раздават" лекарства на жените с личностни разстройства може и да се пооправят нещата със семействата. А на мъжете изтърпяли ги до момента медали трябва да им се дават.

7

шовинист

преди 5 години

Стига с тея стериотипи на жени-жертви! Я се вижте къде отивате жените в последно време. Психически тормоз над мъжете, че и физически вече е ок. Вижте си статистиките на "здравите" семейства с тея феминистични пропаганди. До нищо хубаво няма да ни доведе това поведение от "Сексът и градът"! Прекалено голям процент жени имат психични проблеми и не са способни да изградят семейство. Стига сте обвинявали мъжете за ВАШЕТО поведение!

6

ШибиРиби

преди 5 години

Бългapaka е с душа на изгнила барака. Пълен с комплекси и все по слабите му виновни и си го изкарва на тях. Я жената я детето я некой пишман ром. Що не отиде да пипне някой немец или французин

5

Гост

преди 5 години

Да, когато приемем Белградската конвенция

4

Анонимен

преди 5 години

Ще се справите, на куково лято!Още една млада жена е убита тази вечер в "Банишора"!Ама най-важното е, че отхвърлихте Истанбулската Конвенция.И ще рестартирате гьола БелеНЕ!Туй е най-важното, не бойте се.

3

Няма да се справим

преди 5 години

нито сега, нито в близкото бъдеще! И ще става все по-нетърпимо както в семейството, така и в училището, така и в обществото като цяло! Но това важи само за тези, които са невярващи, безбожници! Нямат страх от Бога и нямат и съвест, която да ги корегира в поведението им! И са арогантни, нагли, бесновати с една дума!

2

ivailo

преди 5 години

Ще се справите, ама само в мечтите си.

1

Анонимен

преди 5 години

Никога, ще става и по лошо.