306

Анонимен

преди 5 години

F-35 може да носи атомни бомби. Какъв е този *** възторг?

305

Леле Малеййй

преди 5 години

В това издание съм чел най-големи нелепости като мнения - че спорта бил вреден за здравето защото сърцето и ставите се изтрърквали, затова най-добре било да пиеш по един литър ракия и да дъниш яко свинско.Ако някой е направил базик, приемам го като тънко чуство за хумор, АМА ДА МИ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ РУСИЯ Я БИЛА СТРАХ ОТ 8 САМОЛЕТА Ф-16 (НЕРОДЕН ПЕТКО) Е ВЪРХА!САЩ В МОМЕНТА ПРИТЕЖАВАТ 1500 ЯДРЕНИ ГЛАВИ, А РУСИЯ ГЛЕДАЛА 8-ТЕ БАРАКИ, КОИТО ДАЖЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ АВАРИРАТ.ВИЦ НА ВЕКА :))))))))))))))))

304

Е

преди 5 години

Никоя друга балканска държава няма подобен висок клас самолет!Факт!Само гърците преговарят!

303

Анонимен

преди 5 години

Пишете за Атлантическия клуб. Екстаз, еуфории, декларации, п.тки м.йни...Нищо не казвате за Мони Паси, той пас ли е, какво? Най-главният атлантик, антарктик, арктик, математик, (пишман)политик и 'сичко к'вот се сетиш, а нищо за него !! Не е политкоректно, да знаете!

302

Сър Пич Чук

преди 5 години

Аз обичам да карам коли и самолети без електроника .По възможнощ да са ръчна изработка и с тапицерия от естествена кожа .Самолетите Тесла най-ми аресват оти стават за риболов и наторяване на градинките .А *** стават и за война ако някой си носи картечница или автомат в раницата .Та Тесла е най-добрият вариант за БГ според мен нали сме аграрна държава с опит .Да наторяваме градинките на съседките редовно другари !

301

Кой е враго

преди 5 години

Според мен е по добре една държава да има много самолети макар и стари модели .Отколкото 7 последна дума на модата с всякви екстри и електроника .О да електрониката и сърварите на тези самолети ще предават информация директно на щатите макар и пилотите да не искат . Като новите телефони с гуглето .Ама аиде да *** намерат със стар телефон от къде звъня ?Така новите технологии са по лесни мишени и по откриваеми в бойна обстановка .Е да ще се виждат добре от съюзниците но и враго може да е там

300

Х

преди 5 години

Какви атлантици бре? Американофили нас.рани! Кой милее за майка България??? Пълнят гушите на Военно-промишления комплекс на щатите! А онези,като им паднат печалбите,спретват някъде война и ето-машината пак заработва! Аман от продажници в родината ни! Ама де Народен съд дееееее.......Няма да успеете да стигнете до него,ще ви опукат преди него!!!

299

шматка

преди 5 години

До славянинЖивял си ти през социализма ама друг път.Нямаше джумбаре(тогава така казвахме на купона) без хисарския поп.Купувахме му касетите апокрифно защото никой не ги издаваше.Същото беше и с метъла и диското.Идеята ми е че чалгата тръгна точно през соца с попа и лепа брена.

298

шматка

преди 5 години

Ама миг 35 са по добри и евтини.

297

Разбира се!

преди 5 години

Разбира се, че Ф 16 е по добрия избор. Модернизацията му е страхотна -увеличен ресурс от 8000 до 12 000 ч. , увеличена мощност на двигателя, радар AESA държащ 20 цели едновременно /при Грипен са 4 / ,радара е с много голям обхват -до 160 мили за наземните цели . Разполага още с комуникации със самолетите 5то поколение Ф 35 и Ф 22 . Много по добър е в атакуването на наземни цели .

296

f16

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Ние сме в НАТО, не можем да имаме Миг! Миговете ни са на 38 години! Това ще бъдат чисто нови самолети! Block 70/72, макар да е машина от четвърто поколение, използва много от възможностите на изтребителите пета генерация като F-22 и F-35. Пример за това е новият радар APG-83, който има 95% сходство с аналога си при F-35 и може да проследява до 20 както въздушни, така и наземни цели. ...Друг е въпроса, че с тези пари ще се вземат толкова ПВО-та, че и комар няма да прелети!

295

Доналд Тръмп

преди 5 години

А сега пълна чистка във ВВС , военното училище в Долна Митрополия и Тъново, до пето коляно....

294

Анонимен

преди 5 години

На този клуб председателя не е ли Соломон Паси ?:)

293

Българин

преди 5 години

Идва времето на новия народен съд и всички от атлантическия съвет ще виснат на центъра на София.

292

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 346Турците подло изчакваха самолета, който се връщаше от боен полет без да очаква "приятелски" огън. Два F-16 се въртяха в района в очакване! Су-24 не е изтребител, а щурмовак, няма покритие на задната полусфера. Създаден е за съвсем други цели. Когото руснаците започнаха да ескортират щурмоваците си със Су-35, турски самолет не е приближавал границата със Сирия на по-малко от 200 км. Шубето е голям страх!

291

Анонимен

преди 5 години

До Демократ342 Руснаците и турците ,изобщо не познават демокрацията,но някои си позволяват да я коментират и да поучават другите.Комично.

290

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам,да оставим"слав" да си ръси глупостите наволя...Има и по приятни неща за вършене.Добре,че от него нищо не зависи.

289

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 339Беше написал куп глупости, пардон! Аз съм добре възпитан, но понякога не изтрайвам! Ако забелязваш, слетите думи копирам от теб, и го правя съвсем съзнателно - да ти покажа, че това е евтин трик. Не си ми интересен, сбогом! Да влизам в епистоларен диалог с човек на твоето ниво, мерси!

288

Анонимен

преди 5 години

Че то и Русия е засегната от проблема с бягащите хора.Миналата година счупи всички рекорди по напуснали Русия хора за 1 година. Около 500000 души напуснаха Русия само през 2018 г.

287

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен345 Несериозно,не си струва да ти се обяснява,отричащ очевидни неща.Фактите не те интересуват,не четеш достатъчно...лъжеш откровенно,обиждаш...Ако всички "славяни"са като теб,лошо им се пише.