326

Българин

преди 5 години

П Р И З И ВЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКАОстава месец до светия ден, когато ще сведем глави пред паметниците на Апостола Васил Левски !Вчера в Министерския съвет и в Парламента , ликуваха ГЕРБ и ДПС , като в турски конак, както ликувахаа турците и поп Кръстьо и кириак Стефчов ликуваха в деня на обесването на Левски. Ликуваха, че са предали идеите на Васил Левски!А Родината плачеше! Не плачи Майко!В СВЕТИЯ ДЕН, ДЕНЯТ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ!Против тази шайка от национални предатели, предали идеята за чиста и свята република, приемайки едностранно решението за закуп

325

Голем смех

преди 5 години

Какво общо има авио-космическата наука с шофирането на самолет? Академици ли ще ги карат?

324

Обединени идиоти

преди 5 години

Сега е добре да обучим и травестити, които ще летят с тях, съгласно *** правилата

323

Скъпо удоволствие

преди 5 години

Два милиарда народна пара за да получат оргазъм шепа продажници.

322

поредния

преди 5 години

Вече знаейки,че препоръките за купуване на "някакви самолети"идват от Брюксел.Макар,че под Антарктида,немците отдавна имат десетки стрелящи антигравитацийки/завъртане на магнитно поле обратно на завъртането на планетата/ и с това накараха 90% САЩ да се "приобщят"към +10%-НАТО.Но вече САЩ , Русия и Китай имат нечувани за аудиторията неща и започнаха да се дърпат на "13-те фамилий".А бегетата по-добре да купят два-да се пазят.

321

Митев

преди 5 години

Всъщност, успяхме да убедим ***, че ако на момента ни платят 1.8 милиарда за осем самолета (които ще получат след осем години) и инвестират в завод, който ще храни 4000 американци, е страхотна сделка за тях! Велики и всемогъщи са американските методи и начини за оказване на натиск и влияние!Агент Ландън Донован! ЦРУ!!!

320

haha

преди 5 години

Атлантическият клуб - ???????Кои са тези??? Некой да им е искал мнението?А да имайки предвид пристрастието им да си сменят ника на клуб на САЩ или нещо подобно.

319

Анонимен

преди 5 години

Русия и Китай са новите велики неевропейски държави и главен фактор в сдържането на САЩ. В същото време те са членове и на Съвета за сигурност на ООН, което означава, че стратегическите цели и интереси на Руската Федерация и Китайската Народна Република са много по-близки, в сравнение с тези на западните държави.

318

Анонимен

преди 5 години

Да ви е честита атлантическата корумпирана коалиция герб-вмро-дпс. Те продадоха националните ни интереси. Даже Валери Симеонов по телевизията вика как е избран най-нередовния кандидат, този, който не отговаря на 4 от 7 изисквания, как Грипен е доставил на Унгария а Швеция инвестиции 110 процента от стойността на сделката, американците доставили на Финландия и Моторола си преместила завода там. А на нас нищо. Пита с 16 самолета можем ли да спрем турските 600, гръцките 350, руската ескадрила вСърб

317

Съдба человеческая

преди 5 години

От атлантическия клуб са поредното НПО, финансирано от САЩ за оказване на натиск. Едни ни натискат да купуваме Ф-16 (с мотор по технология от 1970г) за космически суми, други ни натискат да правим гей прайдове и да прокарваме гей образование, трети ни натискат да приемаме бежанци, четвърти ни натискат да храним и развъждаме роми, които да ни бият и убиват и т.н. ами това е живота на васалите без независима политика.

316

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах откъде ще се намерят парите за изтребителите.Я нека някой по-умен да обясни.Може би ЕС ще ни ги даде по някаква Европрограма ?Или пак от смачкания народец.

315

Анонимен

преди 5 години

Поне да бяхме купили европейски изтребители. Все пак сме в ЕС. САЩисаните не ни броят за живи, някакво пушечно месо там, европейски кюрди. Построиха си паметник на американските летци избили хиляди жени и деца преди 75 години когато разбомбиха София. Налго, по-нагло, американско г*едо.

314

Бай Ганю банкянски

преди 5 години

На гол тумбак - чифте пищови.

313

Анонимен

преди 5 години

Тези 8 таралясника струват колкото 2 АЕЦ-а.Ха-ха. Няма такава пародия на Държава.И срещу кого ще се бием.

312

Анонимен

преди 5 години

ДПС + ГЕРБ = Ф16

311

Анонимен

преди 5 години

Но винаги въпросът е: къде са парите? Имаме ли пари да платим накуп тези таралясници? И откъде ще отрежем разходи, за да ги платим от пенсии, от социални помощи, от заплати, от инфраструктура? Не са малко пари, след като се дават, значи отнякъде трябва де се отрежат. Или да се вземе нов заем, който допълнително ще ни зароби.Колко вече ти станаха заемите, Боку? Май никой не смее да пита. Само плащаме! И сега ще плащаме! Изтребители, заеми, лихви, комисионни.за изтребването на българския народ!

310

Анонимен

преди 5 години

В началото на годината лекичко се промъкна новината, че е възможно да вземем нов заем, за да си платим накуп изтребителите. Американски заем, както се разбра! Ей, направо далаверата на века купуваме изтребители в чувал, които ще получим след години, плащаме си обаче прескъпата цена накуп, и понеже нямаме пари, искаме заем от американците, които ни го дават с лихва! Жестоко! Култово! Фамозно!И днес обсъждат за изтребителите. Че ще ни изтребят всички българи, то е ясно, няма нужда даже и от война. Там, където други армии се скъсват от боеве и атаки, ние си го постигаме сами на избори, ка

309

до 376

преди 5 години

А България има ли ги ?Или ще Татко ще ми купи колело, ама друг път.

308

Анонимен

преди 5 години

Тези още малко ще кажат, че благодарение на тях е станало. Просто САЩ ни притиснаха и нещата се случиха. Атлантиччески клуб.... поредните ***. Ввсички видове ФИЛИ са точно това - ***.

307

тцтцтцтцтц

преди 5 години

Русофобията е тежко заболяване . Грипен , руски самолет ли е ??? Радват се, ч е сме превърнали в колониална територия на САЩ , където всичко се решава след телефонни разговори с Вашингтон