543

Темелко

преди 5 години

Няма да се съревноваваме с корпорациите и банките. Те са еврейски. Ще възродим армията и тайните си служби по модела на Израел. Ще залавяме чуждестранни агенти и врагове в зародиш като МОСАД. Всеки кадър от ДС да бъде пращан на обучение в МОСАД. БЪЛГАРИЯ И ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВРАГОВЕ. НА ИЗТОК Е ТУРЦИЯ И РУСИЯ, А НА ЗАПАД Е ВЕЛИКА АЛБАНИЯ И СЪРБИЯ. Трябва да разберем как евреите оцеляват заобиколени от врагове. ВЪПРОС ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.

542

Василев

преди 5 години

Купувайки американска техника, вие директно сте в играта, защото утре великите американски корпорации ще ви направят подизпълнители на оръжие и боеприпаси за Близкия изток!!!Това е пазар за милиарди и трилиони, но трябва да играете умната, и влезнете ли веднъж, няма отказване или не искам, ама сега не мога нямам пари и т.н.!!!Вие сте в играта, още когато сте се присъединили към ЕС и НАТО!!!И все пак не забравяйте, че който държи МВФ,СБ и ФЕД, контролира и военните корпорации в САЩ!Мики!ЦРУ!!

541

Ха ха!!!

преди 5 години

Между другото - бедния Египет има 240 от тези фърчила, дори Гърция има 170! А тук форумните русофоби се подмокриха от кеф как ще 'наритат джуджето' с 8 хартиени самолета (щото ги няма още - нали така?)

540

Ф16 носи

преди 5 години

Противокорабни ракети , Грипен-НЕ! С Ф16 *** не може да ни нападне по море ! Затова Рушката агентура начело с пРзидентът им рИве

539

extremist

преди 5 години

но това няма никакво значение, както се казваше едно време във филмите - дали бил шведски или съветски няма значение, важното е да е добър", коментира той. - ДРУГАРЮ КАРАКОНДЛУ В , СЛЕД КАТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗАЩО НЕ ШВЕДСКИ ???КАКЪВ "СЪВЕТСКИ" ВИ ГОНИ ДРУГАРЮ, НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ГОРБИ ГО ЗАКРИ 1989....А СЕТИХ СЕ : ЗА ВАС ДНЕС СИ Е ЧИСТ КОМУНИЗЪМ

538

Грешка

преди 5 години

Цветанов тегли ножа на Тиквата с тая сделка

537

Присмехулник

преди 5 години

василев е прав, като цитира (задочно) бай ви тошо, който каза: https://youtube/watch?v=UDc7b3kKC2E

536

Демографска криза

преди 5 години

2 млн напуснаха България, още 2 млн. ще го направят през следващите 2 години. Ф16 е най-важното в момента. Ще останат 4 млн. от тях 2 млн пенсионери 1 млн цигaнe

535

extremist

преди 5 години

До Василев: ДРАГИ ВАСИЛЕВ , НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ; ДОРИ И РОМИТЕ ГИ БИХА С ПОКАЗАНОТО ЕДИНОМИСЛИЕ ПОСРЕДСТВОМ ПРОТЕСТ!БЛЪГАРИНА Е КАТО П РА СЕ В КОЧ И НА - НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, НЕ ПРОУМЯВА КАКВО ГО ЧАКА И МУ ДАЙ САМО ДА ПЛЮСКА

534

Темелко

преди 5 години

Като няма дастатъчно мъже кадри за войници, ще приемате жени. Жените са се доказали неведнъж както през ВСВ, така и днес. Половината армия на Израел са жени и мачкат. С жени Червената армия стигна до Берлин. Армията на САЩ - все повече жени. В китайската армия също. Армията те калява, прави те силен, учи те на ценности, след служба войниците стават примерни бащи и майки с по 5 деца. Така е в Израел или САЩ. А не да ги бият роми и насилници. Слава на жените! ВЪЗРОДЕТЕ СЛАВНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ!

533

Forever

преди 5 години

И като ги закупят тези F16, за къде ще ги използват,във война ли сме с някой,или ще събират прахта в халетата.

532

extremist

преди 5 години

ТИКВА , ВАДИШ 2 000 000 000 ОТ ДЖОБА СИ И ПЛАЩАШ;ЗА ПРАХУСМОКАЧКИ ФИИИИИИИУУУУУУУУ16 ДАНЪЦИ ОТ МЕН НЯМА ДА ВИДИШ

531

Василев

преди 5 години

С прискърбие трябва да ви съобщя, че вие сте едно нищо, ако не са великите и всемогъщи корпорации и банки!!!Кажете ми една българска стока или марка, която да е на световно ниво!!!Ако искате се върнете 1300 години назад, гледайте и се взирайте, и ми кажете с какво сте интересни, и какви позиции може да имате, ако не ви дават европомощи,заеми и пазари?Вие фалирахте бе селяни прости, не може да се справите с едни роми, а искате да се съревновавате с великите корпорации и банки!Агент Фибио!ЦРУ!

530

ПроСоТо

преди 5 години

До Bad Companyкаква супичка,симпатяго?..Да не си в някой кризисен център?

529

Присмехулник

преди 5 години

до минусохвъргачката, която е неграмотна дори на майчиния си език: тук минусите ти не важат. в истинския живот минусите и плюсовете важат пред Съда, който ще съди Всеки от нас, накрая на житейския му път. пожелавам ви успех, с ежедневните си манипулации, за цял живот. ако това изобщо е било живот. да наказваш другите, заради себе си.предава се по полов път и е характерно за днк!

528

Bad Company

преди 5 години

До ПроСоТоСупичката Ттолчев, супичката!

527

ПроСоТо

преди 5 години

До Василев 674избързах,моля за извинение!674 НЕ е равно на 644...

526

Присмехулник

преди 5 години

ако диктаторът, който не е пил и една бира в живота си, не слуша моцарт и в същото време не яде моцарт-топките от рафта на сладките продукти, (сега внимавай, ама!) реши да поеме под влиянието си частта от територията, която дпс и дост днес контролират. вие какво ще предприемете с тези ф-16? които даже още ги няма на "зелено", или на хартия...М? отговор от някого?

525

ПроСоТо

преди 5 години

До Bad Company 652и как с бояришника сметаш да преживееш новината?

524

Василев

преди 5 години

На българските селяни прости само леко им е споменато, че са реализирали милиарди от продажбата на боеприпаси и въоръжение , по време на войната в Сирия!!!Виждате ли колко са навързани нещата, няма мърдане, вие сте обречени да бъдете съюзници с великия американски народ!!!Агент Дейви Зандалей!ЦРУ!!!