603

Румен Войников

преди 4 години

Защо не купуваме F-35 цената им е 82,4 милиона долара за бройка? Та с 2милиарда лева бихме купили 12 броя и щяха да ни останат 160 милиона долара за още нещо!

602

God bless the USA

преди 5 години

Ф-16 блок 70 е най-доброто, което можем да вземем, не се връзвайте на пропаганда. Страхотен самолет, чисто нов, с най-новите разработки! Честито на нашите пилоти! Нека добрите отношения между САЩ и България продължават все така! Да не забравяме, че след ПСВ благодарение на президента Удроу Уилсън сега имаме държава! God bless America!

601

еееех тези политици

преди 5 години

Само си помислете що магистрали щяха да се построят,що шосета щяха да се ремонтират,що тръбопроводи щяха да се подновят или колко училища щяха да се модернизират.А те купиха самолети за милиарди.Поне визите да паднат ама надали.Алчни и безкруполни политици.Пак някой стана с няколко апартамента по богат.Има господ спокойно.Емигрирайте докато сте млади.

600

Горанов и кръстника

преди 5 години

Гледах по телевизията как парламента извършва престъпление. Това е съвременна България.

599

Горанов и кръстника

преди 5 години

Тия които вземат това решение не са никакви народни представители. Те вземат решение против волята на народа, не легитимно решение.

598

Истина

преди 5 години

Хейде ще ви кажа истината и да се спре да се спекулира, ако купим Ф16 американците няма да ни спрат газовия хъб Балкан, както направила с предния. Оставаме си зависими не от една, а от няколко големи страни!

597

Без Коментар

преди 5 години

В някои държави има мафия, а в България мафията си има държава!

596

Pepe

преди 5 години

Дано визите за Америка отпаднат вече.😊😊😊😊😊

595

Алекс2

преди 5 години

Съвремените ПВО свалят еднакво добре и двата типа самолетчета !

594

А

преди 5 години

Страхотна новина. По-добрият избор!

593

Анонимен

преди 5 години

Поредният загробващ държавата ни безсмислен харч.И поредните пачки в частните джобове на политиците ни.

592

А+

преди 5 години

А трябват ли ни тези F-16 ?От кого ще се защитаваме ,от НАТО ли ,та там са и Румъния и Гърция и Турция ,едва ли Сърбия ще ни нападне с Македония ?Видимо татко Тръмп е издръпал на някой от нашите управници ушите и те веднаша внасят своята лепта в НАТО с купуването на тези самолети.

591

до Алеко 707

преди 5 години

Ние ли сме създали хубава държава,не те разбрах?

590

extremist

преди 5 години

Решено! - Е ЧЕ МОЖЕ И ДА ПРОЯВИМ ДОБРА ВОЛЯ ОСТАВЯЙКИ КРАТУНАТА ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА....АМА НЕ СИГУРНО ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА НАВИТИ

589

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ВЪПРОС ЗА ЗАПОЗНАТИ С ВИНЕТУ:КОЙ САМОЛЕТ ИМА 2(ДВА ) ДВИГАТЕЛЯ:1)НЕ МОГА ДА БРОЯ ДО ТОЛКОВА ЧЕТОХ САМО 1-ВА ГЛАВА;2)......НЕ ЗНАМ КОЛКО Е "2"

588

extremist

преди 5 години

ФРЪК 16 - КОНСЕРВА С КРИЛЦА....ХАХАХАХАХАХ ЩЕ ГО СВАЛЯТ С ПРАШКИ И ФУНИЙКИ

587

Алеко

преди 5 години

Явно не си чел никаква история. Като създадеш хубава държава, но все още нямаш армия да я защити, идват варварите и те завладяват.

586

Изнервен

преди 5 години

До 704. Ти пък как видя, че са 2.8 млрд., което не е вярно, а и тепърва предстоят преговори? Тц, тц, нямат ли край ***.отите в нета?

585

Анонимен

преди 5 години

До 698. 2021.

584

Трол

преди 5 години

Пари хвърлени на вятъра. Кой ще ги използва тези самолети, и за какво? Какво е казал един истински финландския генерал: "Първо създай хубави условия за живот в една държава, след това създай хубава армия, за да има какво да пазят"