25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20 Айде по - кротко. Бийтълс са велики защото променят изцяло света на музиката. Ленън и Макартни създават велики песни които ще останат в историята. Естествено че Ролинг Стоунс също са велика група но по малко по -различен начин. Това че не ти харесва нещо не значи че не струва. Това е много елементарно и тесногръдо мислене.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23 Абсолютно *** човек си! Все едно да кажеш че Моцарт е отврат. Защото Бийтълс са класика в съвременната музика. Но защо да се учудвам, за днешното младо поколение думата класика е като китайски йероглиф- абсолютно неразбираема. Днес слушаме Джъстин Бийбър и подобни - абсолютно елементарно. Цялата съвременна поп музика е такава. А ти не говори за нещо което не можеш да оцениш. Не си способен на това.

23

Анонимен

преди 5 години

Бийтълс са създали велика музика, която е повлияла на много поколения и е вдъхновила десетки хора да се занимават с музика, така че айде стига вече с коментари от сорта на "стари еднодневки", защото едни "еднодневки" не могат да правят музика, която да се слуша 60 години.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Щом си такъв отворко, намери някъде как се е казвала групата на Джон Ленън преди да стане само Beatles, след което виж дали няма нищо общо с 'бръмбари'. Заради стила 'beat' Джон остроумно променя spelling-a, а значението се запазва.

21

Анонимен

преди 5 години

Най-гнусната музика евър!

20

Анонимен

преди 5 години

До 18Beatles идва от стила музика, който свирят Beat - изключително популярен за времето. Няма нищо общо с бръмбъри.

19

Bob

преди 5 години

Намерете информация но на английски за Theodor Adorno и ще разберете кои как и защо е създал Бийтълс,и кой е написал музиката им!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Освен това РОЛИНГ СТОУНС са в пъти по-велика група от еднодневките Бийтълс, любимците на истеричните тинейджърки от 60-те.Никой уважаващ себе си меломан не е фен на Бийтълс. Само *** подражатели, които чули че било уж модно.

17

Анонимен

преди 5 години

Битълс правят сладникава музика за масовия *** вкус.Истинската музака е тази н ПЪРПЪЛ, САБАТ и ЦЕПЕЛИН.Само че тя е по-трудна за разбиране от масовката.

16

Анонимен

преди 5 години

Пълна тъпня! Две неща ще кажа само за Джон Ленън на авторката и коментиращите. Изключвам тези от моето поколение, живяли с The Beatles. (Аз съм Модел 1943).1. Джон е този, който дава името на групата, в превод "Бръмбарите". Защо spеlling-ът Beetles, е видоизменен на Beatles (звучи еднакво) от Джон?2. На въпрос в интервю за еднаквите прически: "Вие с перуки ли сте?' Джон отговаря с въпрос: "Да сте виждали перуки с пърхут?" и предизвиква одобрителен смях.Така, че по-внимателно с Джон Ленон

15

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 14Много си с промит мозък от комунистите или от твоята среда, преди да пишеш нещо поне се запознай с някой факти, а те са продадени албуми от "Бийтълс" са 1 300 000 000 ,няма грешка един милиард и триста милиона като от тъпите комунисти беше изолиран де факто пазар от около триста милиона които живееха в тъпият им социализъм и се препродаваха плочите им на черно, и не са милионери а и четиримата 1970г са милиардери и това е най малкото което заслужават с оглед на съвремието.

14

Стамат

преди 5 години

Плюйте го. Всички знаем, че нашите господари го отепаха, защото едно е да си плямпаш, а друго е да учиш хората на истина. Друг такъв пример имаме с давност потти 2000 години.

13

Анонимен

преди 5 години

Моето поколение загуби по много причини, но в една спечели много. Няма да има друго поколение като нас. Ние бяхме свидетели на възфхода на Битълс и Ролингстоунс, на Уудсток, на Джими Хендрикс и Джанис Джоплин, Джо Кокър, Криданс и други. 90% от музиката на моето поколение е класика. Една седмица след излизане поредната плоча на Битълс тя се слушаше у нас и струваше огромните за онова време 30лв., но ние ги давахме, съзнавайки,че слушаме велика музика. Днешната чалга и рап са *** еднодневки.

12

До 9 от 10

преди 5 години

Когато Ленън отиде в щатите се включи в движението срещу войната във Виетнам ,което тогавашният шеф на ЦРУ приписваше на левите движения и младите.Тогава имаше много последователи на Керуак и битническото движение , рок банди и Джон беше също един от тях.Имаше концерти,шествия,протести и ФБР иЦРУ ги наблюдаваха.Джон и Йоко направиха онова ,,легло за мир"в апартамента си ,против Виетнамската война,там написа и изпя,,Give ,peace a chance"Бурно време беше!

11

Странни твърдения

преди 5 години

До Англичани = юдаистиНапишете в you tube - У нас , у всех одна дата смерти 31. 12 .1899 ! А.Тюняев

10

гого

преди 5 години

До ФенМай си прав....................!

9

Twist and shout

преди 5 години

Който е живял по това време знае какво чудо беше,,,раждането на всяка тяхна нова песен и албум"Бийтълс са феномен който повлия върху бита,модата и културата на цяло поколение по целият свят.От тогава такова нещо като ,,Бийтълсманията" не се е случвало.Ние вече,,дъртите" го знаем много добре,защото с кеф слушаме и съвременните банди,закърмени от онова време ,заедно с внуците си/които не си падат по чалгата/Къф" Муслим,къф"Кобзон бе ???

8

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименне знам,мой човек!..Явно ТИ си специалиста..Муслин Магумаев,Йосиф Кобзон,Алла Пугачова...Явно си "на ти" с тия .."светила от не чак толкова далечното минало"....така че каквото и да кажеш за "другата бира",ще го приема..На доверие!..Зер ми са виждаш бая "коректен" тип,макар и..прикрит зад "анонимността на Анонимния"..

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7да не говорим пък за Йосиф К.

6

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоАбе Джон е ок, ама Муслин Магумаев е друга бира , нали?