82

йо

преди 5 години

Колко военни пилоти имаме в момента и колко ще бъдат след 5 години. Кой ще лети след4 год. на тези бракми, от кого ще ни пазят ако САЩ ни наложат някоя санкция. Тогава ще имаме куп ламарина за 2 милиарда долара - те това му казваме далавера. Същата ситуация когато ВМРО . гр. Септември в началото на 20-ти век взе пари от Македонски дружини за оръжие и всичко профука.

81

Анонимен

преди 5 години

Борисов през 2017 г.: България е бедна, не може да купува най-скъпите самолети

80

спас

преди 5 години

До Българина ще вземеш 17бр. миг 35 ама на водни лепенки да си ги лепиш на хладилника

79

Анонимен

преди 5 години

Путин отиде в Сърбия страните на ЕС няма да видят и една тръба, докато не дадат гарании не Русия, че Брюксел няма да пречи нищо чудно Турски поток да мине през Македония, Сърбия и Турция и да ни заобиколи.

78

Анонимен

преди 5 години

Е, обичат се, взеха се ДПС+ГЕРБ= На младоженците ЧЕСТИТО! И зестрата си струваше!

77

хаха

преди 5 години

По изказванията им,можем да си направим извода за кой да не гласуваме!

76

Василев

преди 5 години

Тръмп каза , че трябва вече да си плащате, няма безплатни подаръци, американската индустрия и икономика, трябва да произвежда и да дава работа и заплати на американците, защото 99% от тях живеят на кредити и са зависими, и могат да облекат жълтите жилетки!!!Агент Анди Сандърс!ЦРУ!!!

75

чукча

преди 5 години

Цената е 2 милиарда ако самолетите ги вземем и скрием в хангарите.Но се предполага че тези неща трябва и да летят.Тук вече цената скача и до над 6 милиарда-писти,обслужване, екипажи,поддръжка на какво ли не...Прекалено скъпо удоволствие за страна с пенсии по 150 лева...

74

Анонимен

преди 5 години

Русия си пази въздуха и с руски самолети. ко са на половон цена или по-евтини, важното е че ни вършат работа без да си даваме пенсиите и заплатите на САЩ монополи. САЩ самолети само ако ГЕРП вдигнат плоския данък за заплати над 1000 лева до 50 % и орежат депутатските заплати до 1200 лева.

73

Василев

преди 5 години

Поне в жест на добра воля, американските войници, които използват българските бази и полигони, да си плащат наема по хотелите и да си купуват минерална вода и екипировка от България!!!???Да , ама не, селяни прости!!!Агент Вал Дивалоу!ЦРУ!!!

72

Българина

преди 5 години

По груби селски сметки за 1.5 млрд без ддс могат да се вземат веднага не след 6 г , 17 бр миг 35 нови, а не 8 модел 74г! Нищо че антените им били нови! На москвича като му смениш радиото става ли по бърз? А защо не вземем от евро производител? Сделка, закриват 4 бази, връщат злтните концесии, закриват америка срещу България, ПУСКАМЕ ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ, ще им дадем 1.5 млрд срещу един самолет за спомен кога е била ДЕМОКРАТИЧНАТА АНГАРИЯ! цената даже е ниска за това което ще последва за България

71

Анонимен

преди 5 години

Какън наЦИОНален интерес имаме да дадем 2 млрд на краварите за стари кошници ?

70

Ф16 носи

преди 5 години

Противокорабни ракети, Грипен не!С Ф16 плановете на *** да ни нападне по море са умрелиЗатова Рушката агентура рИве

69

psewdo

преди 5 години

До Константинов. И ти ли си от "експертите"? Може би разбираш повече от членовете на комисията и генералите от авиацията, които са си дали мнението за F-16.

68

до 67

преди 5 години

Имаше един дето се хвалеше, че спрял всички руски проести и отиде да носи газ от Катар, таз газ от Катар още я няма и там шейха го посрещна по джапанки.

67

Василев

преди 5 години

За какво става на въпрос???България е окупирана държава , и само и се казва какво трябва да купи и от къде???Правителството се държи така, че то е независимо и само взима решение, защото ако се каже истината, те стават за посмешище от народа???А пък народа живее в илюзорен свят и си мисли, че държавата може да води друга политика, ако се смени правителството, която да не е в интерес на определени монополи, корпорации и банки!!!Съжалявам, ама вие сте селяни прости!!!Агент Дани Кандис!ЦРУ!!!

66

изнервен

преди 5 години

До 50. А бе нямат ли край глу.паците и манипулаторите в този сайт? Кви 4-5 милиарда ти се привидяха бе, гал.фон червен? Самолетите ще бъдат купени със средства в рамките на вече гласувания за 2019 бюджет. Информирай се по-добре, преди да пишеш щуротии.

65

шматка

преди 5 години

До 63Поредната опорка.За червените парите са вече 6млрд.До утре ще набъбнат на 20-30млрд

64

Чапаев

преди 5 години

Хи-хи, Сайдера предлага да купим руски щайги. А бе, не му спряха рублите на тоя?

63

Анонимен

преди 5 години

До Трансатлснтически..............пак вземи провери кой спря Южен Поток и кой продаде старите реактори на Москва.не беше Бойко Борисов.