122

Анонимен

преди 5 години

До Калеко Алеконеща стник ай кю 1

121

никой

преди 5 години

Ами имаме си бол пари -похарчили сме ги.Евала на американците . Купуваме им самолетите им.даваме им базите си,а сега и ще им ги пазим

120

Анонимен

преди 5 години

Не всички се облажиха от грабежите и приватизацията на това, което намериха 89г., не на до всички стигат европейските пари..., защо да не получат комисионни от самолети. Кой се интересува от обикновените хора, пък било и работещи!

119

Анонимен

преди 5 години

Русия и Китай са новите велики неевропейски държави и главен фактор в сдържането на САЩ. В същото време те са членове и на Съвета за сигурност на ООН, което означава, че стратегическите цели и интереси на Руската Федерация и Китайската Народна Република са много по-близки, в сравнение с тези на западните държави.

118

Анонимен

преди 5 години

Но винаги въпросът е: къде са парите? Имаме ли пари да платим накуп тези таралясници? И откъде ще отрежем разходи, за да ги платим от пенсии, от социални помощи, от заплати, от инфраструктура? Не са малко пари, след като се дават, значи отнякъде трябва де се отрежат. Или да се вземе нов заем, който допълнително ще ни зароби.Колко вече ти станаха заемите, Боку? Май никой не смее да пита. Само плащаме! И сега ще плащаме! Изтребители, заеми, лихви, комисионни.за изтребването на българския народ!

117

Анонимен

преди 5 години

ДПС + ГЕРБ = Ф16

116

Анонимен

преди 5 години

До въпросБез да съм специалист но ако F-18 се заменя с Грипен, тогава Грипен и F-16 са различни самолети и ако кандидатстват и двата значи техническото задание е грешно.

115

Анонимен

преди 5 години

Сидеров казва :На мен ми плащат от масква и аз си върша работата .А между другото и останалите (лидери) са на същото мнение кат Сидера ,но нема накъде да бегат ,заставени са - БЕЗ Мигове .То4ка .

114

до САЩ

преди 5 години

Къде си ,Батко, къде си,Батко - да ти пеем сладко , сладко

113

въпрос

преди 5 години

Ако Грипенът е по лошият самолет защо Канада възнамерява да замени старите си Ф18 с Грипен?

112

възмутен

преди 5 години

Тоя търг е нечестен от самото начало.Не беше допуснат нито един китайски производител.А ако беше за цената на 8 F16 можеше да купим поне 40 китайски самолета.И най късно до 8-ми февруари щяха да са ги докарали в складовете в Илиенци!Таман за рожденият ден на Христо Стойчков.А сега има да чакаме поне 10 години!

111

Петърчо

преди 5 години

Ама хич не е лобизъм и угаждане. Колко време измина от посещението на Съливан в България и решението да се смени Грипен с Ф-16? Тук въпроса не е кой самолет е по-добър а това че няма как този път хората да им вярват че всичко е просто една случайност. Кашоги го убиха по най-наглия начин а на американците единственото нещо което ги тревожеше е че може да им пропаднат сделките за оръжие със СА. Правете си изводите сами. Убеждавайте се сами че всичко е просто една случайност. А дано ама надали.

110

ха ха ха

преди 5 години

като стана ясно ,че пеевски /дпс е в играта трият коментари !на последно място сме по свобода на словото!

109

***

преди 5 години

герберасти, сладки ли са американските ташачки?

108

Анонимен

преди 5 години

САМО СИДЕРОВ ЛИ.

107

Анонимен

преди 5 години

До 117 прав си.Но никой нищо няма да направи и знаеш ли защо.Защото първо политиците пазят....зад.ниците си от отслабване, второ за тях заплаха на първо място е собствения им народ да не им потърси сметка за краденето и трето римляните са им любимия електорат кой друг ще се продаде за тарелка кюфтета мамка им.

106

Край

преди 5 години

Сигурността ни е застрашена най-вече от едни индивиди дето изтрепаха бабите и старците по селата и вече подкарват полицията и армията.Самолети тия не ги ловят. За 2млр. лева си купуваме нулева сигурност.С тия 2млрд. лева 100 хил. български момчета могат да минат военно обучение на стойност 20 000 лв. всяко. И след 6м. да имаме българска армия.това което става е национално предателство.

105

Анонимен

преди 5 години

"а и ще изхарчим много пари за поддръжка на старата техника, защото авиацията трябва да лети"Аве пич, ти с тия 2 милиарда, дето ще ги пръснете за 8 самолета, можеш да поддържаш 20 МиГ-а за 100 години напред. Само не ми казвайте, че 5 пъти по-скъпия Йеф 16 му е по-евтина поддръжката : ))) Щото на хартия поддръжката на Йефките е около 10 пъти по-скъпа от тази на 29-ките. Тепърва ще имате изненади ;)

104

Анонимен

преди 5 години

Може и да сме въшкари,ама сме тежкари.....Общо взето това накратко е днешното решение .Няма пари за най-належащите нужди на голяма част от населението, но за скъпите самолети се намират.И каква сигурност ни гарантират 8 самолета ,та били те и от най-модерните 40-годишни щайги. Могат да ни защитят само от косовската армия;всички други страни около нас са в пъти по-въоръжени и многочислени.Но по-важно е кой ще прибере комисионните...

103

Калеко Алеко

преди 5 години

И от кой са тези обвинения ... ??? ... от РеМеДето което се помещава в Офиса на ген.Решетников, на "Позитано 20" и от този с аптеките и бензиностанциите, чиято жена е рушкиня ... ?!