26

Анонимен

преди 5 години

господин Цветанов, той и тате каза ще ти купя колело, но друг път.....

25

до Сата НАТО

преди 5 години

Ей вашингтонска труженичко, нормално ли е според теб останалите кандидати, чиито оферти се вместват във ценовата рамка да бъдат отстранени и след това самолетите на "победителя" да се купят на много по-висока цена? Има ли нещо в празната ти чутура?

24

до 24 Сата НАТО

преди 5 години

Редовно ли се дрогирате преди обяд или това е ефин вид тренировка за любимият ви празник 2 февруари ?

23

Анонимен

преди 5 години

И кво ще стане с тея самолети, когато тръмп изкара САЩ от НАТО?

22

Анонимен

преди 5 години

Ф 16 е смърт за всяка руска железария Доказано във войните Нормално рашките да ги е страх

21

Сата НАТО

преди 5 години

Щатите имат нужда от добре въоръжен съюзник, така че тапотиите за остарелите самолети си ги набутайте УГ3. Те се радват, че най-после ни е дошъл акъла в главата. От руските *** може да се очаква само пораженчество и саботажи.

20

Анонимен

преди 5 години

Ще ни ги доставят ли 24 месеца след подписването на договора?

19

Анонимен

преди 5 години

Значи си признавате, че цената е висока, признавате си, че са нужни промени в предварително заложените изисквания. На кратко си признавате, че фащ ви натискат и вероятно са си платили за да изберете тяхната оферта... ***

18

Анонимен

преди 5 години

Браво на Хърватите че не се набутаха и те с руски щайги миг 29 като сърбите .Но Израелските за Хърватска са втора ръка не нови като нашите

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Всичко е оправдано само БСП да не се докопа до власта , защото ще затрие Държавата. Победа за ГЕРБ.

16

c4n0puS

преди 5 години

Как няма да падне, купуваме преоценена стока произведена 1977 !!! хахахаха ХОРА, ТИЯ САМОЛЕТЧЕТА НЯМАТ ЖИВИ КОНСТРУКТОРИ. Еврофайтър ни трябва, нали сме от НАТО!

15

Анонимен

преди 5 години

Физкултурник и пожарникар обясняват на един пилот, какво е самолет! Това е днешна България! Некадърни, крадливи и корумпирани продажници! Само в страната на абсурдите, такива хора могат да са на власт. А пък "алтернативата" е една друга мафиотска партия в коалиция с друга мафия която е финансирана от Турция. Просто панорамата е уникална

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Другарю, важното е БСП да бъде с пръст в устата, а др. Радев без комисионна. Всеки друг може да блажи , но не и БСП. Те крадоха 50 години и им стига.

13

Анонимен

преди 5 години

Сега ф16 блок 70 самолет четвърто поколение ++ а към 2035 и ескадрила Ф35 каква ирония обаче за една северна *** дето няма да има самолет пето поколение поне до 2045 ((((

12

ужас.....

преди 5 години

Ще платим изграждането на нов завод в УСА .... и ще налеем поне 4-6 млд в тяхната икономика...... да си бяхме построили Белене за тези пари. Предатели !!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Хърватия щеше да купи 12 усъвършенствани изтребителя F-16 от Израел за половин милиард долара, ние купуваме 8 изтребителя за над 1 милиард долара, т.е. цената на един изтребител за България е над 3 пъти по-висока от цената за Хърватия. САЩ попречиха на сделката на Хърватия с Израел заради някакви лицензии.

10

Анонимен

преди 5 години

Днес две парламентарни комисии ще гласуват поискания от правителството мандат за преговори за F-16.Изходът от гласуването за фантомите е кристално ясен. Ясна е и комисионната за ГЕРБ, ВМРО и ДПС петминутен прием в Белия дом за Борисов, амнистия за паспортната афера на Каракачанов, пожизнен мандат за управление и разпределение на порциите в подмандатната територия.

9

L.

преди 5 години

А ако ги купим от И-бей ще падне сигурно и още.

8

Анонимен

преди 5 години

На някого направи ли впечатление, че със сделката панически се бърза, направо на бегом да се сключи преди евроизборите. Самите гербави признаха, че е нормално при подобен род сделки преговорите да продължат много по-дълго. Да, ама не! Преди изборите трябва да сме сключили сделката, за да може ГЕРБ да останат на власт.

7

Анонимен

преди 5 години

Нали уж офертата щеше да отпадне ако надвишава цената бе американски ***? Нали САЩ обещаха да свалят цените? Сега ще ги купуваш на по-високи цени ли бе червей наведен?