106

Край

преди 5 години

От къде знае бе? Да не е решил да се откаже от комисионната?

105

Анонимен

преди 5 години

Стига тези циркове. Подписвайте брачния договор със САЩ и честито на младоженците. Булките министри и председатели трябва да са честни.

104

ПЕНКО

преди 5 години

ВСЕКИ ,КОЙТО /ВСЕ ОЩЕ /НЕ Е НОСИЛ МУСКАЛЧЕТА С РОЗОВО МАСЛО ИЗ ЕВРОПА- МОЖЕ ДА Е БЪДЕЩИЯ "ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ" - НА ВЕС БЪЛГАРСКИЙ НАРОД- ЗАБУЧИЛ В Г...А СИ ЛУЛА НА МИРА !!!!!!!!!!!!

103

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Призовават българския народ да купува нови автомобили, за да плаща по-нисък данък. А тези изтребители, които са пуснати в експлоатация за пръв път през далечната 1974 г. на какви съвременни стандарти отговарят. Но за ГЕРБ винаги всичко може.

102

член

преди 5 години

И аз обичам Цветанов

101

членка

преди 5 години

Аз обичам Цветанофф

100

Анонимен

преди 5 години

До Иван ПешевНе само Цвъ,а и т. Дончевъ е от тях.

99

Шопо

преди 5 години

Цецо,немой ! Че ви падне комисионната !

98

Иван Пешев

преди 5 години

Цветанов е предател, след като му припари на *** защото беше подслушвал наред ходи по Америка да има целува чепиците на онези и сега е с роля ястреб-лобист и те го вардят да не отлети нанякъде, сигурно им е дал разни записи като АлоМишо за да държат Борисов на каишка. Запишете си го тоя *** да не стане след 20 години мирно и тихо да се пенсионира мършата и да му направят паметник.

97

Анонимен

преди 5 години

демокрация--свобода на словото-свободно предвижване на хора и капитали- както каже чичо сам-защите на правата на гражданите- особенно на някоида не забравите гумата-цензуратна на баети тодора ряпа да яде

96

Анонимен

преди 5 години

абе направо си е гнуснотоя ояден пъпеш- пардон *** - раздава народна пара ей така както и банкянския папуас и не бързайте да го изтриете- свобода на словото

95

Крали Марко

преди 5 години

Да бяхте спасили живота на десетките болни деца, на десетките чакащи за белодробна трансплантация!Да бяхте спасили болни,бездомни БЪЛГАРИ!Да бяхте..човеци!!Не, Вие сте долни продажници, пиещи сиромашката кръв на народа си!!Няма съвест,срам,чест,а за душа не говорим!Какви самолети са Ви нужни, та Вие нямате нито народ, нито държава!Продали сте отдавна всичко ценно - заводи,енергетика, унищожихте образование,здравеопазване, и просите с Българската Коледа състрадание от бедните хорица.Срам!Анатема!

94

Пилот

преди 5 години

Пожарникар и физкултурник най-много разбират от самолети........

93

Анонимен

преди 5 години

Каквоможе да ни каже елементарният агент на САЩ, анцунгът Цветанов?Не сте изненадани , нали?

92

Анонимен

преди 5 години

Моля всичките, които сравняват F-16 с руски самолети да се застрелят, че да не се мъчат.Тук дискутираме други неща:1. Защо цената на поръчката се повиши след избора на комисията, а не в началото? Така се премахнаха самолети от други страни, ЧЛЕНКИ НА ЕС И НАТО!2. Защо по време на "избора" се изцепиха бб, американският посланик и Тръмп, че трябва да купим F-16?3. Като процедурата е толкова "прозрачна", защо не е публикувано всичко, включително цени и спецификации?Все пак народът ще ги плаща!

91

Joko

преди 5 години

Цветанов: Цената ......... ще падне!Гледай ти да не паднеш. Паднето от високо боли много !

90

не 6 а 60

преди 5 години

Е, вече апартаментите не са 6 /шест/.... а 60 /шейсет/.... честито,българи !!!!

89

Krom

преди 5 години

До до Krom 74 - чудно? На кого скочиха руснаците до тук - Грузия, Чечня, Украйна - все бившите им републики, които имат малко остатъци от тяхно оръжие. Защо не скочат на Прибалтика? И не ги сравнявай с Америка. Не е нужно. Видяхме и в Сирия, как кротуват тихичко по базите когато летят изрелците. Къде е прехваленото им ПВО? Не става само с You Tube, и пари трябват а те нямат. Толкова по въпроса с руското превъзходство. Дори и във Виетнам, след първата изненада от Миг 21 в края доминират Щатите.

88

Бате Гойко

преди 5 години

"Цената на новите изтребители, които правителството се готви да купи от САЩ, ще падне."Ще падне върху бюджета, т.е. върху българския данъкоплатец.

87

Брокера

преди 5 години

явно има карт бланш да преговаря за цената - ще му намалят малко процента на отстъпката, малко ще спаднат и от яхната...