44

Анонимен

преди 5 години

Климатик и бойлер!!!!! Аз си намерих решението, сега е рахат!

43

статистиката

преди 5 години

Да не реват от топлофикация колективно минават на локално отопление. Така е в ЕС

42

Анонимен

преди 5 години

Не ми дреме парно нямам, на климатик съм и тока ми е 70 леа.

41

АНТИ

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянЕдин път и ти си прав.

40

статистиката

преди 5 години

Проблема е в топлофикация , в нейната система " централно отопление", което има големи загуби.И други проблем е , че закриха Комитета по планиране. Който налагаше цените целокупно да се плаща. А ползваха малко.

39

До до мрънкащите

преди 5 години

Виждам, че вие сте на правилната работа и можете повече. Поздравления!

38

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен32некои хора правят добри пари от писане по сайтовете.

37

Анонимен

преди 5 години

Вече 30 години бивши партийни, профсъюзни или комсомолски щатни работници реват за бай Тошо. Какво от това , че ревеш и мизеруваш , е от време на време напишеш някакъв хейт в сайта и това ти е . Явно си заслужавате мизерията , защото при БКП сте получавали заплати без да работите.

36

Гашо

преди 5 години

Ам шанс плащате, кат не щете дан сте земали апартаменти с ТЕЦ. То си е лукс вече

35

статистиката

преди 5 години

В соца отоплението за частните абонати бе евтино. Защото загубите по трасето на Централното отопление се Дотираше / дотация от БКП/Плащаше целокупно народа.И тия които нямаха и те плащаха- по села и градове.Уравнението ставаше с месечните заплати.

34

Пчеличката Мая

преди 5 години

Воволна съм 80 кв. апартамент, в който е 22-23 градуса постоянно и 220 лв. сметка с водата. Няма по евтино, по-ефективно и чисто отопление.

33

Смешник

преди 5 години

Тия топлофикации само за държавни сгради иначе яконте лъжат по добре ток

32

Анонимен

преди 5 години

До грешни смерки: 560лв / 20 работни дни 28 лв, всички данъци, удръжки и такси - минус 30, % от тия 28 лв или остават: 28*0,70 (смятам 70% от 28 лв) остават 19,60 лв. Такааа сега заплата получавам за 20 дни работа, така, че допускам, че за всеки ден приход ще плащам парно, което за месеца ми е 300 лв - 300/20 дни=15 лв, или ако ти е сложно: 560/30*0,7 за ден се пада 13 лв чисти от които 10 лв за парно. И ако живееш сам 1500 лв са санитарния минимум, а при семейство- две деца, някой пенсионер...

31

До мрънкащите

преди 5 години

Ако ходиш на 2 работи, ставаш еди-кога-си и лягаш еди-кога-си, но имаш време да си чаткаш коментрчета в работно време и да се жалваш, значи не си на правилната работа! Или само толкова си можеш..

30

Анонимен

преди 5 години

Явно за да пишеш по сайтовете си или безработен или пенсионер. И в двата случая си недоволен от всичко, но да говориш какво било едно време няма да ти помогне в живота.

29

Анонимен

преди 5 години

До мрънкащата вдовицаИ кой трябва да работи вместо вас според теб?Аз ли?

28

Анонимен

преди 5 години

При бай Тошо заплатата на майка ми беше 160лв.Касата на парното беше в нашия блок и се плащаше два пъти месечно - само тогава идваше касиерка за 3-4 часа.Като ученик аз ходих да плащам, понеже нашите бяха на работа.Сумите бяха от порядъка на 35лв за двустаен 60км2. Без топла вода.Дали е било много или малко не взимам отношение.

27

До Работа-бол

преди 5 години

Г-не/г-жо, и майка ми и баща ми са пенсионери, вместо да си гледат старините, те ходят още на работа, наравно с мен. Аз съм сама, останах вдовица преди 7 години, работя на две места- като химик-ланорант за едната смяна и като оператор данни на половин работен ден. Ставам в 4 сутрин, работният ми ден свършва в 18.00. Детето ми е още ученик и въпреки това също работи. Колко според вас още трябва да работим, за да си позволим топло, вода, ток и храна без тези разходи да са сътресение за бюджета ни?

26

г е р б

преди 5 години

Гарантирано Видими Резултати!!

25

Анонимен

преди 5 години

ха, стакмистика, било 3 градуса по студено. Има много допълнителни критерий, вчера беше минус 2 с голям вятър, топленето е едно.Предният ден бе -2 градуса но с леко слънце - коренно различно, вкъщи си беше горещо.Та хайде да си ходят...