55

Велика Франция

преди 5 години

До СтаматГорчивината ще е изцяло за Англия. Треторазрядна държавичка в сянката на ЕС, на Франция и на Германия.

54

Стамат

преди 5 години

Горчив ден за Европа. Така да е и за напред!

53

Vive la France

преди 5 години

Великобритания ще се разпадне Грам не ни пука за тях. Европа ще бъде по-силна без тях

52

Щерю

преди 5 години

Ето, че всичко опира дотам, че Британците не искат да дават никакви пари...

51

нн

преди 5 години

Англичаните излизат от ЕС. Разбраха, че са сбъркали. Те искат да са велика сила и да казват на света, както са казвали по-рано и сега през 21 век. Това ги блазни, да са нещо в света. В ЕС не предяха и за това се махат. Тях не ги е еня въобще за европейците, на 29 Март излизат и толкова, започват нова игра. Референдума беше контролиран и нарочен. Европейците да си се мешат колкото си искат, Англия излиза и ще играе сама. Друг е въпроса дали ще стане тяхната, светът сега не е същия.

50

Анонимен

преди 5 години

Франция и Германия водят хорото в ЕС. Английските комплексари затова излизат. ФРАНЦИЯ Е ВЕЛИКА ТЯ Е СЪЗДАЛА ЕС. Без Франция нямаше да има Англия добре че им дадоха култура и ги направиха хора през 11 век. Всичко хубаво на мъглявия остров е дошло от континента.

49

Жоро

преди 5 години

До Истината 51 Франция беше велика.Сега е никой от многото в ЕС.

48

Истината

преди 5 години

Франция е велика, англичаните само се правят на такива.

47

..на Управл. Елити!

преди 5 години

До КОРОНАТАВ момента Германия е на път да узрее, че не всичко е пари, като Германия не е Правителството, а бедстващият германец, непривикнал на битовизми, за които нито има културата да противостои, нито образованието да си реши проблемите с лека ръка!!!Толерантността вече взе да им излиза през носа, а това е тежко следствие от Хаотичната, но нарочна политика на Меркел, за която вече няма бъдеще!Събитията се нареждат в твърде очакван порядък за ЕС, а това е твърде тежка диагноза за съпричастн

46

Анонимен

преди 5 години

Сега всички 3 000 000 европееца да си поискат обратно данъците и таксите на куп за годините на работа и престой във великия студен и мрачен зандан .Пенсия няма да взимат ако излезат то е ясно . Нямам какво повече да кажа за тези тарикати които само искат.

45

..Интересни времена

преди 5 години

До АнонименДори и така да е, случващото се в Англия, пренарежда Картата на Европа, защото тя ще е Настолната книга за идващите промени на Стария континент и как ще се процедира, когато Популистите овладеят изцяло Властта, а Икономич. криза и Разединението вече са на Прага, така че до 5-10 години всичко ще се повтори с пълна сила в ЕС!Това не е никак радващо, особено като се има в предвид, че ако в БГ се завърнат само 400 000 отхвърлени Ц.иг.ни със самочувствие, от ЕС и ще настанат Интересни вр

44

Минувач

преди 5 години

До КефМакрон е статуя от Миналото и в Германия, това вече се знае, което означава, че Неговата агония в чужди държави ще е още по-поривиста, но това никак не помага на ЕС, а напротив и точно сега е важно в България да се съберат Умните и да се разберат, без Глупаците, как да позиционират правилно държавата си, защото Френск. и Немск. народ са силни народи, които нямат нужда от Благословията на Българск. форумни ***, но пък Българск. Нищоправещи ***, имат нужда от Благословията на всички!

43

..Към Отсрещния бряг

преди 5 години

До АнонименВ България управляват Глупаците, ако случайно се стигне до разпад на Световния ред, Аз не виждам оредявашото малцинство от умни в Държавата ти, как ще обърне везните и ше грабне Властта при Хаос?!Не знам за какво се молиш, освен че най-големият ти ужас е джендърстването, но това е карма, ако се озовеш в затвор, след Полит. лов на Вещици в Хаос...Мисли преди да отсичаш, защото Толерантността към натрапници ще е нулева в ЕС при обръщане на Политическия вятър, а вкъщи ще те тласнат к

42

Минувач

преди 5 години

До АнонименНад 60% от Великобританската икономика не е свързана въобще с ЕС, а с Нейните колонии, което означава свиване на онези 40%, но поевтиняване на английския паунд, предполага по-добър експорт, а Търговско споразумение със САЩ, ще даде тяга в икономическия двигател на Англия, така че въпросът е колко дълги ше са сътресенията и напасванията в новата Икономическа среда, но това ще прати сериозни разтрисащи импулси към ядрото на ЕС и към контрагентната периферия на ЕС, с особ. изостряне!

41

Анонимен

преди 5 години

Къде са главните виновници за брексита Фаражд и Борис?

40

ЦРУ

преди 5 години

Франция някога беше велика, сега е направо смях. Немска колония. Велика държава до къде се докара от целувки и прегрътки с душманите си (немците). Щото се правиха на опозиция на англоамериканците. Ония ги освободиха, те им се репчиха и се лигавеха с немците. Сега реват. Заслужават си съдбата на второстепенна нацийка. САЩ и Китай са факторите, останалото е кoчинфест. Американците имат армия в Германия, иначе досега немците не само икономически, но и военно щяха да окупират петлетата.

39

Анонимен

преди 5 години

да се махат без споразумение, слагайте им мита и визи на тиа царвули и да си ибат майките

38

Минувач

преди 5 години

Нещата са свързани. Тръмп обеща при Твърд Брекзит, Търгов. споразумение с Кралството, а сега виждаме и желание за разпадане на НАТО, което съм сигурен че ще се случи, ако се стигне до бърз Брекзит. Важно е колко време ще се отлага и ще може ли Европейският бизнес да се напасне, но падне ли и Правителств. в Гърция и тръгне ли да затъва Италия и вдигнат ли се разходите за отбрана, в която водещи да само Холандия, Дания Белгия, Франция и Германия, тогава ще има сериозен отлив от юг, и разпад на ЕС

37

Анонимен

преди 5 години

до МошеМоше Моше , не се радвам че Англия ще излезе от ЕС, защото не ги виждам българите там как ще пушат тютюн 30гр. за 15 паунда и цигарки най-евтините 9 паунда. После умнико нали знаеш контрол, няма ракийка,компоти и тям подобни с които българите замазват ежедневието си и пестят пари. Моше лек ден умнико .

36

Анонимен

преди 5 години

Народите които продължават да живеят с илюзията за имперската си уникалност и величие, за които природните и икономическите закони не важат са с двата крака в киреча. Гледай Русия и Турция и мисли за Англия - същата зомбирана маса от популацията, гласуваща грешно, но с "имперско" самочувствие. Е ще си го самоизлекуват с малко гладуване,... някои с много!