13

Василев

преди 5 години

А може ли след като сме си направили газовия хъб и имаме газови тръби, да търгуваме с руска газ, а не да прибираме смешни транзитни такси, зашото няма никаква разлика с Южен Поток, ние сме просто една територия през която преминава руска газ!!!Пак ли ще сме наведени и измамени???Агент Джими Баладар!ЦРУ!!!

12

Дедо

преди 5 години

Като видех портрету помислих,че е Реза от Турския сериал. Ама те по нрави и постъпки са си досущ еднакви.

11

Мишо

преди 5 години

До Анонимен 5. Ти сериозно ли? Путин да ги моли?! Имаш ли въобще представа от състоянието на пазара на сурови горива в Европа. Знаеш ли, че европейските потребности от сурови горива расте с всяка година поне с 15-20%. Май не. А сега въпрос с голяма сложност за тебе: от къде газ, а? Може би от САЩ но цената е само с 200 долара на 1000 куб/м по-скъпа. От Азербайджан ли дето могат 15-20милиона да докарат на година. Айде чакам предложения........ Умник!

10

Анонимен

преди 5 години

Путин в велик русия е руска

9

Анонимен

преди 5 години

Я тая европа много важна стана бе тя ще решава съдбата на путин

8

Анонимен

преди 5 години

Ще, ще. Вие си стройте патоци, без да спазвате 3-ти енергиен пакт, пък чЕкайте одобрение от Брюксел.....ама друг път!Тва рушките наглеци са непоправими......е поне докато фалират за пореден път де.

7

Анонимен

преди 5 години

Русия става все по-токсична за европейския бизнес. Всеки участващ в проекти с токсична Русия е изправен пред големи финансови загуби.

6

Мишо

преди 5 години

На Украйна - ехе! Дефолта май го виждате вече, а?! Готино ли е да си *** и никой да не те иска?!

5

Анонимен

преди 5 години

Санкциите се затягат, парите на руските олигарси свършват и Путин тръгна из Европа да проси и да моли да му купят от газта.

4

Анонимен

преди 5 години

Путин, кво става с Турски поток 2 и Северен поток 2? Май ви подрязаха крилцата от Вашингтон. САЩ официално разпрати писма до всички европейски и турски фирми участващи в строителството че ако продължават хош беш с крепостниците от Русия ще им наложат санкции. Нека Путин сам със собствени пари и фирми си ги построи и след това да ги хариже на ЕС. Ако такъв вариант му е изгоден нека заповяда.

3

Victimized

преди 5 години

Тц, в Европа искаме скъп американски втечнен газ. Понеже тока ни не е достатъчно скъп, и искаме да не ни остават пари за храна ако е възможно. Бихме желали също така да инвестираме в оръжие и армия, за да сме в крак с про-милитаристична Европа на Напелеон Дю Макрон.Благодарим за разбирането, но ние сме долни мижитурки и правим политика не с разум, а с емоция.

2

Анонимен

преди 5 години

На тоя нещо му са клепнали ушите.Разбра че без евро и долари мафиотската бензиностанция ще фалира, а ватен ките ще умрат от глад. Санкциите трябва да продължат до като клекне на колене, или самите руснаци не го изхвърлят.

1

9К51

преди 5 години

Замяната на "Южен поток" с "Турски поток" си е замяна - кон за кокошка, но като я докарахме до тук .... дано нашите европейски приятели поне това ни разрешат! Руснаците се напатиха от нашето увъртане "тука има тука нема", тоест има поток, нема поток и сега ще трябва да се договорят първо с Брюксел да не берат ядове .. България би печелела милиони от транзитни такси и дано поне този път се получат нещата ..