153

Анонимен

преди 5 години

До Голем смех,159 Никога повечв орбитата на агресивна Русия.Няколко града във Войводина,осъмнаха с надписи:"Путин,*** си вкъщи!".

152

Анонимен

преди 5 години

Брюксел винаги ще пречи на руския енергиен рекет,на Балканите.

151

(*_*)

преди 5 години

На малката ракетка и космоса й пречи.Все ЕС и САЩ са му виновни - от ниския ръст до забатачената руска икономика.

150

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха е гати па.лячо.то пък тоя. На кой му е изтрябвала твоята газ бре?:D

149

Голем смех

преди 5 години

В прав текст Путин ни казва , че сме колонии , от които нищо не зависи и решението е на митрополията Брюксел.

148

Анонимен

преди 5 години

До разликата е ОГРОМНАГлупости!!!Полша купува американска газ на 160 долара и я препродава на 180 долара на Украйна.Какви хиляди долари те гонят бе???

147

Анонимен

преди 5 години

Ай стига с тази Турция!Турските ф16 са модели от преди 15 години!Няма нищо общо с този от четвърто поколение!

146

ognyanz

преди 5 години

До stoedin: Правилна постановка. Защо и Турция да не спечели, след като няма да кпуваме газ директно от Русия, а през Турция. А може и да купуваме и втечнен газ от терминала в Александруполис, Гърция. След като провалихме строителството на Южен поток вече нямаме избор.

145

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада154 Нямада са само 8.Тяхният брой ще се увеличава с годините,но вие,тъмночервените от Северозапада,го оглозгахте до кокал и затова е най-бедният регион в ЕС.

144

stoedin

преди 5 години

Правилната постановка е: България ще си купува газ от където иска и ако ни изнася може и от турците, пък био то и руска да е газта. После ще я продава където има пазар.

143

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен135 И с кого ще се бием с тези 8 самолета? С Русия? С Турция, дето има 500 или 700 такива, с Гърция, Румъния Сърбия или Македония?Или с Грузия, с която сигурно имаме сухопътна граница по пясъка на Бургаския плаж?Както не един път ти казаха-решението за тези самолети е политическо, тоест, Баце си купи още време да е на власт, за да дои и стриже стадото....Иначе-същите функции, дето имаме в нато , щяха да ги правят с 10 грипена за тия пари., при по-евтина поддръжка.

142

Анонимен

преди 5 години

Поздрвления,за доброто решение,да се дадестарт на преговорите със САЩ,за нов,модернизиран Ф 16,на първо време 8 на брой,бойни самолети.България,като Евроатлантическа страна и външна граница на ЕС,има нужда от надеждно,натовско въоръжение и бойни самолети.

141

Анонимен

преди 5 години

Без руска газ,ще купуваме скъпа газ от на майната си Райна плюс посредници,които са се наредили и чакат да одерат кожата на българина!Ето това искат противниците на български и турски поток!

140

Анонимен

преди 5 години

Няма да има повече патоци от Русия към ЕС.Путин използва обещанията за нови тръби към съюза,за да се намесва във вътрешните работи на европейските държави по трасето на последния призрачен поток.Аруските слуги у нас,виждат в това нови надежди да яхнат власта.

139

Анонимен

преди 5 години

ГРОП,махайте се,вкарахте ни в тотална катастрофа и криза!

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Турският паток заплува в небитието,където му е мястото.Кой те излъга,че руската газ е евтина за нас?И сега ние плащаме по-скъпо от германците руска газ,сърбите също плащат руската газ по-скъпо от тази в Гурмания.

137

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересува вашата пропаганда и лобиране в полза на чужди интереси и против българските интереси,искаме български директен поток от Русия,искаме евтин газ,без посредници и оскъпяване,искаме и турски поток!Изобщо не ме интересува какви са,важното е че техния газ е най-качествен и най-евтин,!Престанете да спъвате България,да работите срещу страната,населението и да я набутвате със скъпа газ от на майната си Райна,искаме без посредници!

136

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако Баце не беше все с наколенките, сега щеше вече да тече газ по Южен Поток, и да ни плащат такси за това, а не да плащаме и турската надценка за руската газ.Ако Баце бе мъж, а не марионетка, сега Белене щеше вече зда работи, да дава евтин ток на народа и индустрията.Но-уви. Баце иска да се задържи на всяка цена на власт, , а след него и потоп. Не че с него сме цъфнали и вързали, де. Къде са инвеститорите, които само чакаха да се построи магистрала от София до морето? Нещо се изнесоха май?

135

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тия патоци. Да си ги прекарват ако искат и през Луната но не и през България !!!!!!!!!Забогатял от руски транзитни такси няма.

134

Анонимен

преди 5 години

А, ще дойде Виденовден. Много се оядохте и почнахте да давате акъл. Я, там, в ***!