37

тцтц

преди 5 години

евреи та евреи кво толко им се напъвате идват да играят хазарт по морето и ни забркват в атентати нищо хубаво не чакайте от тях !!! инак пред шиптърите подкрепяни от САЩ предпочитам сърбите квито и номера да са ни играли в исторически план абее...ясна е работата балканите пак ше произвеждат история аз туй чувство го имам отдавна и трябва да се играе много умна премерена и балансирана политика щото сме малки смешни и незначителни но не се слагайте на САЩ нито твърде на Русия просто бъдете умни

36

Китай

преди 5 години

Решаващ е Китай

35

А 2

преди 5 години

До Анонимен 26 : Това може да се случи само, ако Турция отдели територия за Кюрдска държава. За компенсация на България се дава част от т. нар. Северозападна Македония. Може би тоя план вече се "пече"....живи да сме, ще видим !

34

Анонимен

преди 5 години

И като сме спасили евреите какво? Някаква благодарност от богоизбраните? Никаква. Всеки ни тъпче както си иска. Евреите са гадни и зли, въобще не считат неевреите за хора - поне по това което съм чел от Талмуда. Не виждате ли, че съсипването и ислямизирането на Балканите е благодарение на евреите? Кой създаде косово? САЩ. Кой реве и ни натиска да имат права малцинствата и да ги развъждаме и да ни избиват? САЩ. Кой контролира САЩ? Евреите. Надявам се картинката вече да ви се е поизяснила.

33

Анонимен

преди 5 години

Пожелаваме им успех. Съединението на Албания.

32

Анонимен

преди 5 години

Македонците, пардон-северномакедонците дали усещат накъде вървят работите?

31

Анонимен

преди 5 години

Ние кой знае защо се надяваме, че като сме спасили евреите и сме добри с мюсюлманите, сме си заслужили спокойствието и ще останем настрана от врящите и кипящи събития по границите ни. Трябва да сме слепи, за да не виждаме какво се готви на Балканите!

30

Анонимен

преди 5 години

Как защо евреите мразят християните? Прочетете за преследванията и изгонването им от католическа Испания, погромите в царска Русия, отношението на поляците по време на въстанието във варшавското гето, заграбването на имотите им и избиването от полското население на големи групи евреи, оцелели от Холокоста, липсата на помощ от западните страни по време на Вт.св.война, връщането от американците на кораби с евреи, бягащи от Европа и още много факти. Всичко това се помни и ненавистта е голяма!

29

Мафиозите САЩ

преди 5 години

САЩ-мафиозите, създателите на Косово и на Велика Албания. САЩ-мафиозите изискват от света да им плащате за да не ви закачат под формата на оръжия. Точно както правят мафиозите.

28

Ястреб

преди 5 години

Велика Албания е в интерес на САЩ. Една голяма държава, васална на САЩ и която ще купува американско оръжие. Тези американци се превърнаха в дребни търговци. Купуваш ли им оръжията не те закачат. Напълно са изкукyригали

27

Анонимен

преди 5 години

Ами отделете се като искате. Предпочитам България да е по-малка като територия, но само българи да сме, а не пълно с някакви мрънкачи дето само ни плюят. Аз им се чудя на сърбите защо толкова ревът за Косово дето е 95% косовари. Сърбите са бели хора и не им трябват тези албански роми.

26

Анонимен

преди 5 години

Хайде пък дано скоро и Кърджали и Хасково се приберат в лоното на Майка Турция.Откъдето ги отделиха на времето.

25

Венко Венков

преди 5 години

Коѝ и кога ще плати сметката!? Играят си с нас, както пожелаят. Под жесток натиск смениха името на Македония, бомбардираха Югославия, откъснаха част от нея, сега го приобщават към Албания, Нищо добро, не чака и Македония! Започвам да мисля, че политици със здрав разум няма. Колкото по бързо ЕС, последва съдбата на СССР, толкова по добре!

24

Анонимен

преди 5 години

Че то ако албанско население е причина една територия да е албанска, и в Германия има много албанци. Дали ЕС ще са щастливи един ден територия на Германия да се откъсне и обедини с Албания? Да се внимава какъв прецедент се дава

23

Господарите

преди 5 години

САЩ са врагове на християнството защото са управлявани от евреите и нямат независима политика. Евреите мразят християните повече от мюсюлманите. Незнам защо. Може би заради Хитлер? Винаги са работили по съсипването на Европа, по съсипването на православието. Кой бастиса най-многолюдната православна страна? Еврейските болшевики. Сега чрез САЩ на Балканите жив православен няма да остане след 100г.

22

Северна Македония

преди 5 години

Гърците пак си оплетоха кошницата, а ние да му мислим. Не ви ли страх, че утре македонистите, подкрепяни от вън, ще претендират за Пиринска Македония, която е също една северна част от географската област Македония ? Как може българското правителство да се съгласи безусловно с гърците, без да мисли в перспектива ? От невежество или от нехайство за българския народ ? Или както винаги пак правят мили очи на някого ?

21

:(

преди 5 години

Ислямизацията на Балканите е факт. България, Сърбия, Гърция ще сме заобиколени от мюсюлмански страни. Не съм сигурен дали в бъдеще ще има македонска държава. България има най-много мюсюлмани от православните народи на Балканите. След 50 години православните ще сме някакво малцинство като индианците в САЩ. Американците с некадърната си външна политика съсипаха и тази част на света.

20

bluesky1

преди 5 години

Лошо няма! Евала на албанците дето успяха да се освободят от сръбски фашистки айдуци, дето избиха сумати народ в Босна!!!

19

Анонимен

преди 5 години

За новата "Велика Албания" благодарете на САЩ, те са най-големите врагове на христивнството

18

до 17

преди 5 години

Европа приключи, когато позволи Константинопол да стане Истанбул, сега вече връщате тазад няма, може само да си мечтаеш!