57

Анонимен

преди 5 години

България няма друга алтрнатива в бъдеще освен да отцепи една област например видинска и да изсели всичкото Ц там, да си правят държава и да се спасяват както могат

56

Анонимен

преди 5 години

Поредното престъпление по ръцете на САЩ. Кърджали е следващо след Косово. Да видим тогава от американските бази, какво ще наредят.

55

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

докато нашия обединител бие на коленца пред руския кара папаз, албанците не си поплюват. един български офицер, който не е службаш и изменник, би организирал, ползвайки протекциите на нато и прецедента в крим, референдум за присъединяване на западните покрайнини. само че бие пас, а шивиков дето е командо вместо да размета сърбите дето спират учебниците за съответните територии, населени от българи, призовава баретите да се издървят на 20 *** с килийно. щот има повече кяр и по малко калай.

54

Анонимен

преди 5 години

Някой накара Албания да се чувства толкова важна че дори да определя правила, кой как и защо. Но САЩ И Западна Европа винаги са проявявали невероятна кретения спрямо Балканите и изглежда това няма да се промени. Но какво да се чудя - това не е от вчера. Жалко че сърбите задълбочиха това отношение и помогнаха да се създаде Косово. А албанците, доколкото виждам нямат никакви скрупули да предявяват претенции за нещо което не е тяхно. Така че тази партия не знам как ще завърши.

53

Анонимен

преди 5 години

До Узуна То бива бива тъпост ама твоята е грандиозна. Единственото което ще получиш е *** и шалвари. За другото ще има да чакаш да цъфнат налъмите.

52

Узуна

преди 5 години

Аз предлагам ние да се обединим с Турция. Струва ми се толкова много проблеми ще си решим ако го направим. Така че обявявам тук един неформален референдум. Гласувайте !

51

Наблюдател

преди 5 години

САЩ и ЕС уж гарантираха, че Косово няма да се обединява с Албания...Жалко, че бай Тошо не докара до край прочистването на Родопите, а тези след него възстановиха гражданстъвото на "доброволно" напусналите..

50

До европейката

преди 5 години

Вие още ли не разбирате, че американците налагат санкциите? Те освободиха Косово, не Хашим Тачи нито албанците. Още преди това, етническият състав на Косово бе 98% албански. Етническото прочистване на Милошевич не успя благодарение на САЩ.Така че най-добре искайте от Путин да наложи санкции на натовските държави заради Косово.

49

Анонимен

преди 5 години

е това е то албански реотан.бавно загряват, а после прегряват...

48

Европейка

преди 5 години

Крим се отдели от Украйна и се обедини с Русия. Косово се отдели от Сърбия и ще се обедини с Албания.Ще има ли санкции на Косово и Албания.Или пак ще гледаме двойни стандарти т.е лицемерие.

47

Анонимен

преди 5 години

Всички ще бъдем обединени в ЕС,един ден.Може би,без Сърбия и Сръбска република,които избраха Русия.

46

Анонимен

преди 5 години

Този е министър председател на страна от НАТО (да, Албания влезе в НАТО по терлици още през 2008 г. без широката публика да разбере) и иска обединение с международно непризната страна (американофилите, не почвайте сега как била призната - има много страни, вкл. и от ЕС които не са признали Косово), в която има и сръбско население? Кой е агресор и кой провокира война? И в каква война ще прерасне тя много бързо? Отговорете си сами.

45

аман от 2глави орли

преди 5 години

Оляхте се, шиптари! Косово не принадлежи нито на Албания, нито на Сърбия. Която и от двете страни да си го присвои, войната е в кърпа вързана. Пак ли ще повтаряте 1912 или 1992?

44

Йово

преди 5 години

Сърбите не са българи. Техните политици устояха на фашизма, на комунизма и сега на неокапитализма. Сърбите няма да се откажат от Косово като ние се отказахме от Македония през 1991 г. в името на еврочленството и НАТО.

43

Анонимен

преди 5 години

Няма да се притеснявате, днес тия неща ги решават САЩ, утре ще ги решават Китай и Русия.Иначе нищо ново, това е глобалния план на САЩ СОБСТЕННИЦТЕ НА ФЕД , като крайната цел е ЛИКВИДИРАНЕ НА БЯЛАТА РАСА И ЗАМЕНЯНЕТО И С ТЬМНА и разграбването на ресурсите им прикрито зад приватизации, реформи, пазарни принципи и т.н. други приятни за ухото думи.

42

Анонимен

преди 5 години

Ако Косово и Албания се обединят, защо да не се обединят Сърбия и Република Сръбска в Босна, България и Македония, Румъния и Молдова, Унгария и Войводина и т. н.?

41

Анонимен

преди 5 години

краварите и сърбаците бяха съюзници през две световни войни. Сега се скараха и се збиха но това е вътрешно семейна история, тяхна си работа пак ще се оправят-случва се и в най добрите семейства.Ние не трябва да се месим никаде, да не едем хурката от всички страни.

40

мазепа

преди 5 години

До Поручик РжевскиЩом раздробването на православието и приватизацията са се случили, значи нещо куца в системата на православното единство и държавната икономика.

39

А 2

преди 5 години

До тцтц: За всички силни държави ние сме интересни единствено, като територия - вече ! Живеещите по тези земи са без значение. И всичко това го получихме от българи ! Сега разбирам, по какъв начин сме паднали под турско....

38

Поручик Ржевски

преди 5 години

Няма да се притеснявате, днес тия неща ги решават САЩ, утре ще ги решават Китай и Русия.Иначе нищо ново, това е глобалния план на САЩ да унищожат всички православни народи, като крайната цел е надробяването на РФ на малки смотани държавици и разграбването на ресурсите им прикрито зад приватизации, реформи, пазарни принципи и т.н. други приятни за ухото думи.