14

Анонимен

преди 5 години

Ей, платен *** микровълновата печка променя храната на молекулярно ниво и така вкарана в организма той не я разпознава и се чуди какво е това и какво да прави с него, все едно на бензинова кола да сипеш дизел.

13

Муахаххахаххахаха

преди 5 години

"Авторът: Е-тата от етикетите не са вредни вещества!..."Ама разбира се, направо са полезни! Смеш.ник!

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя герой книжен най вероятно е платтен от американските корпорации да даде обяснение там където не е нужно, та хората да си помислят че казва нещо ценно..... Разбирасе че Е-тата имат значение, разбира се че микровълновите печки не са полезни.... В комбинация всичит тези нвща причиняват автоимунни заболявания които медицината неможе да обясни...

11

Анонимен

преди 5 години

И в това намерихте пазарна ниша - някой на база на публикувани неща из интернет да дава тълкуване на неща, които и той не разбира, на нивото на масовия профан. Вярно е, че на запад има прекалено много икономически интереси, но на махленско ниво първия поглед си казва думата. Сега да не ми обясни фармакокинетика на нанодисперсни системи,омешани с мнението на стрина Въца дето ръга лук в еко-соеви колбаси. Сигурно ще каже и за майонезата,дето по-добре да си я направиш сам в къщи с яйце, олио, оцет

10

Анонимен

преди 5 години

Хората са ви извадили неща от казаното при това извън контекста и скачате. Разбира се, че част от Е-тата са вредни. Само, че не всички. Е-то просто е съкратено означение на съответното вещество. Е 330 например е лимонена киселина. Тя вредна ли е?А някой се изхитряват и вместо е-та си пишат пълните наименования. Щото хората като не виждат е се успокояват. А точно Йордан не харесва всякакви заместители като аспартама.

9

не окулт ,,визия,,

преди 5 години

,,митове и истини за храненето,,:книга за ,,фактите,, лъжа след лъжа,лъжи,как да ви се пише по ясно,бай благой

8

Домашен хранохимик

преди 5 години

Кое не е вредно, бе? Натриевият нитрит ли не е вреден, или аспартамът, ацесулфамът, натриевият бензоат и серният диоксид? Е-тата не били отрови. Аспартамът се разлага до формалин и метанол след това!!! Как да не е вреден? Има хора им опадаха косата и ноктите заради пристрастяването да пият по 2-4 литра Дерби и Аспазия на ден. На всичкото отгоре лъже тялото, че *** захар, а захар няма. Вземи тоя инсулин на разходка в кръвоносната система и се чуди после откъде е диабетът...

7

Анонимен

преди 5 години

До ВъпросиВероятно е един от нашенските учЕни.

6

До 2

преди 5 години

Наука и критично мислене първо беше само страница в нета от две три години. Тогава Йордан, който е докторант по микробиология с опит в хранителната индустрия дори не заставаше с името си. След време всички разбраха кой е и спря да се крие.Създаде група във Фейса и бързо натрупа популярност с похода си срещу шаратаните в предавания като На кафе.Групата е с хиляди членове Нормално е Сиела да го поканят да напише книга, при положение, че вече е с име и известност сред интересуващите се от тези неща

5

Анонимен

преди 5 години

До недоверчивДай да го видим тези научни изследвания. В интернет не можах да намеря такова изследване, което да заклеймява напълно микровълновите печки.

4

недоверчив

преди 5 години

"Един от митовете е, че микровълновите печки са вредни" - Това ме отказа от четенето на тази псевдо наука. Точно преди седмица-две излезнаха научни изследвания за вредата от микровълновите печки, тоя ще ми разправя че е мит!

3

ДИСОЦИАЦИЯ

преди 5 години

Това в психологията се нарича дисоциация - да се вкара в главите на хората противоположна (противоречаща си) информация. Резултатът е, че съзнанието се обърква (понеже по природа не може да държи две противоречащи си концепции) и става податливо на външни влияния (зомбирано, затъпява). Авторът, обаче ни провокира да мислим критично и да задаваме въпроси. Ето един: Тази кнога поръчка ли е?По съществотот си е МАНИПУЛАТИВНА, както и доста писаници на тема ГМО, микровълнови и т.н.

2

Въпроси

преди 5 години

Направих си труда да потърся повече информация и да прочета малко повече от "научния труд" на Йордан Стефанов. Няма да коментирам информацията, как е поднесена, как е обяснена и т.н., всеки си има глава на раменете. Не мога и да цитирам всички реномирани автори и изследвания, които всеки изчерпателен труд би трябвало да разгледа.Но пък и аз самия започвам да си задавам едни въпроси - защо толкова силно го лансират това момче по медиите (вкл. сайтовете на БТВ)? Как така се издава книга? Кой...

1

Стамат

преди 5 години

"Е-тата от етикетите не са вредни вещества!"... в сравнение със всички останали съставки!