34

Морски

преди 5 години

Как са наскачали дебелите тук не е истина направо

33

Анонимен

преди 5 години

Който се интересува за микровълновите печки може да прочете в сайта на световната здравна организация. "Microwave energy can be absorbed by the body and produce heat in exposed tissues. Organs with a poor blood supply and temperature control, such as the eye, or temperature-sensitive tissue like the testes, have a higher risk of heat damage. However, thermal damage would only occur from long exposures to very high power levels, well in excess of thos

32

Анонимен

преди 5 години

До Georgievмисля,че аристотел го е казал-Всяка отрова в малко количество е лекарство,всяко лекарство в голямо количество е отрова.-това важи за природните продукти разбира се.А сега ми кажи хранителен продукт произведен от човека(изцяло),който да е полезен.

31

каката

преди 5 години

Ако някой *** ви предложи под формата на био какъвто и да е *** ще му се кланяте, независимо какви глупости ви обяснява в доказателство. Колкото по-фантасмагорични са, толкова повече купувате.Когато някой, който е посветил живота си на науката се опита да ви предложи факти го оплювате, защото не го разбирате.Браво, Данчо! Продъжлавай все така, защото умните имаме нужда от глътка въздух. За останалите разните му самозвани специалисти по хранене, йоги, мантри, миндали и бла бла.

30

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда човека да го оплювате на база лични качества. Намерил е някакъв начин да комерсиализира познанията си в дадена област и го е направил. Въпросът е, че хаоса в законодателството при производството на храни и използването на това от бизнеса доведе до много порочни практики.Постоянно се сравняват проблеми, които са в различни сфери и произход. Стига се до "Защо да откиваме колелото,като не знаем какъв цвят трябва да бъде?" и "Има ли проучване дали хората искат да бъде открито?"

29

Анонимен

преди 5 години

За онези които са живели във времето когато храната беше храна, изровете си снимките от малки и вижте дали ще откриете дебело дете, после застанете (сега) на входа на някое училище и ще видите разликата.

28

Анонимен

преди 5 години

Ако авторчето живее според книгата си няма да изкара и 40-стака.

27

Анонимен

преди 5 години

Как ще познаете, че това което говори авторчето по тв-то е поръчково, много просто, срещу него няма опонент с друго мнение, така може на воля да си при казва каквото си иска и да ни казва необеспокояван че това е истината.

26

Накратко

преди 5 години

Е-тата е стандарт за обозначение какво съдържа дадена храна.

25

Ибах ва

преди 5 години

Ибах ва в ***, вие го разкостихте това момче. То човек, ако е малко по умен и инициативен в тая страна и *** веднага започва да го задушават, за да не изпъква :D

24

Georgiev

преди 5 години

Чета тук доста забавни, откровено слабоумни и параноични изказвания. Много се забавлявам:))) Уважаеми, не всичко от природата е полезно, справка някои отровни растения. Но така е, всеки с капацитета си.

23

Перо

преди 5 години

Чукча писател, не читател. Глупава работа. ***.

22

xxl

преди 5 години

Поредният и ***, плосък парчок, който изпусна топли мозъчни газове в българското пространство. Хората учат по 10 години хранене и едва одраскват повърхността, а той се изказал, че бил научен работник. Изключително глупаво парче! Не му се връзвайте изобщо!

21

Анонимен

преди 5 години

всичко направено от природата е полезно,всичко направено от човека е вредно.Просто и ясно.Не е необходимо повече да се коментира.Ако на етикета има е-та, а не естествени подправки,не го купувам.Пък тоз ко иска само е-та да яде и да пие промишлена вода от някой завод-много му здраве

20

Georgiev

преди 5 години

Дано има повече като този човек! Поздравление за книгата! Писна ми от "био" мода и подобни модни течения.

19

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте следващата му книга за възхвала на McDonald's.

18

Инспектор

преди 5 години

Всички тези адитиви, подправки и добавки обозначени като Е-та са одобрени от СЗО и има определени стойности, под които не са вредни.Смятате ли че Запада иска да се самоотрови ?Целта е да се подобрят вкусовите качества и да се намали цената.Опитайте кремвирши по БДС и обикновени и ще видите разликата.Тези по БДС са с тъмен цвят , тричави , твърди и без вкус , все едно ядеш плява.Това че наши производители на храни злоупотребяват с количествата е друг въпрос.

17

Анонимен

преди 5 години

На тоя новоизлюпен писател му препоръчвам да изгледа документалния филм"Брюкселски Бизнес" после да си вземе книжката и да я постави в тоалетната на мястото на тоалетната хартия.

16

Анонимен

преди 5 години

Аргументът че са одобрени от ЕС и за това не са вредни е направо покъртителен.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМикровълновата печка нищо не променя, освен, че нагрява неравномерно. А ти си цоцай бензина или дизела, като ти е толкова мозъка.