Който се интересува за микровълновите печки може да прочете в сайта на световната здравна организация. "Microwave energy can be absorbed by the body and produce heat in exposed tissues. Organs with a poor blood supply and temperature control, such as the eye, or temperature-sensitive tissue like the testes, have a higher risk of heat damage. However, thermal damage would only occur from long exposures to very high power levels, well in excess of thos
До Georgievмисля,че аристотел го е казал-Всяка отрова в малко количество е лекарство,всяко лекарство в голямо количество е отрова.-това важи за природните продукти разбира се.А сега ми кажи хранителен продукт произведен от човека(изцяло),който да е полезен.
Ако някой *** ви предложи под формата на био какъвто и да е *** ще му се кланяте, независимо какви глупости ви обяснява в доказателство. Колкото по-фантасмагорични са, толкова повече купувате.Когато някой, който е посветил живота си на науката се опита да ви предложи факти го оплювате, защото не го разбирате.Браво, Данчо! Продъжлавай все така, защото умните имаме нужда от глътка въздух. За останалите разните му самозвани специалисти по хранене, йоги, мантри, миндали и бла бла.
Няма нужда човека да го оплювате на база лични качества. Намерил е някакъв начин да комерсиализира познанията си в дадена област и го е направил. Въпросът е, че хаоса в законодателството при производството на храни и използването на това от бизнеса доведе до много порочни практики.Постоянно се сравняват проблеми, които са в различни сфери и произход. Стига се до "Защо да откиваме колелото,като не знаем какъв цвят трябва да бъде?" и "Има ли проучване дали хората искат да бъде открито?"
За онези които са живели във времето когато храната беше храна, изровете си снимките от малки и вижте дали ще откриете дебело дете, после застанете (сега) на входа на някое училище и ще видите разликата.
Как ще познаете, че това което говори авторчето по тв-то е поръчково, много просто, срещу него няма опонент с друго мнение, така може на воля да си при казва каквото си иска и да ни казва необеспокояван че това е истината.
Ибах ва в ***, вие го разкостихте това момче. То човек, ако е малко по умен и инициативен в тая страна и *** веднага започва да го задушават, за да не изпъква :D
Чета тук доста забавни, откровено слабоумни и параноични изказвания. Много се забавлявам:))) Уважаеми, не всичко от природата е полезно, справка някои отровни растения. Но така е, всеки с капацитета си.
Поредният и ***, плосък парчок, който изпусна топли мозъчни газове в българското пространство. Хората учат по 10 години хранене и едва одраскват повърхността, а той се изказал, че бил научен работник. Изключително глупаво парче! Не му се връзвайте изобщо!
всичко направено от природата е полезно,всичко направено от човека е вредно.Просто и ясно.Не е необходимо повече да се коментира.Ако на етикета има е-та, а не естествени подправки,не го купувам.Пък тоз ко иска само е-та да яде и да пие промишлена вода от някой завод-много му здраве
Дано има повече като този човек! Поздравление за книгата! Писна ми от "био" мода и подобни модни течения.
Всички тези адитиви, подправки и добавки обозначени като Е-та са одобрени от СЗО и има определени стойности, под които не са вредни.Смятате ли че Запада иска да се самоотрови ?Целта е да се подобрят вкусовите качества и да се намали цената.Опитайте кремвирши по БДС и обикновени и ще видите разликата.Тези по БДС са с тъмен цвят , тричави , твърди и без вкус , все едно ядеш плява.Това че наши производители на храни злоупотребяват с количествата е друг въпрос.
На тоя новоизлюпен писател му препоръчвам да изгледа документалния филм"Брюкселски Бизнес" после да си вземе книжката и да я постави в тоалетната на мястото на тоалетната хартия.
До АнонименМикровълновата печка нищо не променя, освен, че нагрява неравномерно. А ти си цоцай бензина или дизела, като ти е толкова мозъка.
"Митове и истини за храненето": Книга за фактите