26

Astarot

преди 5 години

@27За това си има обяснение и то ясно си проличава на всеки едни Олимпийски игри:Черните са по-бързи в бягането, а белите са по-точни в стрелбата :)

25

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Доктрината за националноста наложена след Френската революцив, да отиде в историята, и време е да се концентрираме върху Народните Гени и така да бъдем записвани в паспортите, с определените проценти който притежава определения гражданин, а не като сега където си роден това и гражданство и да получаваш

24

Истината

преди 5 години

При новия световен ред истината е незаконна и се наказва!Всеки който разпространява истината под каквато и да е форма е расист, краен екстремист и потенциален теротист!

23

Анонимен

преди 5 години

Напълно е прав. И за това трябва да му дадат още една нобелова награда.

22

Анонимен

преди 5 години

Когато политиката са намесва в наука, става страшно - светата инквизиция пасти да яде. Кажеш ли нещо което не съвпада с установените либерастки хипи-секта идеи дори да е добре аргументирано, дори да проложиш доказателства, веднаги си нападнат от агресивни НПО-та и политици популисти. Но това няма да продължи вечно хипи-сектата сама си подкопава основите и скоро ще рухне по натиска на собствената си глупост, лошото е че заради ще рухне цялата западна европейдна цивилизация.

21

Нормално

преди 5 години

за последовател на Дарвин. Интелигентността се натрупва в гените заради естествения подбор и необходимостта да оцеляваш в неблагопиятна среда. При колкото по-благоприятни климатични и социални условия живееш, толкова по-голям шанс имаш да оцелееш, дори и да не си особено интелигентен. Сега, когато нашето общество толерира генетично непълноценни индивиди възможно е в бъдеше нещата да се обърнат и черните да са по-интелигентни от белите.

20

Анонимен

преди 5 години

Кво лошо е казал??? Черните от друга страна са много по-атлетични от белите

19

Анонимен

преди 5 години

Той човека го е казал правилно: ***!

18

Анонимен

преди 5 години

В НБА расисти ли са, че нямат бели ирландски джуджета в отборите си?

17

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред този гениален учен.Без него съвременната генетика щеше още да е на старта.Браво и поклон д-р Уотсън.

16

Анонимен

преди 5 години

Азиатзите са с най-висок коеф на интелигентност после са белите след това арабите и черните на юг от Сахара са с най-нисък коеф. на интлигентност. Това не значи, че азиатците са расисти, а просто е факт, че са най-умни. Черните са най-силни физически.

15

Анонимен

преди 5 години

Защо да е расизъм?Това е истината!

14

Анонимен

преди 5 години

Ако кажеш, че делфина има повече мозък от каракудата, расизъм ли е?

13

БПФ

преди 5 години

Все едно сме се върнали във времето на Инквизицията. Чeрните хора няма как да са на интелектуалното ниво на белите, защото НЕ СА създали цивилизацията, а цивилизацията усложнява живота и съответно развива мозъка. А цивилизация не са създали, защото при прекалено благоприятните условия за живот в Нeгрия такава просто не е нужна !!! Защо са ти дрехи, стабилна къща и т.н. там където винаги е топло и има храна в изобилие? Ако белите бяха на мястото на ***, те щяха да са по-глyпавите.

12

Ами

преди 5 години

Потърсете с Гугъл IQ by countries, statistics и истината ще излезе наяве - масата от населението в африканските страни е с IQ 60-70 точки. Това буквално е умствена изостаналост.

11

Анонимен

преди 5 години

Човека не прави расистки изказвания, а научни. Как да каже на бялото черно.

10

Анонимен

преди 5 години

its not racism if its true..................

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Виж Европа после виж Африка . Виж какъв стандарт са иали ЮАР при белите и какъв при маймундела.

8

Анонимен

преди 5 години

Чудя се как още им позволяват на медиите да публикуват подобни статии, при либералната цензора в която живеем.

7

Някой

преди 5 години

Лицемерни времена!Някои нямат потребност от истината!Това,че си глупав,не те прави лош човек,просто черните са по-глупави,не са по-лоши хора!