112

Кирил и Методи

преди 5 години

Чакаме извинение за азбуката

111

Анонимен

преди 5 години

В края на краищата за името си има исторически факти-наложено отвън или избрано отвътре,което е по демократично още от времената на античната демокрация дори и след войните където са се водили с някаква цел,кат едната от целите е била също имената,затуй ги пишат ели каква си война между еди какви си имена,но при тогазшните имена,а не сегашните за минали антични времена и от близката античност така речено в по ранната-началниците стоящи и избрани от ели кои си,а по имена еди кои си,че и войските.

110

Анонимен

преди 5 години

Че кой е казал, че Просия иска мир, особено на Балканите?! А проливчетата??? Вечната НЕОСЪЩЕСТВИМА руска мечта:)))))

109

НЯМА СТРАШНО

преди 5 години

ГЪРЦИ ТЯ РУСИЯ НЯМА ДА СЕ МЕСИ ТЯ ВЕЧЕ Е ДАЛА КАРТ БЛАНШ НА ТУРЦИЯ ДА СЕ НАМЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ВИ РАБОТИ НО НАЛИ СТЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ АМЕРИКА И ОБЕЩАНИЯТА И....ПОСЛЕ ЩЕ ТЪРСИТЕ РУСИЯ ДА ВИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ТУРЦИТЕ НО ПАТЕШКИТЕ МОЗЪЦИ НА ГЪРЦИ БЪЛГАРИ И УКРАИНЦИ НЕ СТИГАТ ЗА ТРЕЗВИ РАСЪЖДЕНИЯ.ЩОТО ПРАВИЛОТО ЗА СБИВАНЕ МЕЖДУ ДВЕ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ НИКОЙ НЕ ГО Е ОТМЕНЯЛ.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Хкрементче, съвсем си изпрошнал в злобата си! Искат да я разкъсат, ама не им стиска! И това са все бивши колониални държави и малки държавици. Сред многомилионния руски народ все ще се намерят хора за губернатори на Англия, Шотландия, Уелс, Белгия, Холандия, всички немски лендери и др.

107

Я па я...!

преди 5 години

Както обикновене Русия е най миролюбивата страна и изобщо не се меси в работите на чужди държави. Толкова е добричка... Братушки.

106

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

105

василис карас

преди 5 години

евала на Гърците пазят си националните интереси и не правят метани на никой

104

Тошо млади

преди 5 години

До 107Българите сами избират страната на губещите в ПСВ и ВСВ. А Ньоският договор и по-рано също несправедливият Берлински пак е дело на Запада. Отделно Фердинанд, въпреки, че е предупреден от Великите сили, както и нашите съседи, че който нападне пръв, ще си носи последствията и счита за "агресор" решава да не се съобрази. В резултат БГ воюва с всички съседи и един несъсед - Черна Гора. Уникална дипломатическа катастрофа. Само Парагвай я е повтаряла. После арменският поп бил виновен - ХА!

103

Тошо млади

преди 5 години

До 107Помаче,май и ти си прекалил с "пещерата прави свободата" на оня скомрук Пуританов. Ньоският договор е дело на Англия и Франция,в него Русия дори няма представител.ВСВ България отново сама избира страната на губещите фрицове и точно ако не беше намесата на СССР на Парижката конф. от 1947 г., България сега щеше да е с размерите на Косово.Тито искаше тогава Пиринския Край, а Гърция Ю. БГ до Асеновград. Англия и СаЩ бяха "За",само съпротивата на СССР предотвратиха това. Не пиши като не знаеш

102

Тошо млади

преди 5 години

Тези българи, които се почитат Запада са нихилисти. Англосаксите винаги са работили срещу българите. Британия беше най-големият крепител на Османската териториална цялост на Балканите. Да забравяме Берлинския и Ньоския трактат,както и бомбенето на София и изблиците на Чърчил срещу българите. Дори един английски агент на име Сенклер вдига въстание в Родопите, за да ги отцепи в полза на Високата порта. Истината е,че ако не бяха русите, бг-тата още щяха да си носят ориенталски пискюлчета на главЪта

101

Анонимен

преди 5 години

До Тошо младиВ Първата и ВСВ България преживя тежък национален погром, загуби изконни земи и Македония, стотици хиляди бежанци и други под чужда властИ това благодарение на братска Русия.За това сега си получва заслуженото.Тая гнусна *** трябва да бъде разкъсана както тя направи с България.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94Завчера американският посланик в Германия е разпратил писма до немски фирми със заплахи, че ако участват в Северен поток , Америка ще им наложи санкции.В такъв случай, американския посланик е човек на място!

99

Тошо млади

преди 5 години

В Първата и ВСВ България преживя тежък национален погром, загуби изконни земи и Македония, стотици хиляди бежанци и други под чужда власт. Фашистите преди 9.09. избиха около 30 000 българи, включително и част от интелигенцията. Сега отново сме срещу Русия и нещата в най-бедната европейска страна никак не са розови, меко казано, сами виждате как някои етноси надигнаха глава и оспорват държавотворческата роля на българите в собствената им страна. Така е като се правиш на латинян. Карма.

98

Тошо млади

преди 5 години

По принцип съм русофил, обаче, честно казано, Русия проспа американската инвазия на Балканите. Благодарение на това, че самата тя преживя с смутни времена. Все пак Путин успя да изправи нещата, като дори мина в настъпление - Близкия изток и Сирия. Ще им дойде редът и на Балканите. Джендърите трябва добре да помислят къде да се скрият. Щото не само, че са слуги на Запада, ни и допуснаха българите да се чувстват дискриминирани от малцинствени групи, които посягат на военни и полицаи. Позор.

97

A

преди 5 години

До АнонименАх, заплаха. Това ли е свободни пазарни отношения. Само не зная като бг мафиотите ви изнудват защо пищите? Или нашите мафиоти са добри, защото имаме полза-чуждите са лоши. Или както Буш беше казал за един бг политик "и той е *** син, но е наш *** син".

96

Тинтири Минтири

преди 5 години

До Калеко АлекоКато погледна тук форума и камарата плюсове на идиoтския ти пост, все си мисля, че някои пълни българските форуми с рycофобска и атлантическофилска ***. Разбира се, като премине работния ден, нещата вечер постепенно се оттpoлват, слава Богу.

95

Петър Янчев

преди 5 години

Намерил се кой да говори за намеса.След като върнахте източна ЕВРОПА със 100 години назад във времето.

94

Karl Ludendorff

преди 5 години

Горбачов вкара Танкове в Рига и Вююлнис на 13 януари 1990 г..Там наистина имаше Големи протести за независмимост, защото Трите държави бяха анексирани от Сталин и *** със тайния протокол от 23 авсгуст 1939 година .Но другите бананови републики в състава им нямаха желание да имат суверенна независимост !ЕЛЦИН САМ ГИ ИЗГОНИ, КАТО ИМ КАЗА ''Всеки да взима колкото пожелае суверенитет, колкото може да понесе'' .Имаше договореност със Трите Балтииски реп. да получат независимост, и нищо повеч

93

Анонимен

преди 5 години

ЕВАЛА ГЪРЦИЯ!!!!!