40

mared

преди 4 години

Заем Жозе Луис, Ние предоставяме парични заеми от 5000 до 50000 евро, 50000 до 300 000 евро при годишна ставка от 2% за всеки човек.Ако имате нужда от помощ, моля, кажете ни безкраен стрес от плащането. изпратете ни имейл на (joseluisloans***gmail)

39

Анонимен

преди 5 години

До тинаДа помага, но не чакайте много. Пие по схема.

38

Анонимен

преди 5 години

ВЪЗМУТЕН съм от община Разград.Пълно безхаберие,в момента болните са повече от здравите.Вземете мерки,преди да се разболеем всички!Разочаровате ме!!

37

тина

преди 5 години

Ремантадин в началото помага ли, а профилактично ?

36

Dr. Dre

преди 5 години

@д-р Ох БолиВизирах вида на пневмонията. Със снимка добре ще докажете, че има и после какво ?Тези изледвания са с точност под 40% което не е много добре. Най-добрия вариянт е PCR, но и при него точността е близо 60%.Какво става като някой попадне в този процент а всъщност има ? Не му се предписват антибиотици и умира ли ?

35

БЪЛГАРИНЪТ Е ПРОСТ

преди 5 години

И НЯМА НИКАКВА АДЕКВАТНА КУЛТУРА, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ЛЕКАРИТЕ БЯХА МНОГО НЕУКИ И ИЗПИСВАХА ЕДНА ШЕПА АНТИБИОТИЦИ И ТОВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЕ Е ВКОРЕНИЛО В СЪЗНАНИЕТО НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ БЪЛГАРИН - ЧЕ КАТО ПОЧНЕ ДА КИХА ТРЯБВА ДА СЕ НАЯДЕ С НЯКОЛКО ШЕПИ ХАПЧЕТА, ЗА ДА МУ МИНЕ. НЕ ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ГРИП И ИНФЕКЦИЯНЕ ЗНАЕ НИЩО КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ... ОБАЧЕ ЗНАЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯТА МАЙКА...

34

Анонимен

преди 5 години

Що не сте писали, че тоя грип и повтаря? И че много бързо се развиват усложнения?Този грип не е като другите и без антибиотик не става. При двама лекари ходих на преглед. И двамата казаха едно и също.

33

Анонимен

преди 5 години

до д-р Ох Болиаз си мислех, че само със слушалка става...иначе системата ни е такава, че и за една настинчица за ден-два трябва да тичаме до джи пи-то, само д-р Ангел Кунчев не ги знае тия работи.

32

д-р Ох Боли

преди 5 години

И антибиотикът само с рецепта! За ваше добро.И да кажете ако имате алергии, че пеницилиновите антибиотици правят големи поразии, ако сте алергични към тях. Не, че другите не правят, но умната! Може и русата!

31

Ох, Боли, 30,

преди 5 години

"Антибиотиците не са превантивна мярка при пневмония, а средство за лечение."Точно! Какви биопсии ги гонят тия хора, какви чудеса - снимка и микробиология само са достатъчни, за да докажат пневмония....И грипът нито е пневмония, нито е задължително да води до такава!...доктора да ме извини, - ми боледуваш така, точно защото си унищожил имунната си система с това постоянно взимане бе нужда на антибиотици.

30

д-р Ох Боли

преди 5 години

До House M.D.Ползите от чесъна, колега, са единствено за добър сън - ще спиш сам и ще се наспиш.;-)

29

д-р Ох Боли

преди 5 години

До Dr. DreГлупости, колега. Можем да докажем пневмония с рентгенова снимка и причинител с микробиологично/вирусологично изследване. Не правим биопсии при пневмония. Антибиотиците не са превантивна мярка при пневмония, а средство за лечение. Седни! Слаб (2)Ще се видим на поправката, колега.

28

гецата

преди 5 години

само с вит. ц и аспирин изкарвам винаги гриповете но задължително в къщи, никаква работа, работодателите откачат , как така ще боледува в къщи , аз му плащам той седи у дома- непослушен роб

27

Дрън Дрън

преди 5 години

Как да не хукваме към джипито?! Болничен кой ще ни даде?! Като задрънкат, не се и чуват даже....

26

Dr. Dre

преди 5 години

Лекарите не могат без биопсия да докажат, че имаш бактериална инфекция в дроба.Антибиотиците са просто превантивна мярка когато се стигне до пневмония понеже ако наистина е такава смъртността е доста голяма.

25

доктора да ме извини

преди 5 години

При мен както и да се лекувам,винаги сттава бронхит или пневмония ако не взема антибиотик на втория ден.Опитах веднъж с тамифлу и свърших в болница с пневмония.Е,вярно е,че съм над 50,но и преди бях така.Всеки човек е различен,и ако и аш придружаващи заболявания не става само с противовирусни и лежане.Доктора би трябвало да знае това.Веднага на лекар или поне консултация с джипи по тел.

24

Анонимен

преди 5 години

Ахааа, пущате ли го вече?

23

Анонимен

преди 5 години

До БухалХич не си прав! За *** де.В личен план за практикуващия го може да произлязат много други резили, но не и да зарази някого с грип

22

House M.D.

преди 5 години

Самозванецът Аню отново скри ползите от чесъна!

21

Асен

преди 5 години

До 19 май не можеш да четеш, или не разбираш това което четеш. За жалост това е проблем на българското образование, най-слаби сме на четене с разбиране. До 18. Отидете на лекар! извинявай за обидата, малко сприхаво съм реагирал. Така е не агитираш за самолечение. Просто като напишеш за бактериална пневмония и даваш повод на доста хора да се вайкат и да мислят, че щом кашлят и отхрачват имат пневмония. Принципно си абсолютно прав на написаното.