34

За съсипване

преди 5 години

на дюните най-виновни са онези дето си постилат хавлийките върху тях. Не гледате ли знаците - без палатки, без хавлийки...

33

Анонимен

преди 5 години

в предвид размера на глобата всеки собственик на такова място ще си плати за да го унищожи и да строи,единствено ефективна присъда може да ги спре но ако има начин да заобиколят закона ще го направят

32

Владо

преди 5 години

Бургазлия с анцунг Адидас...какво да очакваш от такъв.Сигурен съм,че през живота си една книга не е прочел

31

Тинев

преди 5 години

Майко мила, като чета излиянията на участниците и ме хваща такъв срам. Изпъква тяхната необразованост, ниска култура и ниска интелигентност, разбира се. В какво се *** този народ? Къде останаха образоваността му, възпитанието му, моралната му чистота? От народ трудолюбив, ученолюбив само за 30 години се превърнахме в гмеж от скотове.Няма бъдеще за такава нация, НЯМА!

30

scbg

преди 5 години

На колко на бас, че няма да има шанс за нови 100 години и до няколко години там ще има нещо?

29

Анонимен

преди 5 години

В един форум ожалих едно дърво между три блока, което отсякоха, за да построят още един блок. Веднага ме контрираха, че хем сме искали нови блокове, хем сме жалели за природата. Аз казах, че не искам нови блокове и ми бе отговорено, че ако всички хора бяха като мен човечеството щяло да остане в застой и да си седим на село.. кво да в кажа, то и още коментари сигурно е имало, ама не съм ги чела, че да не се ядосвам на хорската глупост..

28

Казасов

преди 5 години

100 години.Че каква му е работата на пясъка.Да си се издига,да спада,ще си го чакаме.

27

niki

преди 5 години

Как полицията все от медиите разбира за подобни неща??!?!?!?

26

Анонимен

преди 5 години

Дюна - непотребна, неугледна купчина пасък.

25

Анонимен

преди 5 години

Виновника е Путин и руснаците.

24

Бе

преди 5 години

какъв вандалски акт ви гони? Това си е преднамерена подготовка за започване на строителство на нещо носещо пари.

23

Дюнер

преди 5 години

В заглавието пише дюна, в статията дюни.

22

anonimen

преди 5 години

Сега кажете,че някой друг ни е виновен.

21

Анонимен

преди 5 години

Показателен случай че държавата е сраснала с престъпността.

20

Анонимен

преди 5 години

Ми платете на един булдозер да я нарине наново и готово.Ей ти дюна.Голямата работа, няма що!

19

До 16

преди 5 години

Жалкото е, че е пълно с неграмотни хора като теб! Ако смяташ, че е развитие на се строи блок до блок, а природата да се премахне.... Нямам думи.

18

Анонимен

преди 5 години

Сега и да ровите и да не ровите, дюните са разрушени. Къде бяха полицията, къде спаха контролните органи, когато е започнало израеняването на дюните? Ако се бяха появили на време сигурно нямаше да се стигне до тук. Сега колкото и да си блъскате главите чудо няма да стане. Само дано виновния получи своето наказание

17

granik

преди 5 години

Нормално полицията да разбира от медиите, все пак племенника на кмета рови с багера, кой иска да си има проблеми с кмета ?

16

Общински съветник

преди 5 години

След като вече няма дюни, може ли да се построи там хотел?За един приятел питам.

15

Бобчо

преди 5 години

В покъртителен разрез със спомените ми от края на 80-те и началото на 90-те тази година случайно попаднах на къмпинг Градина. Никога няма да забравя, как имаше две редици бунгала и пред тях каравани, палатки, децата тичахме да си играем из целия плаж. Имаше едно малко магазинче и една тухлена едноетажна сграда - ресторант. Днес там през 5 метра има хотели, някой гавазз ти иска пари, и/или има заведение на плажа...и е мръсно, осранно, съсипано, отнето, каквото бе и детството ни през прехода.