54

Анонимен

преди 5 години

Наглия дебел ***, Ванко Нончев, да му бъде заровена свинската *** в пясъка, да му мине два пъти булдозера отгоре, след това да му бъдат избодени очите и накрая да го вържат чисто гол в караваната за да гледа морето. Като се наслади на гледката, щото вече няма дюни да му пречат, караваната да бъде запалена, естествено с Ванката Нончев в нея

53

Даниел

преди 5 години

Само Затвор за тези.

52

Велина

преди 5 години

Ако не я застроят за това време може и да се въстанови

51

Краен

преди 5 години

Добивът на нефт и огромен нефтен разлив ще решат проблемите .

50

щирлиц

преди 5 години

за мен лично най-красивия български плаж на който съм бил.помня като дете ходихме там семейно татко пиеше бира на заведението под тополите/каваците/ а аз перях кебапчета.самите дюни бяха оградени и си бяха защитена местност...ЖАЛКО БЪЛГАРИЙО!

49

Данчо от Варна

преди 5 години

Онова *** -поръчителя и двамата багеристи......ама на момента трябва да бъдат обесени ,върху останалата част от дюните и да им висят телата 100 години!Казах!

48

Анонимен

преди 5 години

Веднага в затвора! Една голяма глоба да се вземе от този *** бизнесмен, да го осъдят и да го тикнат в затвора, където му е мястото! Природата е сътворила една природна забележителност, едно природно богатство а един неграмотен и беден по душа човек да я съсипе с лека ръка. Само защото от тъпата му каравана не се виждало морето. Искам да се накаже този неграмотен *** бизнесмен. Най строго и сериозно наказание, глоба, съд и затвор. Простотията и глупостта не са извинение.

47

анонимен

преди 5 години

ЕДВА ЛИ ОТ НЕЗНАНИЕ Е СТОРЕНО ТОВА. СИГУРНО СОБСТВЕНИКА СИ ИМА ОГРОМЕН ЧАДЪР КОЙТО ЩЕ ГО ПРЕДПАЗИ ОТ САНКЦИИ И НК. ТОКУ ТАКА НЕ Е НАПРАВЕНО А ЗАД ТОВА СТОИ НЯКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА СЪС СИГУРНОСТ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРИКАЗКИ НА АБА КАКТО КАЗВАТ СТАРИТЕ ХОРА. СКОРО ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ И ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЯ ДРУГА ПАКОСТ САМО, ЧЕ НА ДРУГО МЯСТО И ТАКА КЕРВАНА СИ ВЪРВИ, КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ А НЯКОИ ТРУПАТ ПАЧКИ.

46

Хаха

преди 5 години

До Анонимен...и кофата да върви комплект с лопатата и до възстановяването й никакво спиране

45

Анонимен

преди 5 години

Малко от хората знаят, че природата си го връща. Обърнете внимание, че морето си прибира пясъка. Ако продължаваме да сме безотговорни пред природата ще пострадаме. Не са случайни забраните и са измислени от хора с мозък, а не от багеристи. Същите тези хора, които не им пука за дюните ще реват след години, че нямаме плаж. Не обръщаме внимание на ерозия, обезлесяване. А през 30те години в САЩ са си взели урока кърваво. Почетете за пясъчните бури.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44 Освен работата, която работя обработвам две ниви по един декар с картоф, царевица, тикви, фасул, лук, тиквички, домати, краставици и чушки.Това, което правим с колегите за един ден навремето са го правили за една седмица и са били 18 човека в смяна, а сега сме 10.

43

Solar Power

преди 5 години

Предлагам да слагаме по едно листо всички и да се връщаме в гората :)

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТрудолюбив?Кога това?Само да ти кажа, че възрастните не знаят какво е работа.Ние младите сега работим наистина.Навремето са си клатили краката по цял ден.--------------------Баба ми на 85 години ходеше пеша 2 км до лозето, прекопаваше го и се прибираше като росна китка, а зад нея подтичваха дъщеря й и младата снахичка с изплезени езици. На 96 години ни водеше за круши в гората, всичко 6 км. Изгледа 9 деца, почина на 101.А ти сега какво толкова работиш?

41

до 39

преди 5 години

Пазят също от бури.

40

Анонимен

преди 5 години

До ТиневОт народ трудолюбив, ученолюбив само за 30 години се превърнахме в гмеж от скотове.Трудолюбив?Кога това?Само да ти кажа, че възрастните не знаят какво е работа.Ние младите сега работим наистина.Навремето са си клатили краката по цял ден.

39

АТАКИСТ

преди 5 години

Една машино смяна на багерист е 250лв. Оня багерист дето получил 1000 лв да изравни дюната ама не знаел че е незаконно да му конфискуват веднага багера! При положение че работата за 1 ден струва навсякъде 250 и някой ти дава 1000 ... ?! А не той изобщо не е знаел че е незаконно

38

Анонимен

преди 5 години

Като се възстанови за какво ще се ползва тази дюна?

37

Анонимен

преди 5 години

За всички незнаещи за какво са важни дюните - много са необходими за крайбрежния ландшафт, защото спират вятъра и ерозията. Ама ... кой да чете ...

36

Анонимен

преди 5 години

Олелеее, имаше си купища дюни в онези времена, когато не беше застроено след ММЦ Приморско към Дяволската река. Колко сме се търкаляли по тях и само там плажувахме, пък не сме ги изяли. А сега къде са? Или само дюните на Смокиня са важни?

35

няма знаци

преди 5 години

без багери. Човека не е нарушил закона.