8

бай х

преди 5 години

брей тия въртят повече километри от тираджиите .... черно на бяло се виждат че се крадат държавни пари , няма ли кой да им направи ревизия

7

анонимен

преди 5 години

НИМА ТЕЗИ РАЗХОДКИ СА ОПРАВДАНИЕ "НА СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ" ДАЛИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СЛЕД ИЗБИРАНЕТО ИМ СА ВИДЕЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ОЧИТЕ НА ТЕЗИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ. НЕ Е ВИНОВЕН КОЙТО ИЗЯЛ ЗЕЛНИКА А ТОЗИ КОЙТО МУ ГО Е ДАЛ. В СЛУЧАЯ НАРОДА. Е ЗАТОВА ЩЕ СИ ТРАЕ НАРОДА ЩЕ СИ ХАРЧИ ЗАПЛАТКАТА ОТ 500-600 ЛВ И ЩЕ ЧАКА "ПО-ДОБРИ ВРЕМЕНА". АКО ИЗОБЩО ДОЙДАТ ТАКИВА. НЯМА ИЗГЛЕДИ.

6

апо

преди 5 години

Много съм загрижен и искам да зная колко тоалетна хартия консумира парламента годишно , има ли лимити и дали осигурените им количества са достачни.Очевидно за всички е че продукта от работата на депутатите е едно безкрайно , незатихващо , безсрамно , безогледно , повсеместно и зловонно изхождане в колосални размери ( много ми се иска да кажа *** Н Е , но ще ме цензурират ).Понеже стана ясно че и пътуването е сериозно , тревожа се дали на тези завалийки са осигурени памперси , пелени и т.н

5

хахах

преди 5 години

Те за това ги няма в НС, те просто не слизат от колите хахах

4

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 5 години

Че то и аз навъртам с колата по 30-40 хил км/год само като ходя на работа Добрич-Варна-Добрич, а тия обикалят страната. Не виждам къде е драмата.

3

Смирен депутатт

преди 5 години

Депутатите за разлика от мързеливите българи се скъсаха от бачкане за някакви мижави 4 хилки,а българина все недоволства,че 560лв-450чисто му било малко.Трябва да се мисли за подмяна на автопарка на депутатите с по нови лимузини.

2

Гледна точка

преди 5 години

*** уж обикаля страната с нейната визия, ама всичко май кьор фишек за пред 80-те процента!!

1

АЗЛК

преди 5 години

Симпатяги!