15

Анонимен

преди 5 години

А майка ми през целият си живот беше само с един мъж, баща ми.Вие сте толкова паднали, че...

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска Асад. А Русия се меси във вътрешните работи на чужда държава.

13

Анонимен

преди 5 години

Асад ще го съдят сирийците. Не руснаци, не американци, не турци, а още по-малко българи.Рано или късно Асад ще падне в сирийски ръце и тогава никой няма да може да го спаси от справедливият гняв на хората загубили майки, бащи и деца в тази безсмислена война.

12

Гост+

преди 5 години

Асад е герой, защото не се уплаши и не избяга от интервенцията, а намери начин да спаси страната и народа си. Всички нормални сирийци стоят убедително зад него и днес светът това го вижда по-ясно отвсякога (сн изключение на лицемерите).

11

Анонимен

преди 5 години

Асад е убиец и това най-добре го знаят сирийците, но зад него стоят нечии интереси.Статията е малко подвеждаща, защото докато Асад е на власт сирийците дето са избягали от Сирия няма да се върнат. Малко пирова победа неговото, ще управлява държава без хора. За да се възстанови Сирия, за да има инвестиции, за да тръгнат нещата някой ще трябва да иска да живее там. А сега няма кой. И кюрдите го мразят, и суннитите.

10

Гост+

преди 5 години

"Tой оцеля на власт след осем години война и милиарди долари под формата на финансови средства и въоръжение, дадени, за да бъде свален." - на атлантическите лицемери този път Русия им затвори парашутчето, а?.....

9

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Русия тоя беше пътник, но... Не знам на Русия каква и е ползата от Асад. Единственото за което се сещам е, че вече Русия има военна база в Сирия, което доскоро беше немислимо. Според мен Тръмп е съгласувал оттеглянето си с Русия, защото иначе двете държави се конфронтираха там индиректно.Турция също ще загуби, защото сега за да нападнат Сирия, значи да нападнат правителствени сили, а зад тях стои Русия. Турция ще се заканва, ще се заканва и накрая ще отстъпи, изкарвайки го победа.

8

Анонимен

преди 5 години

Работилата по мат'ряла, влезте в час! Не употребявайте повече ангажирани нескопосни изрази като "...започналата през 2015 г. военна интервенция на Русия...". На целия свят бе оповестено, че сирийското правителство КАНИ Руската федерация да се намеси в конфликта. Всички останали, които изпратиха войски в Сирия даже без да са упълномощени от ООН извършиха интервенция, или с други думи - извършиха АГРЕСИЯ.

7

Асад е убиец

преди 5 години

Този сатрап Асад изби 500 000 свои сънародници. Няма да се отърве жив. По-добре да избяга сега, иначе ще завърши като Кадафи - народа му ще го разкъса жив по улиците на Дамаск.

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Реабилитиране на Асад и осъждане на краварския тероризъм!

5

Анонимен

преди 5 години

Човекът не се е компрометирал за да го реабилитирате. Асад не избяга от страната си въпреки, че американците го бяха белязали да свърши като Садам и Кадафи. Дори когато ислямските главорези влязоха в Дамаск, той не напусна поста си и не се скри.Обратното на Асад е Янукович,, който бидейки законно избран президент на Украйна, не изпълни задължението си да спре безредиците, а избяга. Днес Украйна е разсипваща се страна.След САЩ навсякъде остава кръв и мизерия.

4

ъх

преди 5 години

Малко, много малко оставаше Сирия да бъде превзета от терористите, а след това кой знае как щяха да се доразвият нещата. Почти като в американски филм, помощта дойде в критичния момент, но иронично - добрите бяха руснаците. Лек срам за сирийците за неправилните бойни действия и слаб хъс да защитят държавата си. На терен добре, че бяха и иранците и Хизбула.....

3

браво

преди 5 години

Асад е герой за своя народ,той не избяга когато запада прати терористи да колят и рушат в Сирия а остана и се бори,истински президент на Сирия.

2

Анонимен

преди 5 години

Асад разори краварите и ги накара да си тръгнат бити и с разпрани дирници от Сирия, както им е редовният навик.

1

Наблюдател

преди 5 години

Реабилитиране трябва и на Кадави и Садам Хюсеин, видяхте какво стана без тях.