35

пенко

преди 5 години

СИРИЙЦИТЕ НЕ СЕ БУНТУВАХА СРЕЩУ АСАД !!! ЦРУ-ЦИОН СЕ "БУНТУВАШЕ" !!! В ПРАВЕТЕЛСТВОТО НА СИРИЯ ИМА И ШИИТИ И СУНИТИ И ТРИ ДРУГИ ТЪ.ПОТИИ!!! МЮСЛИМО-МАНИТЕ И ГЛИСТО-МАНИТЕ НЯМА И ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ РЕЛИГИИТЕ СА ДАЛАВЕРА НА ЕВРЕИТЕ !!! ДОРИ НАТЮ ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА ЗА ДА ПАЗИ ЖИВОТЕЦА НА ЕВРЕИТЕ -НАЙ-УМНИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА ,НО ЖЕЛАЕЩИ ДА ГОСПОДСТВАТ НАД СВЕТА , НО ЧОВЕКОТ Е РОДЕН -СВОБОДЕН И ЛИЧЕН РАЗУМ !!!

34

КЮЧЕК ЕФЕНДИ

преди 5 години

Знаем че кючек Ердо взе едни пари от Израел да насъска турския кючек в Сирия -Алепо и почне гражданска.Е-Сирия я няма предишната,На ердо са спрени парите а Сирийския кючек е избит или бежанец.Някой даде едни пари откраднати от нас на някой да почне една война.Много познато,нали?

33

Анонимен

преди 5 години

Асад яко го насади в разпраните говежди дирници.Такова насаждане там не е имало от времето на Виетнамския срам.

32

vlady

преди 5 години

При арабите не може да има демокрация - манталитетът и културата не позволяват. Светската диктатура - военна или арабски социализъм е определено по-добър вариант от *** и бради.

31

Анонимен

преди 5 години

До 36 Бежанския поток започна много преди идването на руснаците!След появата на израело-американското отроче ИДИЛ която владее!е70% от Сирия, сирийци побягнаха от държавата си!

30

Факт

преди 5 години

Провалът в Сирия не беше толкова грандиозен във военно отношение като Виетнамския,но не по-малко значим в политическо.

29

Анонимен

преди 5 години

Въпреки всички беди, по-добре така да стане!Иначе ще стане като в Ирак и Либия.По тези места не може да има демокрация.

28

антиджендар

преди 5 години

Колкото и да е тъжно на сороските жендери Асад победи. Свиквайте или си сложете край на жалкия си живот

27

Анонимен

преди 5 години

До 36 АнонименБрей ! Рано си се дрогирал бе другарю гендар ! Бързаш да заработиш доларчета от "америка за бг" а ? Давай, давай , драскай с злоба та по бързо да се гътнеш в гроба, ако нема рима ударима

26

Анонимен

преди 5 години

Асад е един дъбил - грозен, фъфли и бърбори невротично, като при това лъже неумело. Има интервюта с него - гледайте. Един мало умник, който продаде страната си на руснаците и загроби половин милион сирийци, а няколко милиона превърна в бежанци.

25

Анонимен

преди 5 години

"Миналия месец суданският президент Омар Башир посети Дамаск с руски самолет, превръщайки се в първия арабски лидер след 2011 г., отишъл на визита в Сирия."=====================Миналия месец евреите предприеха нападение срещу обекти около Дамаск и руският МИД активно протестира като ги обвини, че са застрашили сигурността на граждански самолет, който точно по това време е кацал на летището в Дамаск. Да бяхте съобщили датата, щяхме да разберем за аналогия между Ту-20 и самолета на Омар Башир.

24

Хм

преди 5 години

Ако се прочете биографията на Б.Асад,всеки ще види,че той е много по-стойностен от повечето арабски лидери.Единственият му недостатък беше,че е неудобен за САЩ.Единствен,ама достатъчен за да бъде потопена Сирия и региона в кръв!И то точно когато беше започнал да реформира и модернизира Сирия!Може би за да не изпревари правоверните "демократизатори"....

23

Нико

преди 5 години

Чета в началото ИНТЕРВЕНЦИЯТА НА РУСИЯ В СИРИЯ писано от небеизвестната еЗелка която явно поддържа и симпатизира на ислямска държава Интересно? ДАНС на какво мнение ще е

22

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ,ако бяха пратили войски и в Ирак в защита на Садам Хюсейн ,светът сега щеше да е много по-добър!САЩ нямаше да посмеят да бунат региона с арабски пролети,кюрди,и ИДИЛ!

21

Анонимен

преди 5 години

Сега ще му позволят да почерпи бунтовниците с иприт-туршия. Реабилитация?! Та те се мразят в червата. Ще му спретнат нещо. Целия регион там са от б0клук нагоре.

20

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 23Ами аз не искам Меркел, и ***....не и харесва и Терезка....кога ООН ще даде зелена светлина да ги бомбардираме....свобода за френския, немския и британския народ.....

19

Анонимен

преди 5 години

Кюрдите( по-точно само терористите от тях) лижат асадовия защото знаят, че Асад рано или късно ще сдаде властта и сега размине ли им се после дори и под негова власт пак ще имат шанса и финансовата помощ на СА и израел да държат размирен района. При Ердоган това няма как да се получи.

18

Анонимен

преди 5 години

Асад трябва да се задържи само още месец два докато Ердоган поизтрепе единствените останали терористи на изток от Ефрат и цяла Сирия ще му е в ръцете.

17

Анонимен

преди 5 години

Когато разберете болката на сирийците тогава пишете. А не така с платените си коментари, да коментирате неща, които не знаете. Асад е убиец, и нито вие, нито никой не може да го оправдае за зверствата които е извършил.

16

Анонимен

преди 5 години

Когато човек не е станал човек всичко друго е безсмислено.