14

Ристу

преди 5 години

До 13: Ти недей да учиш кучето как се кара кола с автоматични скорости. Както виждаш, кучето е успяло да включи на задна и без твоите съвети.

13

Анонимен

преди 5 години

Имам 2 коли с автоматични скоростни кутии, и е невъзможно да включиш на задна ,от положение паркинг без да натиснеш спирачката с крак. Други коли имат бутон. Вижда ми се невероятно в САЩ да допуснат тежко превозно средство без такава защита. Рибаря е дръпнал ръчната без газ , "автобса" спира ,после ръчната изтърва и така нататък. Кучето е невинно.

12

Много сте прости

преди 5 години

Много сте прости. На кому е нужна тази информация ***.

11

Ристу

преди 5 години

Колкото и минуси да цъкате, фактите са факти. Кучемраз е прав.

10

Kyчемpaз

преди 5 години

Браво, кyчкарят си е намерил точо това, което си е търсил.Ето затова трябва кучетата да се тричат поне веднъж годишно, за да не забравят, къде могат и къде не могат да си навират муцуната.

9

Анонимен

преди 5 години

Бооооже, че то много от новия внос са коли дето са подгизвали- измият ги изсушат ги и айде за Горубляне.

8

Бобчо

преди 5 години

Има нужда от триччане това кученце да му дойде акъла в главата.

7

Анонимен

преди 5 години

Не разбарх каква задна е включило кучето. Да не би мотора да е работел и кучето е преместило скоростният лост на задна. Нещо гнила ми се струва таз рибарска лакардия. Ако е с автоматични скорости и е забравил да дръпне ръчната и без кучето кемпера ще тръгне ако спрян в наклон. А колкото до намокрянето достатъчно е да го извади на сушата да подсуши акумулатора и ако е дизелара ще запали от раз. Ако е бензинка да подсуши кабелите бобината дистрибутора и ще запали какъв нов кенпер какви 5 лева.

6

аз

преди 5 години

До ТеоО може, може. Има доста автоматици без такава защита.

5

Анонимен

преди 5 години

Куче влачи рейс, диря няма няма хей... Куче влачи рейс...

4

Дърта ЧанДа

преди 5 години

бутнал му увисналата паламарка на бозавия шушляк!

3

4 лапички

преди 5 години

Ще изкарат виновна животинката, за да мине номерът пред застрахователите...

2

Тео

преди 5 години

Няма как да смениш предавка на автоматична трансмисия ако е на Р, без да натиснеш отпускащия бутон. Това е механизъм за безопасност от памтивека. Май-май просто пича е забравил на N и е забравил да дръпне ръчната. Другото са рибарски истории и за пред застрахователите, за да му платят.

1

Анонимен

преди 5 години

"далматинецът бутнал скоростния лост и включил задната предавка. Целият кемпер внезапно тръгнал!" Aбе май и ръчната се е сетил да спусне така наречения далматинец.