7

просто

преди 5 години

Вноската за Нато и ЕС ги интересува на Запад, ох северни македончета!!!

6

Македонец от Гърция

преди 5 години

Ципрас е велик политик- извади Гърция от батака на " дълговата криза", а сега вдига минималния доход на 800?! Атина и Скопие вечни братя!

5

Анонимен

преди 5 години

Не може съвсем да ги изкарат българи. Малко лъжа е от полза за гърците и затова приеха името Северна Македония. Какво друго име предлагат? Западна България или Република Вардар?

4

пенко

преди 5 години

ДЕЦА , АЗ СЪМ СИ ПООСТАРЯЛ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СИ СПОМНЯМ ЛОЗУНГА : " КПСС-БКП" - НА ВСЕКИ ПАРАД !!! ДНИС, ОБАЧЕ Е НА МОДА ЛОЗУНГА : " ЦРУ...ЦРУ...БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА " !!! ЧИО ПРОИЗВОДНО Е ЦИЦИПЪРС -- АКО НЕ НА ПИЛИГРИМСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ -ЦРУ ??? С КАКВО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И КАКВО НАПРАВИ ЗА "ЛЕВИТЕ ГЪРЦИ" - НАПРАВО СИ С.РА НА ПРОБУТАНАТА ИДЕЯ !!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

В Кипър каква е валутата? - източна или западна.

2

баба мара

преди 5 години

гърция няма да си присвоява историята и да сменя имената на държавите аз съмпротив договора от преспа не ме интересува дали македония ще влиза в натоили ес македония е българия раиони от сев гърция са български въпреки че в кадастъра всичко е изтрито

1

Ставрю

преди 5 години

От НАТО веднага да се нсмесят и да заповядат на гърците да гласуват преспанското споразумение. В демокрацията става както каже бате (американския дявол)