37

Оше нещо 2

преди 4 години

БОГ е един.Преди векове, хора които са измислили религиите и имената на БОГ, всъщност са били хора - божества, които са ДАРОВЕ за свои народи и други.Името ТАНГРА е било измислено от българи преди векове, името ЗЕВЗ е било измислено от други хора преди векове, които са били божества, пратени дарове за своите народи от съществата които са измислили и създали епохата на човечеството.Независимо кой е векът, нова и оригинална религия може да бъде измислена от правилният човек, когато трябва.

36

Още нещо

преди 4 години

Каква Трета световна война ?Що за война ?Един от най известните пророци на този свят е казал ето това :България заедно с Русия ше спасят света .България е душата, а Русия е тялото.България има звезда и цяло съзвездие.За какво й е тази ЗВЕЗДА изобщо ако ше бъде "загасена" ?Дали България ше се оправи точно както трябва ?Дали изобщо всички християнски и други народи на този свят са осъзнали че ВАНГА е ДАР ОТ БОГ първо за нас - българите, след нас и за другите!?

35

Само мнение

преди 4 години

Някои неща стават по изкуствен начин, други по естествен може би...

34

Ники

преди 5 години

КОй туй име, Джесика Вълчева?!

33

Анонимен

преди 5 години

До До 21Само не се обяснявай за господин "въртя с.... за някой лев", дето се представя за голямото просветление :D Стойчо ще каже на черното бяло, само и само да му хвърлят някой лев. Да си го гледат там заблудените лелки и клиентите на МБАЛНП Св. Наум, щом им замества антипсихотиците.

32

Derstreichholz

преди 5 години

Айде бе...Я пишете нещо по-умно... Рижавия е стъпил здраво, Прасето от Азия и то, а Володя нисък не нисък ще управлява доживот. Правете истински статии и не се филмирайте.

31

Анонимен

преди 5 години

Кандидати за наградата жълта книшка (((

30

Анонимен

преди 5 години

Аман от глупости

29

Волф Месинг

преди 5 години

Всеки може да провери предсказанията за 2018 година и да се посмее на глупостите, изръсени този материал.

28

Анонимен

преди 5 години

Всеки се надява и най-вече заложните къщи, защото след края няма как да изплащат на печелившите. Това да не им е "Ресторант на края на Вселената".

27

преди 5 години

Джесико, щом така наречената Ванга е авторитет за теб, нямаш място в журналистиката.

26

Дон Карнаж

преди 5 години

Преди Втората и Първата световна война хората _са знаели_ че ще има мощни глобални войни скоро. Виждало се е с просто око и климата е бил такъв. Вижте вестници, автори и т.н и то не една две години преди да започнат, а много повече. Идеята че изведнъж ще гръмне световна война е вестникарски БУЛ-ШИТ за емоционален удар върху читателите за да направят някоя стотинка от изкуственото притеснение което всяват.

25

Гошо

преди 5 години

А Тупаш Шакур ще издава нов албум :D И Ванга и Нострадамус са предсказали повече неща след смъртта си, отколокто когато са били живи :D

24

Я

преди 5 години

И я съм бил в бъдещето и ви казвам - със сигурност точно в края на 2019 г. ще започне 2020 г. !!!

23

Баба Генка

преди 5 години

Ай сиктир,от 2000 година сме замирали,всека година едно и също.Но тва за животните ме заинтересува,ако мога да си говоря с моето стадо и с кравата ми Мелания ,че нещо с нежелние пускат млеко

22

Анонимен

преди 5 години

няма ли лудници за такива 'експерти'

21

Анонимен

преди 5 години

Ако е за трета война , то тя си върви. Преди две години в Москва пристигна собственика на ТОТАЛ Френската фирма за горива. Да си уреди финансите с руснаците. Но нему се дигна самолета и да се прибере в Париж. В Сирия французи се защатават от руснаците. И за това малко се пише.

20

До 21

преди 5 години

Хора като тебе, които или са про сти или отказват да мислят, когато гледат въпросното предаване за "плоската Земя", не могат и няма как да разберат, че мнението на водещия е че Земята НЕ е плоска.

19

Стойчу Кекерев

преди 5 години

Земята от плоска като палачинка ще стане като геврек. Дупката на геврека ще работи като портал, през който ще осъществим контакт с извънземни цивилизации. Това ще се случи след 5-тата ракия в шестък.

18

Анонимен

преди 5 години

Боже, какви невероятни глупости.