84

Анонимен

преди 5 години

100 000 часа труд в полза на обществото или в някоя уранова мина. Лесно е

83

Анонимен

преди 5 години

Нещата се оправят много лесно. Който се отнася така към български войник - разстрел.

82

Анонимен

преди 5 години

Те така ги интегрира Цецу!Това е негови илекторат+Костинброд!

81

Анонимен

преди 5 години

Важното е че Цветан Цветанов днес по телевизията ги защитава, а другия предател Бойко Борисов и дума не обелва по въпроса, но нищо господ гледа , като ги тресне по един рак и двамата та да се свърши с тия двамата най после!

80

Анонимен

преди 5 години

НПО-тата само това чакат - някой униформен да убие ром и тогава ще видите вой и рев до небесата. Ще се включи и Световната ромска организация, всички зеленчуци от Брюксел, а "В България военни убиват роми" ще е водеща новина по международните медии. Защото заради "стабилността" нашето правителство и медиите ни не показват ромските престъпления и светът не знае на какъв терор е подложено българското население, иначе реакциите щяха да са други!

79

мдааа

преди 5 години

Това етнически конфлик породен от един ***-ел фашист вживял се в господ,да идват сините каски щото ненормалника пом.ак Каракачанов ще ни вкара във военно положение и чао ЕС!

78

Бхк

преди 5 години

Ще се самосезираме,той да не е българин,че да му казвате името.Сега ще излязат още 100 000 на протеест.Спонтанен и неорганизиран.Мдаа...

77

хаха

преди 5 години

Ами това вече не е новина ... И както се казва работете българи, за да издържате електората на политиците си...каква ирония само.... :))) Аз викам да ги накажем всички ...

76

Русия

преди 5 години

На Герберастите военните!

75

Безхаберие

преди 5 години

По бай Тошово време извършителят на подобно деяние щеше веднага да е умъртвен.Сега крадци и убийци вилнеят безнаказано без никакъв респект от каквото и да е поради липса на всякаква държавност.

74

Кюстендилец

преди 5 години

Нека поискаме помощ от НАТО за да пази нашите военни...

73

ВЪПРОС

преди 5 години

Тук трябва да се замислим за Резултата от Военното Обучение ???Не е приемливо един Ром да пребие 10 курсанта от Националния Военен Университет ?Това явно е Частен ВУЗ , от многото , и Министерството на Отбраната финансира цялата тази простотия от данъците ни .

72

Морски

преди 5 години

Няма да влезе в затвора,кой ще гласува после за ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 5 години

До веЗа да гласува за гербарите

70

ПГ

преди 5 години

По коментарите прочетох , че имало расизъм в България срещу ромите, че те крадяли и нападали защото били необразовани и бедни...Да ТАКА Е! НО...ТЕ СА ТАКИВА КАКВИТО СА ИСКАЛИ ДА БЪДАТ! НИКОЙ НЕ ГИ СПРЯЛ ДА УЧАТ,ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ РАЗВИВАТ В БИЗНЕСА! ТЕ СА ИЗБРАЛИ ДА СА В ГЕТОТО! Говорила съм с много от тях, които са излезли от там и са постигнали много в живота си. Имат малък бизнес-търговия, правят закуски...Справят се и не се оплакват...ТАКА, ЧЕ ВСЕКИ Е ТОВА, КОЕТО ИСКА ДЕ Е!

69

Анонимен

преди 5 години

Боко прекалена власт даваш на римляните каква ти е целта да избият българите ти да оцелееш само и да им станеш барон

68

Мунчу

преди 5 години

Това е защото аз ако играя един винкел на някой, ще бъда Иванчева 2. А ... им разрешават грабежи убийства посягане на служебни лица. Че на Путин агентите с по малко права бе, трябва да се крият.

67

Анонимен

преди 5 години

Сикаджийския гавазин няма ли да вземе отношение, а шАфьора на Мето?

66

Анонимен

преди 5 години

Всички криминали в България са по улиците.И правораздават.Така е в Тикволандия

65

ве

преди 5 години

е като е с влазли в сила присъди? защо е на свобода бе?