104

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Американците искат да запалят клечката на войната като в Косово..

103

мелездомелеза

преди 5 години

А пък "патриотите" са все със звучни пома-шки и подобни фамилии-Каракачанов,Сидеров,Джамбазки,Сиди,Контрерас,В.Сулейманов......хахаха егати шантавата държава!

102

РУМЕО се завръща

преди 5 години

До Османприятелче, това е опасна постъпка, ако имаше малко дете в автомобила или болен, ще испаднат в стресова криза. Искаш ли от утре всички българи да сме с брадви по автомобилите.....

101

Мариела

преди 5 години

Така е. Нападат НАТО- вци , а отговор никакъв.

100

Гледна точка

преди 5 години

Ха ха ха, кви са тия наши военни, като един ром не могат да пребият.

99

Аспарух

преди 5 години

Опала българя, ко стана тя?! Хахаха, пердашат ва дет ва фанат! Хахах, кви са тия вашите военни и командоци бе?! Голям пердах ядат, оказа са че една махала от нашите направо ще ви попилее цялата армия барабар с командоси барабандоси хахаха Да видите сига как са бий и плющи шкембалак у дувар! Големи тарикати сме нии ей: и пари ни давате и пердах ядете хахахаха

98

стефчо

преди 5 години

Защо в страните с "голяма демокрация" като на Сащ ,това е невъзможно? Защото добрия ром щеше за 5 секунди да получи 5 пълнителя в трупа си и после щяха да го оставят да се жалва пред съда!

97

Осман

преди 5 години

Пуснете момчето, невинно е, то ли е най-големия проблем в държавата? Затова никога няма да се оправите...

96

бай Иван

преди 5 години

Е,вече ще го превазпитат в пандиза,че и стъпките на "Лебедово езеро" ще научи.Като излезе ще си има и професия "балерин"! Да му е честито.....

95

Очаквал

преди 5 години

Очаквал да му повдигнат обвинения за 11 престъпления..... докато ги направи 100 сигурно ще са успели да му повдигнат обвинения за първите 3. Няма такава бонусна наказателна система никъде по света. Дори в най-пропадналите държави решават проблема кардинално и то още на 1-2 извършени престъпления...сещайте се как. А тук може да безчинствал до живот и нищо да не ти се случи!

94

Анонимен

преди 5 години

Явно полицията и армията не могат да се справят с ромеите - ядат бой и те. Освен правителството да прати запитване за сини каски - да ни пазят като в босна и херцеговина - за съжаление май дотам сме го докарали

93

ПроСоТо

преди 5 години

а какъв е бил мотива на ромския юнак?..Защо го е направил?.....иначе съм напълно съгласен с колегите долу:-"50 ст." изхабени,но не отишли "на вятъра"..

92

БСП активист

преди 5 години

Айде сега на протеста пред Дондуков, организиран от БСП за защита на ромите! Много лошо се бил изказал Каракачанов, не мой така да се говори лошо за нашето ром! Те са нашето избирател Каракачанов подай оставка немедлено!

91

хохол

преди 5 години

"жертвите са курсанти от Националния военен университет"Слава героям! Героям слава!

90

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате, това е протестиращ ром. Нали днеска са протестите им в София?

89

бай Тошо

преди 5 години

Прав е човека по долу,това е цената на боеприпас за Макаров!

88

varg

преди 5 години

Много взеха да ви бият бе :D

87

Мая

преди 5 години

Обаче самолети купуват, а то се оказва, че враговете на българите са в страната ни - тези ромеи ни избиват като пилци. Самолетите освен да пратят срещу тях.

86

kkk

преди 5 години

И как подяволите този е на свобода,той ли се гаври със системата или системата се гаври с нас?????

85

стефчо

преди 5 години

50 стотинки струва решаване на проблема по дяволите,какво става с нас като нация?