120

Голямата примоция

преди 5 години

И всичко това за 52 Леа и 33 стотинки!

119

Гошо

преди 5 години

Нещо не мога да разбера: съюзникът на Русия да продава безпилотни самолети на Украйна, с които тя би могла да атакува моста Русия - Крим?! Очевидно рашъните и *** пак ще си сритат шапките и то за дълго време. Смятах агите за сериозен съюзник, но очевидно техните маниери и действия са като на с.ига.ните - с една ръка тебе глади, с друга ръка .... вади....

118

Друг

преди 5 години

У- крайна се е набутала яко. Турците ще дадат софтуера на Русия...и фърчилата само ще си фърчат,па току виж пуснали ракети върху Киев!!!във всяка система има заложена системна грешка и е много важно кой може да се възползва и докога!! То техните 12 фърчила са като нашите 8 самолета!! Оркестъра на руската армия е повече от укр армията!! С тромпети и флейти ще ги бият. само..

117

Анонимен

преди 5 години

До batevaleМного ги чухме тия брътвежи бе чоджуум - то не бяха ли 10 метрови вълни над Истанбул, то не бяха ли стъклена езера из Анадола, то не бяха ли български войници в Ая-София ... Измисли нещо ново.

116

Капалъчарши

преди 5 години

Смейти са ва,смейти...И Байрактар Б модела имам и Кукер С още е в проект,ама утре ше ми го доставят дирекно производителя!От него на Порошенката няма да дам,за вас ги вардя!По другите сергии само ментета,мойте са ориджинъл джеографик,комшу!Най-доброто матрял.Светят.Мустафа,трета сергия зад джамията-дето е калабълъка-там съм!

115

batevale

преди 5 години

И един руснак да бъде убит с тези дронове ,последствията ще са като при свалянето на СУ-24--Бойкот на турски стоки ;Криза в сътрудничеството между Москва и Анкара ; И........"Падишаха" отново на килимчето пред "Царя"....

114

Капалъчарши

преди 5 години

Ей,ни съ карайти за всички ша има дрончета не само за Порошенката-светещи,пеещи,рецитират стихови,псалми,цитират Сури от Корана...за всяка душа по нещо!Мустафа,трета сергия,зад джамията и да не ме подмините Ей!А,пазариш два-третия на половин цена и две батерии от мен да мини бес пари!Халал да ви!Комшии сме,да си помагами.

113

Анонимен

преди 5 години

Байрактар ТБ2 са най-добите в класа си, ако трябва да вярваме на военни специалисти от Пентагона и Великобритания. И понеже са 100% турско производство - от дизайна до гумите и софтуера, никой не може да се бърка на кого могат да ги продават турците. Ех, разбира се, че не могат да се сравняват с българските дронове!

112

Анонимен

преди 5 години

watch?v=EMr3VXK0TWATRANSPORTIRANE NA VOENNA TEHNIKA NA SIRIYSKATA GRANICA

111

Анонимен

преди 5 години

До 115руския съюзник Турция?--! ? ! ? !?вЕрваш ли си ?!

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114Напиши на тубата Drone view shows anatomy of attack on YPG fighters in Syria да ти се порадват малко очичките. Приятно гледане!

109

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам на българските сми да не продължават да показват този и-з-р-о-д, съвременния хитлер, режима на който е изгорил като на клада толкова невинни мирни жители!!!!!!! ПОЗОР ЗА НАШИТЕ сми!!!!!!!! Всъщност, какво искам от подмазвачи, че и в еуропката........."цивилизования свят" (пфффуууу....гадост!) СЪЩО СЕ НАПРАВИ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО! Ооооооооооо.......ще дочакам аз, че и всички ние в нашата страна да видим КАК БРАТУШКИТЕ ще ви накарат ДА СИ ПЛАТИТЕ ЗА ТОВА! Не обезателно с война!!!

108

Анонимен

преди 5 години

А, какво се учудвате - някой е решил да облажи от една сделка. То е ясно, че ти неща няма да летят: турски дронове управлявани от украинци... все едно човек с ампутирани ръце и крака да кара кола със сляп навигатор... само няма да им се смеете, че и укрите си вярват и турчoлята си вярват.

107

Анонимен

преди 5 години

DO DNESADAYTE REALNI KADRI OT ATAKI NA TURSKI DRONOVE A PORO6ENKO SI GO ZNAEM KOY E

106

Анонимен

преди 5 години

Значи ако си *** и пияница ти се привиждат дронове

105

Капалъчарши

преди 5 години

Смейти са ва,смейти са...За редовни мющерии кат Порошенката,моя приятел-голям дискаунт!Отстъпка рииш.За комшии пак!Начи ша направим алъш-вериша,няма са притесняати!При мен сичко е точно!Мустафа-трета сергия зад джамията!Ако стигнете до дюнерджийницата,значи сте *** задминали!Айди чакам ви.Дронови,ефки 16,18,25...какъвто размер искати-такъв праим!

104

Пак

преди 5 години

Фейк нюз....

103

Капалъчарши

преди 5 години

Смейти са ва смейти...Зетя кво е казал-туй ша става!Аданму?Ей-на Ф16 работя ся-два кашона съм изкарал,много ги търсят!Комшу,тва не е майтап работа!Трета сергия зад джамията-там съм!Фърчи сичку та се не види,бързайте!Иншалах!

102

Анонимен

преди 5 години

Ще изчезнат безследно на първия полет, защото някой ги е откраднал, а може и преди това.

101

ха ха ...

преди 5 години

... сега порошенко ще засвети всички гранични позиции на ***.дрончето ще лети на метри от границата и ще снима, снима, снима ....