140

русия

преди 5 години

и б.б ходи в кремал но срещата беше за 7 мин. и всички бегом назад.

139

русия

преди 5 години

тоз остави сащ отиде при турците.да добре но да си вземе вазелин преди зделката.

138

Анонимен

преди 5 години

И какво от това? Турция ще си осъществи сделката и ще прибере парите. А укрите какво ще правят с тези безпилотници? Ще нападнат Русия ли? :)

137

Анонимен

преди 5 години

Много душмани в този сайт, чезвам брат. Лека нощ на всички форумци.

136

Осман

преди 5 години

И завършвам с това че турския спътник е изстрелян с руска ракета от руска територия. Не искам да бъда нахален просто искам да информирам хората. Това е от мен лека вечер.

135

Осман

преди 5 години

Само за сравнение : Турския спътник който ползват за управление на дронове струва 140 милиона долара. Целия проект както и изстрелването му в орбита. 140 милиона долара. Колко струва неефективния сайт на АПИ за винетките? 180 млн.лева или 90 милиона евро. Помислете...

134

Осман

преди 5 години

Бъдещето е в технологиите. Примерно стената която беше изградена в източна Турция е много модерна. Автоматични оръжия с ъгъл 180. Реагират на телесна топлина. Насочват се сами и стрелят. Но всичко се управлява от команден център . Ако оттам не потвърдят за Огън системата само алармира но не се задейства.

133

Осман

преди 5 години

Тези "стършели" ако мога да ги нарека така са много ефикасни. Могат да действат без слънчева енергия в продължение на 24 часа. Мини устройства които записват или предават на живо звук и картина в командния център. Ползват ги против ПКК. Разбират какво са плановете им. Стършелът "каца" и върши работа като снима и предава звук. Безпилотните самолети са доста по големи и могат да поразяват цели.

132

Осман

преди 5 години

Ако трябва да бъдем искрени. Тези самолети не стават за война с друга държава. Камо ли пък с Русия. Но са ефикасни при операции вътре. Сигурно украинците ще ги ползват в Донбас или в други размирни райони.Аселсан произвеждат и мини дронове с форми на пеперуди, пчели и други насекоми. Обхвата е с десетки километри. Имам в предвид обхвата на управление. Зареждат се със слънчева енергия. Контрола се осъществява чрез спътника Bilsat и още един на който не си спомням името му.

131

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде време и вие ще купувате оръжия от Турция. И ток ще купувате де. . Няма само домати и мандарини.

130

Анонимен

преди 5 години

Пробваме. Затова сме над сто милиона с външните турци.

129

Пикиращ Ястребител

преди 5 години

До Анонимен 142 Просто човекът иска да купи най-добрата стока, и се оказва, че тя е турска! Кажи на баба си да изплете по-качествени дронове от турските, и ще ги купят от българите!

128

Анонимен

преди 5 години

хайде даги получат пък ще говирим,сега само се чешат езици, тва е като да си чешеш топките и да си мислиш че ***

127

Анонимен

преди 5 години

Другаря марксиско- сталинец Порошенко да застопори колесарите на дроновете с корабни въжета,защото сами ще литнат и кацнат в Русия.Софтуера е руско производство

126

Анонимен

преди 5 години

При първите опити за завладяване на Донбас, възстанниците там свалиха или повредиха 24 летателни апарати на ВСУ. На практика намалиха авиацията на Украйна на половина. (имам в предвид само годните да летят апарати)С тези няколко хвърчила от Ердоган ще стане същото, още като се опитат да ги пратят в Донбас.

125

Анонимен

преди 5 години

Не 12 а 6 ще им достави Турция. И това са разузнавателни дронове, които могат да пускат само миниатюрни бомбички.Проверете си източниците, за достоверност

124

Тишо

преди 5 години

С тази оферта ще разбият Русия. Малко е налудничаво при положение че руснаците продават С-400 на Турция, но все пак това са украинци-по-*** нация дори от северномакедонците!

123

Анонимен

преди 5 години

стига празни приказки, порошенко нема пари, *** на версия не дават.

122

Анонимен

преди 5 години

Те ще са безпилотни, но няма да са безплатни :)

121

Анонимен

преди 5 години

До ГошоГошу, държавните дела са работи, мътни и неясни за капацитета на българския мозък. Та ти чоджуум си цоцай там еФтинат си джибридца и не му умувай, а още по-малко се изказвай по тези въпроси! Все едно сФине да обсъждат качеството на шампанско!