31

Анонимен

преди 5 години

Като харчите толкова много за култура, не разбрахте ли, че живеете под една обикновена тирания, която трябва да махнете?

30

Василев

преди 5 години

Така е в цял свят , има само един богоизбран елит от 0,01% и милиарди роби!!!Такава е цивилизацията от хиляди години до ден днешен, нищо че ни продъниха ушите с Новия Световен Ред, а той не е никакъв нов!!!Без да има зависими хора, не може да съществува експлоатация и да се създават блага за всички!!!Ако някой измисли как могат всички да са независими, с добри доходи и в същото време някой дру гда опъва на конвейра по 12 часа ми са обадете, и аз ще го призная за Бог!!!Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!

29

ПАТРИОТ

преди 5 години

До Анонимен----ДОКАТО ДОИДАТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО

28

Анонимен

преди 5 години

От ден на ден все по - бедни и отчаяни....

27

ОПТИМИСТИТЕ

преди 5 години

избират ГЕРБ, ПЕСИМИСТИТЕ АК-47

26

Анонимен

преди 5 години

Добре, че има онлайн библиотеки, че иначе с моята заплата ще мога да си позволя нови книги, ама друг път. А толкова обичам да чета!

25

ВИНЕТУ

преди 5 години

щеше да се срамува, че е идол на такъв крадлив и безчестен човек.

24

Анонимен

преди 5 години

Бай *** - Културтрегер. Като премиерчето.

23

Професор

преди 5 години

Трябва да бъдем доволни че живеем в България. Българина обича да мърмори и все е недоволен. Все пак сме добре. Знаете ли как трудно се живее в Сомалия, Венецуела, Демократична Република Конго и т.нт!Нека да продължат реформите и плавното и стабилно увеличаване на доходите както и растежа на икономиката ще продължи. Знаете каква криза беше при Станишев и Орешарски. Добре че е ГЕРБ ето сега и нови изтребители ще купим за да се защитим от руска агресия.

22

Му 34

преди 5 години

Добре, че нямаме лучена криза. С 390 лева могат да си купят 200 кила лук и да им плющят ушите от лапане.

21

РАН - ЪТ

преди 5 години

С 390лева ли ?!Може и с по-малко ...И с по-малко ...Може ...

20

А БЕ ЖИВКОВ

преди 5 години

също рапортуваше всяка година, че живеем по-добре, а ние виждахме, че в Германия карат мерцедеси. Обаче това сегашното е ***. СКОТСКИ ЖИВОТ в мизерия за 80% от българите. Само в СОФИЯ има работа. Верно има работа за програмисти в ОСНОВНО ЧУЖДИ ФИРМИ, ама не сме 6 млн програмисти.

19

Анонимен

преди 5 години

Здравейте, афробогаташи!

18

АНТИ

преди 5 години

Тези дето скачаха за Свобода,сега живеят свободно ден за ден.

17

Василев

преди 5 години

Гледайте да сте живи и здрави и трупайте знания и опит, защото това е истината!!!И с 5 лева да си в джоба гледай позитивно, живота не е пари и имане, кой колко изял и къде ходил, и какви имоти има, и каква банкова сметка има!!!???Животът е жесток!!!Агент Каралайна Дохърти!ЦРУ!!!

16

Професор

преди 5 години

Страната е в подем. Не може за година две доходите да се изравнят със европейските но с времето всичко ще се оправи разбира се при управление на ПП ГЕРБ. Още два или три мандата на Генерал Борисов и ще доближим по доходи и покупателна способност поне Австрия предполагам. България е остров на стабилността на Балканите. Виждате какво е положението при нашите южни съседи Турция и Гърция. Големи икономически проблеми имат. Румъния също.

15

Уили

преди 5 години

Като кажат средна заплата защо освен доходите не кажат и от кои сфери на работата се взимат за да се изчислява.

14

КОМУНИСТ

преди 5 години

АРЕ ПО-ПОЛЕКА. Ако ние бяхме на власт ТОЯ тИП щеше да е в затвора

13

ПрограмистЪт

преди 5 години

При 'богатите' 11% които взимат над 740 лв на месец - всъщност става за пари на човек от домакинството. Което при семейство от 2 деца значи сбор от заплатите на родителите около 3000 лв. Което не звучи като богати хора , но пък отговоря на наблюденията ми ,че по-активно иконимическите хора с някакво образование взимат между 1500-2000лв.С жена ми сборът от заплатите е около 6500лв (като всъщност доста по-голямата част идва от мен) ,което стига за да се живее прилично.

12

вижда се

преди 5 години

Тук се живее и по зле от Джибути !!