191

Любен Славов

преди 4 години

До ГеноцитЗа жалост няма какво много да се направи по въпроса.

190

До 211

преди 5 години

При 1 000 лв месечно доход защо пушат? Че и кафета смяташ. Значи на децата по 2 лв на ден, за да има за цигари.

189

Анонимен

преди 5 години

Не си декларират доходите.Как иначе ще могат да си връщат заемите( същите по размер като на хората с висок доход ). По празниците се харчат милиони и навсякъде е пълно с пътуващи туристи.

188

Анонимен

преди 5 години

е тва е успокоение , бедни ама културни , пълен цирк

187

Геноцит

преди 5 години

Книгите скъпи,децата ограничени ,говори се, че след 62 да не се лекуват хората това е пуснато тихомълком от лекарски съюз ,храната отровена, безалкохолните с подправки вредни, животните болни от какво ли не,биологична война ,какво става с нас ,малки заплати и пенсии, искат много пари за лечение без гаранция ,младите са тръгнали към наркотици какво става в България осъзнайте се загиваме.

186

Българин

преди 5 години

Беден, но претенциозен - що е то?

185

АНТИ

преди 5 години

До АНТИОбъркал си рейса пич. Работника, никъде не е средна класа.------------------------------------------------------------------------------------Работник може да стане от средна класа.Също се получава и обратно. Става пак работник.

184

Цвента Ц

преди 5 години

Благодарете на гроб за това

183

Факти

преди 5 години

10-годишна стабилност в най-корумпираната и най-бедната страна в Европа. Всеки народ си заслужава управниците и съдбата.

182

Анонимен

преди 5 години

До АНТИОбъркал си рейса пич. Работника, никъде не е средна класа.

181

бг

преди 5 години

много страно от къде ги измисляте тези цифри с жената си заедно брат ми получава 1000лв с две деца я ми сметнете че аз куцам с математиката която ги изчислявате вие щото моята математика показва обратното 360лв са цигарите за мъж и жена тока и водата 150лв станаха 510лв за учениците по 2лв в ден.още 90 лв станаха 600 без кафета а сега с тия 400 лв храна облекло и помагала за у-щето и транспорт.урааааа да живей американската демокрация и българската политика--- лъжци и измамници

180

Анонимен

преди 5 години

До 156И защо точно да е невъзможно?! Не знам колко книги съм прочела тази година, но може би да са около 30.Чета всяка вечер след работа и ми е кеф. Почивам си така. Не съди за хората по себе си.

179

от редакцията

преди 5 години

анализираме на дълго и нашироко проблемите на чуждите държави на дълго и нашироко подробно описваме политиката скандалите на другите държави на дълго и нашироко ви описваме подробно с имена за корупцията в чуждите държави,а тук в българия нали е демокрация и "свобода на словото" ви занимаваме с такива дезиформационни статии,настройваме ви един срещу друг и ви разделяме със статии тип столица -провинция,и как се търсело работници *** нямало кой да работи,информационното затъмнение е пълно!

178

Наблюдател

преди 5 години

40% пък живеят с 300 лева на месец.

177

АНТИ

преди 5 години

Да си работник, НЕ е срамно.Щом отиваме към европейски капитализъм,защо работника е мизерно заплатен ?!После, чакайте силна средна класа !!

176

До 200

преди 5 години

Знаеш какво имам предвид.

175

Анонимен

преди 5 години

Какво се правите на луди? Всички "бачкате за 700 лв" и харчите по 2 000 лв.

174

Анонимен

преди 5 години

До Неуки и немислещиЧакай сега. И аз работя това за което съм учил, взимам 4 000 лв, но пуша цигари ;)Е не съм много по ракията, това е вярно.

173

Неуки и немислещи

преди 5 години

На нас българите все някой друг ни е виновен. Ами аз имам добре платена работа, защото съм учил. Като сте лапали мухикакво очаквате.Има вечерни обучения по всички професии. Ама няма кой да лющи ракия и да пуши цигари.Мързеливи народ.

172

Ристо

преди 5 години

Само да вметна,че УЖ щеше да има бонуси-малуси за ГО и аз като шофьор с нито едно нарушение последните 18г очаквах някакво намаление на ГО спрямо миналата а всъщност е вдигната с 100лева!Днес проверих и данък МПС в он лайн калкулатора и миналата година данъка ми беше 30лв на 24г автомобил а сега излиза едигнат близо 100% на 58лв!И хем аз съм с висока заплата от близо 680лв и едвам свързвам двата края а хората с заплата 500лв незнам как оцеляват!Добре ,че правя буркани лятото на село!