84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа година харчи 20 пъти бюджета на роскосмос за десетилетие ;)))Мъск ли е виновен, че yшанките са бедни като клошари? Главите им пълни със сърпове и чукове, дай им препарат за баня и са хепи.

83

Присмехулник

преди 5 години

правили социологическо проучване. показвали въпросната ракета на мъск и питали хората- "вие искате ли да се запишете за полети с това нещо до луната?" оказало се, че до всички, които казали да! стояла по една блондинка, която казвала: "me too!"

82

Анонимен

преди 5 години

Добре, бе!Защо трябва да тества чисто нова ракета като не се знае какъв ще е резултата. Може да загинат и хора.Нали се хвалеха че 14 пъти са кацали на Луната през 1969-та - 1973-та!Ми защо не ползват вече изпитаните? Та нова щели да пробват.

81

ре

преди 5 години

Това е макет трябва да сам дечко да вярвам толкова тона на асфалта.

80

Присмехулник

преди 5 години

и аз намирам за възбуждащо-новаторско това, космически кораб да прилича на подводница. (както ще е след 2023г. но от друга страна казвам, че съвременният холивуд съвсем западна с тая визия за ракета...

79

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е в ракетите.Проблемът е че човешкото тяло не е пригодено за дълъг престой в Космосът.Трябва да се работи към възможноста да се копира човешкото съзнание в компютър ако въобще е възможно пък ракетите са лесна работа.Има всякакви в големи количества по едно време НАСА дори са изкарали прототип на нещо с размерите на 15 етажен блок с ширина 20 метра готово да лети.

78

Анонимен

преди 5 години

И за какво "браво на Мъск"? С толкова много пари започна да качва сателити и товари в космоса. За година харчи 20 пъти бюджета на роскосмос за десетилетие ;)))

77

Анонимен

преди 5 години

И кой плаща за всичките тези нещица на Мъск? Надявам се не аз. Който ще ходи на Марс, той да плаща. за момента нямам намерение да се изнасям натам.

76

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е РускиНапротив, Крим е руски и ще бъде такъв "пока Земля еще крутиться"!Мъка-а, ама не мога да помогна нито на теб, нито на пентагонци, нито на Белия вигвам, нито на скимтящите европинчери, нито на Поросьонко!Там има много БАЛ, Бук, С-400, "Искандер", Ту-22м2, Су-34, Су-35 и даже Су-14, който действа като пургатив на храбрите американски моряци!

75

ТHE Патриот

преди 5 години

Това нещо на снимката насериозно ли трябва да го приема??

74

асад

преди 5 години

Абе браво на Мъск за много неща ама сега е гаври с хората.Това папиемаше никога и на никъде няма да излети.Някакъв кух макет който не отговаря на елементарни условия за летене.Дори и за суборбитален космически полет както го рекламира. Ми преди да пишете погледнете в нета. Там има снимки на които се вижда че вътре има ... НИЩО !!!Просто един ламаринен макет.

73

Анонимен

преди 5 години

Нещо шменти-капели ми се види това нЯщо от снимката. Ако е снимка, де! Каква изчистена форма, все едно някое седемгодишно я е рисувало! Ако излети нЯщо, със сигурност няма да е това. В техниката, и не само там, съществува приемственост. Всички досегашни космически ракети са многостепенни и се отървават от отработилата степен, още както си го представяли дядо Оберт и дядо Циолковски. И на южноафриканца, пардон американо-канадеца ракетите са съставени от много елементи. Нали голямата фукня беше да

72

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Навремето американците показаха на руснаците техния лунен кораб по време на програмата Аполо-Союз. Сега Елон ще им даде ли да обърнат едно кръгче да не им стане нещо? Рогозин може със батут да излети в орбита и да се стиковат направо в космоса.

71

Крим не е Руски

преди 5 години

Рогозин не му дадоха виза иначе можеше да провери ракетата да няма някоя дупка. Той е специалист по тези работи.

70

гост

преди 5 години

Ах, цепелина, над нас премина,какъв голям е, о, Боже мой!Какъв голям е, крещи Ирина,как се издигна, о, Боже мой.Как бих желала с него да съм аз от възторг ще бъда във захлас.

69

ПроСоТо

преди 5 години

мда.....Барем да беше използвал чиста компютърна графика!..-Тогава ОБРЪЧИТЕ,оформящи "тялото на ракетата",немаше да прозират под брезента....А,и участъка над знамето немаше да е набръчкан.....ама карай!..Както би казал л-т Грубер..:-"Ние си го знаем Мъск"..

68

Рогозин

преди 5 години

добре де, аз такова, нали батути....човек да се не помайтапи с вас. ревъ...

67

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

в оригинала на статията пише че това е инсталация която е с теглото на очаквания апарат, с цел да се изтестват двигателите. тука шизаците пак громят под флага на роскосмос. същите, дето преди години викаха, че ракетите му нема да полетат що е измамник. тежко е...боли..

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65"Сложете Мъск до Рогозин и ако вторият ви е по-симпатичен, значи сте болен."Извинете, случайно да сте пасивен?

65

гост

преди 5 години

На Баце ракетата е по-голема!...ама е за тенис!Освен това не е от най-лон, а от "Ипон"!