29

муспи

преди 5 години

Демокрацията е единствената система при която не се броят гласовете, просто евреите обявяват победител който им трябва. Един пропуск - победата на Хитлер, от тогава внимават да не го допускат. А даже при комунизма бюлетините се брояха, за да се види процента псувни написани върху тях. По правилата на синедриона, ако броят им минаваше определена критична точка, се подемаше всенародна борба с фашизма и отричането на холокоста.

28

Анонимен

преди 5 години

Откога на диктатурата и викат демокрация? Откога борчетата станаха държавници?Изобщо, откога соц васалите на едни станаха "свободни" роби на друг?

27

Само питам

преди 5 години

Защо мислите, че България премина към демокрацията, а не към анархията?

26

Анонимен

преди 5 години

В България ,никога не е имало Денокрация !Преведете си думата демокрация !

25

АНТИ

преди 5 години

България е колониален придатък на еврейския съюз и смени политкомисарите с еврокомисари.

24

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам, че противните вестници фалираха и техните Тошовци, Валерии и всякаква ***, която се мислеше за велика, сега е гладна и отчаяна и прислугва на властта, както не са прислугвали и на Тодор Живков.

23

Продължение

преди 5 години

Продължението на избухналата "демокрация" ,обаче, се оказа изненада и за реститутите и западните аналитици! Защо? Защото първите новоизлюпени капиталисти се оказаха и "първите" комунисти, които нямаха никакво намерение да стават АРГАТИ на БИВШИТЕ капиталисти! Това развитие все пак е нормално, тъй като в комунистическите редици и особено в нивото над средното имаше много умни, учени и интелигентни и предприемчиви хора, които бяха в състояние да поемат по нов път. Затова ги мразят и сега!

22

Шефа

преди 5 години

България за съжаление премина в ръцете на местната и европейската мафия , а не към демокрация!

21

Анонимен

преди 5 години

До Истината е:А ромите тук и те ли ще искат разрешение за всяко нещо ?!

20

Анонимен

преди 5 години

По решение на Великите сили влизаме и излизаме във всякакви съюзи. В Съветския съюз не ни приеха, но ни приеха в Европейския съюз. От Европейския съюз получаваме само обиди, измама, опити за саботаж на малкото успешни бизнеси. Страна за страната, е вълк в Европейския съюз.

19

Истината е:

преди 5 години

До КоминтернаКакво е демокрацията - това е когато народа е суверен на държавата !днес у нас и на запад обикновения човек плаща смазващи данъци и никой не го пита дали иска да плаща тези данъциобикновения човек трябва да иска разрешение от властта за всяко нещо - да си смениш мивката или да си засееш домати в задния двор - трябва ти разрешение !как е възможно тогава хората да са суверен на държавата !?ние не сме суврен на държавата - ние сме РОБИ !Демокрация няма - нито тук нито на запа

18

Анонимен

преди 5 години

В БГ няма никаква хунта в БГ има народ, който предпочита кредитната икономика пред Държавния капитализъм. Cвeтовните банкери обичат да раздават кредити на демократчните народи за да не страдат от липса на банани и тоалетна хартия.

17

Яхве

преди 5 години

И къде се крие Боко тиквата слугата на убийците на България.????????????

16

Премина ?

преди 5 години

Вижте сега! Простият и алчен "народ" просто беше нагло излъган чрез значенията и тълкуването на понятието "демокрация". Огромната част от "калабалъка" считаше, че "избухването" на демокрацията ще доведе само до премахването на Чл.1, политически плурализъм и многопартийна система при запазване на соц.строй. Когато обаче, същото алчно и просто мнозинство разбра, че зад термина "демокрация" в същност се крие терминът "капитализъм" - вече беше късно! Калабалъкът се оказа прецакан!

15

Коминтерна

преди 5 години

В България няма демокрация има анти българска хунта която Мори народа вече 30 години.Резултатите са 2 милиона умрели от този геноцид и 2 милиона които се евакуираха от тук.

14

Анонимен

преди 5 години

В БГ има много демокрация и бaнaни и тоалетна хартия.

13

Истината е:

преди 5 години

след 1976 в България се образува така наречената Червена Буржоазия - *** които се изживяваха като големи господари и искаха да живеят като юдо-масонския корпоративен и банков елит на западточно тези гадове с помощта на западните специални служби организираха метежа от 1989-91 година и разграбиха България или както сега му викат - докараха демокрациятаслед това юдо-масонската мафия на Соломон Паси окончателно взе властта в България

12

АНТИ

преди 5 години

"Без Русия, няма България"-- баба Ванга.Ще се усетите, но да не е ... късно ?!

11

Ни сме прости и вие

преди 5 години

Хората си искат тъ пунгерите Борисов и Цветанов да ги управляват.Единият отличник на Килийното училище в Банкя, а другият - на Помощното във Вършец.Такова е нивото на български избирател.

10

boko bo

преди 5 години

В България има една 30г постановка за публиката наречена Демокрация, но всъщност т.нар. преход към пазарно стопанство дори не е започнал. Пример са приватизацията, нагласените конкурси и много други. В България никога няма да има демокрация или нещо подобно на капитализъм. Просто Великите сили имат друг план, а и продажници много ... празни приказки. Тежка тема за човек обичащ Родината си.