55

Анонимен

преди 5 години

Ще подкрепяме Радев срещутова нищожество и дано по-бързого натикат в затвора .

54

Анонимен

преди 5 години

Трябва да бъде арестуван и разследванза шпионска дейност за чужда държава .

53

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, кога ще се самозаглушиш? По-очевиден популизъм от това, да повтаряш "България над всичко", перифразирайки Тръмп (Америка над всичко) , а да прокарваш чужди интереси, надали има!

52

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Откакто не е безимотен стана голям практик. А откакто няколко воаяжа направи до Земята на мечтите и международник стана.Ако се качи на ракета ще стане и космонавт.Ей това е политик за пример

51

MEN

преди 5 години

DA KAZA BRAVO NA.,,AIDE STIGA,, ZASHTOTO E IZKLJU4ITELNO PRAV.VSI4KI ,,TIJA-DETO SA GORE,,SEGA ,VSI4KITE BJAHA S PARTIJNI KNIZKI I BASHTITE IM I DJADOVZITE IM-SEGA I DEZATA IM I AKO SE SMENI VLASTA ,TE PAK PARVI SHTE GRABNAT 4ERVENITE KNIZKI.VAPROSA PRI TJAH E DA ZAHAPJAT VLAST,DRUGOTO NE IM E VAZNO,TA ZATOVA SME NA TAKAV HAL.

50

Анонимен

преди 5 години

Речта на президента наистина бе крайно неуместна за новогодишна.

49

Анонимен

преди 5 години

Президент назначен от Решетников.

48

Анонимен

преди 5 години

"От Европа се били чули гласове, че президента не бил обединител на нацията..." Тия гласове само Цветановата тъ.па и крива главица ги е чула...

47

Ментора бай Иван

преди 5 години

Най-напористия популист Цветанов който непрекъснато обикаля телевизиите и рисува розово настояще, бил....... реалист?Хайде бре?Наистина ли?Какъв лъжец!

46

Анонимен

преди 5 години

Идола на герберастките ***. Колко пропаднал трябва да си за да работиш за тоя къхоъгълник.

45

ivailo

преди 5 години

Тоя ограничен бас.тун пак ли се е мъчил да ораторства хахахх...

44

Анонимен

преди 5 години

Тук само излияния на социалистически *** гопники. Герб пак ще ви смаже.

43

Макс

преди 5 години

Цветанов с изказване "Русия и Китай са заплаха за мира и стабилността" от 01.07.2018 а на 07.07.2018 е срещата 16+1 в София и търсим инвестиции от Китай !!! Какъв г*л*у*п*а*к трябва да си за да навредиш така на страната си. Познайте дали ще има китайски инвестиции в България ! ! !

42

Анонимен

преди 5 години

Спешно се налага начело на държавата да застанат почтени и високообразовани хора, с култура и добро възпитание, хора с призвание да спасят България, а не да спасят джоба си. Иначе отичаме в канала на историята.

41

айде стига

преди 5 години

Не съм комунист, но тоя =Ц=Ъ=Р=В=У=Л= ми идва в повече!А, когато говорим за комунисти, кажете ми кой от тях не е бил член на БКП- мутрата от Банкя ( не си е върнал и партийната книжка), Цвъки-агент на ДС, мамата на нацията, пекинската патица от Вавилон.......

40

????

преди 5 години

Че вие (всички партии) надминахте и вашите дядовци, бащи, лели... по популизъм. В нашето село сложиха 100 м2 павета на площада и всяка година(по 2-3 пъти) се правят банкет, сцени, пиене, Едине, от общината идват "скъпи" гости в "китното селце", а на 50 метра от тях, улици , държавни сгради, каналите (обрасли, ***), тротоари тънат в мизерия и разруха от десетилетия!

39

Анонимен

преди 5 години

Смятам че този път дори и с купени гласове ГЕРБ ще ядат шамарите. И искренно се надявам да видим осъден политик а защо не и премиер, и вкаран в затвора.

38

batevale

преди 5 години

Искал заглушаване на популизма , защото идват избори .Този така и не разбра ,че по време на протестите ,хората имаха разнопосочни искания не защото са популисти ,а просто желаят да живеят малко по-добре . Заяжданията му с Радев са още от президентските избори ,чийто резултати той не може да понесе като шеф на предизборния щаб на ГЕРБ .Реваншизмът и озлоблението му трудно се скриват .........

37

Да де

преди 5 години

Цвъки, Цвъки, на корупцията, кражбите, обезлюдяването и герберстката простотия им викате просперитет на България. Отвратително и тъжно.

36

Анонимен

преди 5 години

А нищо не казва за Войводиново, че ромите продължават да заплашват българите.....