36

до 200 Shark

преди 5 години

Ако нападнат руски командос той да ги е размазал или застрелял. Руските командоси са обучени такива след подбор а тук всеки некадърник с човек зад гърба може да се уреди.

35

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата, самосезирайте се.

34

Психодиспансер

преди 5 години

В тази държава живеят арменци, сирийци, кюрди, турци, всички работят плащат данъци и също имат крими контингент. Защо никога не пламва подобна вълна на протест ? Защото тези хуманоиди не искат цивилизация и трудово- правни взаимоотношения, те искат келепир, аванта и да крадат на воля и да се размножават, за което да плащат трудови българи и разни фондации ( чиито пари се крадат в особено големи размери . Но това няма как да продължи вечно, даже е накрая си

33

Антифен на системата

преди 5 години

Добре дошли в расовите войни.Замислете се защо в резултат на милионите години еволюция има формирани отделни биологични видове,а при хората раси.Защо не сме хомогенна кафява маса.А дали ако няма смесване,след много години всяка раса няма да стане отделен биологичен вид?Природата работи през дивергенция и подбор на най-пригодното,а в момента човечеството толерира точно обратното.

32

Анонимен

преди 5 години

Сега два дена ще разкатаем клавиатурите от писане и после ще чакаме следващият пребитТая работа така не става.

31

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименТака е. Но тези 300 000 халджавъзи са точно 27 депутата на ПП ГЕРб. И я да видим сега сметката простичка;))) 95-27= 68 дупетата. Реално ГЕРБ имат 68 депутата и няма как да управляват. Ето в това е ключът за бараката, м-да;)))

30

Анонимен

преди 5 години

За да спечели ДПС на своя страна и да остане във властта БСП навремето облагодетелства *** пък сега *** се чуди: - Ама защо така?

29

Анонимен до 141

преди 5 години

Почти съм сигурен че си от БХК или някое друго НПО, три дни не се спряхте да защитавате тези престъпници. Не знам как спите спокойно и каква съвест имате, но само знам че сте ***. Едва ле не ще ги изкарате герои, ако имахме държава вас нямаше да ви има.

28

Анонимен

преди 5 години

Фейк новина.Някой иска да отвлича вниманието ни, вместо да гледаме как ни съдират кожата от гърба и са сме единни.

27

Анонимен

преди 5 години

...да го почват още щом се появи на границата !Разпит след ...разпит !

26

Анонимен

преди 5 години

Проф. Михаил Константинов направил изследване в избирателните секции в големите ромски геита в София, Пловдив, Варна, Бургаско, Сливен и пр. които са еднородни по етнически състав. В тези секции на последните парламентарни избори за ГЕРБ са гласували повече от 300 000 роми. 1 147 292 са общо гласувалите за ГЕРБ, реално оиколо 800 000 не са роми.

25

Анонимен

преди 5 години

Милиард годишно за "социално включване" на роми! А те изключени, в гета.. Няма разчети колко пари по европейските програми са изхарчени през годините на прехода за интеграция. прочетете тази статия тя се намира тук на сайта от вчера или пишете заглавието в нета Този германец много смел ,май щото не си е в къщи ! Спрете им парите да видим дали ще раждат на 13 години .Превърнаха размножаването в бизнес . Политиците също са съучастници в това безхаберие.

24

Анонимен

преди 5 години

Виновни търсят, те нямат вина както винаги. Всичко им подарено в тази държава. Живеят като царе без данъци и такси.

23

Анонимен

преди 5 години

До 5656Какво ми пишете БСП, като ГЕРБ им дава парите и те управляват от 10 години.И това не е само там, а в цяла България станаха много ромските махали заради ГЕРБ.Държавата има бюджет, който се разпределя за различни цели.Не може да не се дава.Или какво, да бъдат оставени да умрат от глад?Ти това ли предлагаш?И хубаво, няма да им дават.Разни международни организации веднага ще се намесят.И ПАК КАЗВАМ ЕВРО РОМА Е КОАЛИЦИЯ С БСП.Това е ИСТИНАТА и тя е една!

22

Анонимен

преди 5 години

И на другите не ни е лесно да живеем покрай вас и взети решения от тази етническа група. Кой ви е виновен сега??? Кой

21

До 106

преди 5 години

И какво от това? България да е изпратила искане до Германия да го изпратят тук за да напише обяснение за заплахите си и тн.???

20

Анонимен

преди 5 години

до 76Ние сме виновни ! - всички заедно се съгласяваме а после търсим виновни щото така е по лесно.Колективна безотговорност се нарича !

19

Анонимен

преди 5 години

Виновна е образователната система.

18

Анонимен

преди 5 години

Виновна е административната систама.

17

Анонимен

преди 5 години

Виновна е избирателната система.