77

Анонимен

преди 5 години

за тва ли твоя вожд Бойко Борисов като излезе на някоя конференция в Европа да говори и всички стават и започват да излизат от залата? На никой в ЕС не му пука за България точно заради ГЕРБ. Хората припадат вече по улиците от глад . По-зле станахме и от африканските държави.

76

Факт

преди 5 години

Китай има дългосрочна стратегия и не би направил нещо,което да я провали.По-скоро американците искат да ги провокират,както Русия да кажем,за да действат прибързано.Ама китайците са чакали много време да станат това,което са сега.Ще почакат още малко,докато са напълно готови.

75

Анонимен

преди 5 години

С Герб напред в бъдещето. България много израстна на международната сцена.

74

евро-жендер

преди 5 години

аз се самоопределят като жена, значи десетките милиони тайванци имат право да се самоопределят като нация и никой няма никакво право да им отнема това право!

73

до 88

преди 5 години

то и македонците са етнически българи или ако искаш етнически гърци. въпросът е, че етническата ти принадлежност не определя националното ти самосъзнание, както и ценностната ти система. Хората от Хонконг и Тайван, нямат нищо общо с комунистите от Пекин, нито като маниери, нито като мислене, нито като ценности, имат свое собствена национална идентичност!!

72

до 87

преди 5 години

верно ли, Денис Ричи и Кен Томпсън, благодарение на които компютъра ти работи, какви са - Марсианци ли?! ама ти тези имена не си ги чувал дори...

71

Анонимен

преди 5 години

Естествено че стоят истински технологии. Китайците имат акъл за разлика от полумаймуните в САЩ дето единствена цел в живота е да станат наркомани. Всички истински учени в САЩ са чужденци. Реално американците нямат акъл зза пет стотинки.

70

до 82

преди 5 години

комунистическото бюро по патенти на Пекин, дава патент на всеки който си плати, ти наистина ли вярваш, че зад тези патенти стоят истински технологии като патент в САЩ, Япония или ЕС. Замисли си - защо патентоват в Китай, а не изъвн Китай - щото за тези неща извън Китай никой няма да им даде патент за фалшиви или крадени неща.

69

Анонимен

преди 5 години

Слава на ГЕРБ

68

Анонимен

преди 5 години

А съседа Ердуан какво ли ще прави, дали ще кротува?

67

до 75

преди 5 години

между китаец демократ - каквито са в Тайван, Хонконг, Сингапур и китаец комунист разликата от земята до небето. в Хонконг и езика е тотално различен.

66

Анонимен

преди 5 години

САЩ вече е само една регионална сила с която никой освен васали като България не се съобразяват, вече дори и другарят Ун ги отсвирва с усмивка и презрение.

65

до 74

преди 5 години

Македония е част от България, въпреки това текущото правителство направи всичко възможно за да я направи част от Гърция.

64

Анонимен

преди 5 години

Герб ще изведе България на световната сцена. Слава на Герб.

63

Анонимен

преди 5 години

Тайван е част от Китай и за китайците превземането му ще е детска игра. Статията показва и обяснява някакви паралелни реалности. Живота в паралелни реалности води до страдание.

62

АТАКИСТ

преди 5 години

Китай да обгради Тайван с кораби и да наложи ембарго. Щом САЩ имат право да налагат ембарко на Куба и Китай има право ! Да ги видим тогава тайванците как ще си продават скапаните части

61

до 70

преди 5 години

нормално, който не работи, може най-много да се надява на милостиня за храна, това показва голямата щедрост на американското общество към африканците и останалата ***...

60

дарвин

преди 5 години

за това ли богатите Китайци бягат панически в Канада, САЩ, Австралия и Нова Зеландия. Китай всяка година е номер 1 по напуснали милионери - интересно защо ли бягат?!

59

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

58

Анонимен

преди 5 години

За последните 15г в сравнение с преди 2005г. броят на бедните е намалял с 68%. Целта на Китайската комунистическа партия е през 2022г. Китай да е ликвидирал бедността, и както се развиват нещата ще я постигнат дори по-рано.